تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 1404 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلامی به دوستان عزیزم...
    بعد از گذشت چندین ماه بازهم به p30 برگشتیم...
    و اما شروع سوالات از این تاپیک...

قصد خرید psp داشتم . یک PSP آخرین مدل موجود + تمامی امکانات جانبی موجود = قیمت=؟
    و ماجرای این fat و slim چیست؟
    توضیحاتی پیرامون گارانتی
    کلا ارزش خرید دارد یا خیر...
    این امکاناتی از قبیل دسته آن و اتصال به تلویزیون و... در ایران هست؟ چنده؟
    کجا ارزونتر و گرونتر و کجا بهتره؟
    این ماجرای ..... شدن PSP ها که حتما باید ..... باشد تا بازی ها کپی را بخواند چیست؟
    و...

با سپاس فراوان SIMON137

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون

من جای معتبر نمیشناسم می خواستم از جمهوری بخزم چی کار کنم

آخه می دونی چیه من پارسال می خواستم psp بخرم ولی گوشیم عوض کردم خیلی واجبتر از psp بود

من تو زندگیم مثل شما یه چیزهایی خریدم که پشیمون شدم می ترسم این یکی از همون پشیمونیهام باشه

بعضی ها میگن پیکسل سوخته اولش مشخص نیست باید یک صفحه یا عکس سیاه از توی psp پیدا کنی تا بتونی تشخیص بدی همین عکسی هست توش

شما گفتید استاندار پک بگیرم الان بهتر از این چی هست قیمت بالاتر هست اگه من وسایل جدا بخرم گرون تر در میاد بعد از لحاظ فابریکی چی
    خوب برو پایتخت. یگانه طبقه اول یا ایرانیان طبقه دوم. یا برو وست گیم. اینا معتبرن
    شما psp بخر. بعید میدونم پشیمون بشی. تا حالا که کسی از خریدش پشیمون نشده.
    ببین پیکسل سوخته تو دستگاه نو اصلا وجود نداره. ضمنا psp یکی از بهترین lcd های ممکن رو داره و خیلی بعیده که تا آخر هم مشکل پیدا کنی. مگه اینکه ضربه بخوره.
    من هم فقط نظرم رو استاندارد پکه. شما هر کدوم رو دوست داری بگیر. من یه کیف گرفتم که هیچ وقت استفاده نکردم. و یک هدفون. جمعا 22 تومن که از هیچ کدوم استفاده نکردم. شاید شما کیف و بند برات مهم باشه. اگه اینطوره، ولیو پک بگیر.
    قصد خرید psp داشتم . یک PSP آخرین مدل موجود + تمامی امکانات جانبی موجود = قیمت=؟
    و ماجرای این fat و slim چیست؟
    توضیحاتی پیرامون گارانتی
    کلا ارزش خرید دارد یا خیر...
    این امکاناتی از قبیل دسته آن و اتصال به تلویزیون و... در ایران هست؟ چنده؟
    کجا ارزونتر و گرونتر و کجا بهتره؟
    این ماجرای ..... شدن PSP ها که حتما باید ..... باشد تا بازی ها کپی را بخواند چیست؟
    و...
    فت و اسلیم ماجرایی ندارن. فت قدیمی تره و اسلیم جدیدتر. مثل پلی استیشن 1 و 2 و همینطور DS که مدل سبکتر و جمع و جورتر دارن. فقط یه فرقای جزئی بینشون هست. من نمیتونم یکی از این دو تا رو توصیه کنم. ولی اساتید جمع معمولا اسلیم رو توصیه میکنن
    گارانتی تعطیله! مگه اینکه فروشنده واست گرانتیش کنه. معمولا مغازه های معتبر این کار رو میکنن. وگرنه گارانتی رسمی نداره. چون کپی خور که میکنی، گارانتیش باطل میشه!
    دسته و کابل تلویزیون هم تو ایران هست. دسته رو نمیدونم چند و توصیه میکنم که نخرید. ولی کابل تلویزیون دو نوع داره که من 15000 دیدم تا 30000 که البته یکی از این دو نوع گرونتره. باید اول ببینی کدوم به تلویزیونت میخوره
    پایتخت از همه جا گرونتر و البته مطمئنتر و توپخونه (پشت شهرداری) از همه جا ارزونتر و خوب...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام مجدد

یک مغازه یگانه هم توی جمهوری هست شما اون میگید توی جمهوری دیگه مغازه خوب نیست پایتخت چقدر گرونتر نسبت به جاهای دیگه

مگه اسلیمم مثل فت ولیو پک و استاندارد داره گیگا هم داره (میشه عکس قوطی ولیو اسلیم برام بزاری ببخشد ممنون )آخه استاندار هیچی نداره رم نداره بند نداره کیف نداره ولی فکر کنم 20تا30 تومن ارزونتر هست کابل usb چی هیچ کدوم ندارند

