ورود شما به رو به انجمن P30world خوش آمد میگم .من بازی bioshok را نصب کردم ولی اجرا نمیکند و پیغام نقص در نصب می دهد
دوست عزیز شما اول از همه مشخصات سیستمت رو ( CPU , VGA , Ram ) اینجا بزار .
بعد یا متن پیغام رو بزار یا یه عکس ازش بگیر .
ورود شما به رو به انجمن P30world خوش آمد میگم .من بازی bioshok را نصب کردم ولی اجرا نمیکند و پیغام نقص در نصب می دهد
دوست عزیز شما اول از همه مشخصات سیستمت رو ( CPU , VGA , Ram ) اینجا بزار .
بعد یا متن پیغام رو بزار یا یه عکس ازش بگیر .
من بازی bioshok را نصب کردم ولی اجرا نمیکند و پیغام نقص در نصب می دهد
مشخصات کامپیوتر:
ram 1 gb
vga 512
cpu 3000
آقا این stronglhold مشکلش حل نشد؟
6000 تومن پول بی زبون داره الکی الکی حیف میشه.....
اول منو ها سالمه..خود بازی هم روون اجرا میشه...اما تا new gameمیزنی loading شروع میشه صفحه سیاه میشه و.....
cpu : amd 3000
ram : 1 gb
vga : 7300se
در اجراي بازي پانازر مشكل دارم
علی اقا مشکلت رو واضح تر بگو
اقا حسام یک بار دیگه بازی رو نصب کن شاید اومد
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.
برای اجرای بازی 1.6 counter strike بر روی شبکه داخلی (دو تا 4 کامپیوتر) و بدون اینترنت باید چه کار کنم .
ممنون میشم .
دوست عزیز اگه این کامپیوتر ها شبکه هستند ، باید مراحل زیر رو طی کنی :سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.
برای اجرای بازی 1.6 counter strike بر روی شبکه داخلی (دو تا 4 کامپیوتر) و بدون اینترنت باید چه کار کنم .
ممنون میشم .
اول با یکی از کامپیوتر ها سرور میسازی . یعنی اول که Counter Strike رو اجرا کردی ، Change Game میزنی و Counter Strike اولی رو میزنی ***. بعد که یه صفحه ی دیگه اومد New Game ( دقیق نمیدونم اسمش چیه ولی هرچی هست گزینه ی اوله ) رو میزنی و اونجا تنظیمات دلخواه مثل انتخاب نقشه و اینطور چیز ها رو تنظیم میکنی . بعد Start Game رو میزنی . وقتی رفت داخل بازی اونو همونطوری بزار . سیستم های دیگه رو هم تا مرحله *** انجام بده ولی به جای اینکه New Game بزنی ، Find Server بزن و از تب های بالا گزینه ی Lan رو انتخاب کن . بعد یه Refresh بزن و اسم سروری که خودت ساختی میاد . روش دوبار کلیک کن و میری داخل بازی . بقیه کامپیوتر ها هم همینطور .
ولی اگه شبکشون نکردی ، باید شبکه بشوند و بعد این مراحل رو ادامه بدی .
خیلی ممنون از راهنماییت.
کامپیوترهامون شبکه هستند اما نسخه بازیم Portable Counter-Strike 1.6 هست .condition zero اما نسخه portable.
منظورت از سرور ساختن رو نفهمیدم . ولی همانطور که گفتی بازی را که اجرا کردم صفحه اول که امد . new game را زدم و بعد از تنظیمات نقشه start کردم و بعد یک پسورد 25 حرفی که مربوط به همین نسخه هست را وارد کردم ولی بعد مدتی پیغام آمد که سرور پیدا نشد و برگشت به صفحه اول و منتظر نماند که من بازی را در کامپیوتر های دیگر اجرا کنم.
منظورم اینه که چطور باید create server کنم . و کامپیوتر اولی را به عنوان سرور معرفی کنم.
اگه راهنماییم کنی ممنون میشم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)