سلام .سلام
كسي بازي metal gear solid 4 كه برا اين كنسول هست را برا فروش داره چه نو چه دست دوم اگه كسي هست بهم پست خصوصي بده
ممنون
دوست عزیز تشریف ببرید در سایت هایی که بازارچه دارن نه اینجا
سلام .سلام
كسي بازي metal gear solid 4 كه برا اين كنسول هست را برا فروش داره چه نو چه دست دوم اگه كسي هست بهم پست خصوصي بده
ممنون
دوست عزیز تشریف ببرید در سایت هایی که بازارچه دارن نه اینجا
سلام .
Grid از همه ارزون تر و بهتره . Dirt هم خیلی شاخه .
اگه بتونی وایسی GT داره میادش . وایسا اون رو بخر
سلام.
اونو که میگیرم،حالا تا 2-3 ماه دیگه خیلی مونده.خودم بیشتر از burnout paadise
خوشم میاد ولی احتمالا Grid رو بگیرم
برن اوت و گرید جفتشون خیلی قدیمین بلورم من خودم باهاش حال نکردم ، درت دو بد نیست هم نسبتا جدیده هم قیمتش زیاد بالا نیست من 35 دیدم نو شو ...
منم توصیه می کنم در بیارید اگه تو دستگاه باشه و تکون بخوره دستگاه آسیب می زنه ، من ایکس باکس اولیم لنزش همین جوری تعطیل شد ، دیسک تو دستگاه بود ، یکی خورد بهش یه تکونی خورد و بعد نیمه تعطیل شد ، دو هفته بعدش فروختمش یه الایت خریدم !بازی اگه داخل دستگاه بمونه عیب داره؟یا هرموقع که دستگاه رو میخوای خاموش کنی باید بازی رو اول در بیاری؟
دوس دارم بازی تو شهر باشه،سرعتش خیلی بالا باشه و بی قانون باشه،دوس دارم بازی burnout باشه
چنتا ویدیو ازهمشون دیدم، Burnout همونجوریه که من میخام،از راهنماییهای همه دوستان ممنون.فقط خدا کنه بتونم پیدا کنم
یه سوال
الان رفتم دیدم فیرم ویر جدید 3.40 اومده میخوام بدونم ریجن دستگاه من که 3 هست باید مخصوص خودشو بریزم یا نه فرقی نمیکنه؟
یه سوال
الان رفتم دیدم فیرم ویر جدید 3.40 اومده میخوام بدونم ریجن دستگاه من که 3 هست باید مخصوص خودشو بریزم یا نه فرقی نمیکنه؟
بله بهتر هست با ریجن دستگاتون یکی باشه
اینم لینک دانلود اپدیت برای ریجن 3 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 23-07-2010 at 11:56.
برن اوت یه چیز خیــــــــــــــــلی ضایعی که داره اینه تو ماشین هاش راننده نیست و داخل ماشین ها هم معلومه !!!!! مخصوصا وقتی ماشین داغون می شه صندلی خالی ماشین رو می تونید عقب جلو کنید !!!!
خیلی بد شد که، به چه درد میخوره ، ما بریم سراغ همون Dirt 2 پس .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)