بعضی ها میگن آگه psp کپی خور بود نخرید چون آبند نیست psp بخرید که جلوی خودتون دانگریدش کنه(میشه pspکپی خور کرد وبه حالت اول برگردوند یعنی ارجینالش کرد یا نه امکانش نیست)

شما هم اسلیم استاندارد دارین (ببخشد با پرویی میشه عکسایی که گفتید بزارید)
    Last edited by hessam2006; 28-05-2008 at 20:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    نروژ

پيش فرض

آیا بدون باطری پاندورا نمیشه دانگرید کرد؟
    برنامه ای واسه دانگرید کردن هست ؟
    واسه ساخت باطری پاندرا چطور؟
    اینجا کسی این کار را انجام نمی ده بازی هم گرونه 45 یورو هر بازی
    خواهش می کنم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام مجدد

یک مغازه یگانه هم توی جمهوری هست شما اون میگید توی جمهوری دیگه مغازه خوب نیست پایتخت چقدر گرونتر نسبت به جاهای دیگه

مگه اسلیمم مثل فت ولیو پک و استاندارد داره گیگا هم داره (میشه عکس قوطی ولیو اسلیم برام بزاری ببخشد ممنون )آخه استاندار هیچی نداره رم نداره بند نداره کیف نداره ولی فکر کنم 20تا30 تومن ارزونتر هست کابل usb چی هیچ کدوم ندارند

بعضی ها میگن آگه psp کپی خور بود نخرید چون آبند نیست psp بخرید که جلوی خودتون دانگریدش کنه(میشه pspکپی خور کرد وبه حالت اول برگردوند یعنی ارجینالش کرد یا نه امکانش نیست)

شما هم اسلیم استاندارد دارین (ببخشد با پرویی میشه عکسایی که گفتید بزارید)
    نه اون یگانه که من میگم پایتخته. تو جمهوری نمیدونم یگانه باشه یا نه. البته مثل اینکه یگانه یکم گرون فروشه!!
    بله اسلیم هم پکهای مختلف داره.

این هم یه عکس بزرگتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گفتم که! اگه بند و کیف حتما میخوای و میدونی لازمت میشه ولیو پک بگیر. ولی خوب ولیو پک هم فکر کنم فقط یه رم 32 مگ داره!! (فت که اینجوری بود) کابل ُusb هم هیچکدوم ندارن؟! چون اصلا قرار نبوده عالم و آدم پی اس پی رو کپی خور کنن!!
    ضمنا، بعضی ها نباید اینو بگن. چون من تا حالا هیچ مغازه ای ندیده ام که psp رو از پلمپ در بیارن! همشون بازه. تازه! اگه پلمپ بود بیشتر شک کن!! عرفش اینه که باز باشه! پلمپ کردنش که کاری نداره! ایرانیها جعبه سی پی یو های AMD رو خودشون میزدن، هولوگرام میزدن روش میدادن دست مردم! تازه نمایندگی رسمی!!!!! دیگه psp که چیزی نیست.
    ضمنا، میشه دوباره ارجینالش کرد. اگه مغازه داره واست گارانتی کنه، اگه مورد پیدا کنی، ارجینالش میکنه میفرسته گارانتی اصلی.
    بنده فت Core Pack دارم.
    عکس هم خواستم با گوشی خودم بگیرم چون اتوفوکوس نداره واضح نمیندازه از نزدیک. از دور هم که چیزی معلوم نیست. حالا یه توضیح میدم با عکسای اینترنت تا با گوشی کسی عکس بگیریم.
    اول اینکه هر چی جز این قیافه ای بود 100% قلابیه!

مثلا این ارجینال نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعد اینکه دقت کنید به برچسب پشتش پایین آخرین خط. مثلا نوشته MADE IN CHINA و روبروش یه سریال نوشته. اون باید به رنگ سیاه تیره باشه. نه طوسی که بقیه نوشته ها اون رنگیه.
    ضمنا دقت کنید به ریجن دستگاهتون. مثلا اگه مال اروپاس باید رو برچسبش علامت استاندارد اروپا(همون CE ) معروف رو داشته باشه و روش حتی یک کلمه چینی ننوشته باشه.
    باتری ارجینال خیلی راحت جا میره، ولی باتری متفرقه یکم بد قلقه.
    دو وجه کناری باتری ارجینالی که دارم هر طرف 4 تا نقطه خیلی ریز ایجاد شده (تو اون عکس بالاییه معلومه!) ولی باتری قلابی که دارم اینجوری نیست.
    فعلا اینا رو داشته باش تا عکس ها!
    آیا بدون باطری پاندورا نمیشه دانگرید کرد؟
    برنامه ای واسه دانگرید کردن هست ؟
    واسه ساخت باطری پاندرا چطور؟
    اینجا کسی این کار را انجام نمی ده بازی هم گرونه 45 یورو هر بازی
    خواهش می کنم کمکم کنید
    بدون پانادورا که نمیشه. یعنی هیچ کسی نیست دور و ورت پی اس پی کپی خور شده داشته باشه؟! فکر نمکردم پی اس پی کپی خورشده اینقدر نایاب باشه. lol
    البته که برنامه ای برای باتری پانادورا ساختن هست! فقط اون پی اس پی کپی خوره باید باشه! فکر کنم از eBay بتونی باتری پانادورا و مجیک مموری آماده رو بخری. یه سرچی بکن.
    پس چی فکر کردی! وطن رو ول کردی رفتی تو غربت!! فکر کردی همه اونجا کمکت میکنن؟! ایران هیچی نداشت، این مزیتها رو داشت که!!!!!!!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خوب اول يه چيزي در مورد Psp بگم ببينيد Psp هاي نو يه حالت براق دارن ! اگه يه بار بهش دست بخوره مخصوصا ال سي دي ديگه اون حالت اوليه رو نداره ! شما جنس شو كه ببيني خيلي راحت مي توني تشخيص بدي كه نو يا دست دوم . مغازه دارها عموما جنس دست دوم رو به عنوان نو نمي دن ! چون اعتبارشون مي ره زير سوال ! اين از اين .

دوم پيشنهاد مي كنم به هيچ عنوان از يگانه مخصوصا اون كه تو جمهوري نخريد ! مغازه داره بي ادب ، بد اخلاق و گرون فروشي داره ..... باز خود دانيد !

سوم بابا باطري و اينا رو عوض نمي كنن خيالتون راحت باشه . به انتهاي مورد اول توجه كنيد ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ُسلام دوستان
    ببخشید پابرهنه میپرم وسط. دو تا نرم افزار میخوام اگه کسی سراغ داره:
    یه برنامه که با اون واز طریق کابل usb صفحه نمایش psp رو تو مانیتور pc بشه دید
    یکی هم برای اجرای فایلهای office (word,excell

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

psp برای استفاده تا 3 سال دیگت مناسبه ولی بعدش.................

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه چیزایی شنیده ام. ولی چون زیاد در موردش نمیدونم، فکر کنم جاوید عزیز جواب بده بهتر باشه!
    psp برای استفاده تا 3 سال دیگت مناسبه ولی بعدش.................
    اولن که پی اس پی الآن سه سال و 2-3 ماهه که اومده و سه سال دیگه، یعنی 6 سال عمر مفید، که خیلی هم خوبه. ولی بعید میدونم من یه نفر هیچ وقت از پی اس پی دل بکنم! مطمئن هستم خیلی ها هم همین نظر رو دارن! پی اس پی در حقیقت هیچ رقیبی نداره تا الآن. چون DS با اینکه خیلی سرگرم کننده و جالبه، ولی با پی اس پی فرق های اساسی داره. اصلا نمیشه با هم مقایسشون کرد.(نمیگم کدوم بهتره)
    منظورم اینه که پی اس پی تا الآن هی جایگزینی داشته. برای اینکه ببینید بعضیها به کنسولهای قدیمی تر (نه عهد دقیانوس! بلکه یه نسل قبل تر) وفادار مونده ان، با امضای جناب جاوید مراجعه کنید!

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ُسلام دوستان
    ببخشید پابرهنه میپرم وسط. دو تا نرم افزار میخوام اگه کسی سراغ داره:
    والا در مورد اول من نه چيزي ديدم نه چيزي شنيدم !! قبلانا يه برنامه اومده بود كه با استفاده از usb مي شد بازي ها رو از روي هارد كامپيوتر توي PSP اجرا كرد ! ولي اينكه با usb بشه تصوير روي مانيتور داد فكر نكنم باشه همچين چيزي حداقل من نديدم ...

در مورد دوم هم فكر كنم بشه فايل هاي ورد رو با مرورگرش باز كرد !در مورد اكسل هم يه برنامه بود كه شبيه اكسل بود براي پي اس پي نمي دونم فايل هاي اكسل هم اجرا مي كرد يا نه !

یه چیزایی شنیده ام. ولی چون زیاد در موردش نمیدونم، فکر کنم جاوید عزیز جواب بده بهتر باشه!
    مي گم شما خيلي ما رو شرمنده مي كنيدا والا من اونقدرا از هيولا كوچيك سر در نمي آرم ... اساتيد ديگه اينجا هستن يكم هم سوالاي سختو به اون پاس بده : )))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •