تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 423 از 616 اولاول ... 323373413419420421422423424425426427433473523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,221 به 4,230 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان ماشاالله این صفحه اینقدر طولانیه که نمیشه یک مطلب رو از توش پیدا کرد.
    من سؤالم اینه:
    من اگر ارشد قبول بشم و از معافیت تحصیلی استفاده کنم ، آیا میتونم دوباره کنکور ارشد رو بدم و جایی بهتر که قبول بشم آیا نظام وظیفه قبول میکنه این انتقال رو ؟
    سلام،

فکر کنم بشه ،فقط شما باید قبلش انصراف بدین(فرصت فرستادن دفترچه هم 4ماه هم هست) و سپس ثبت نام کنید!

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

سلام ,
    من از اخبار شنيدم افرادي كه غيبت دارن نمي تونن ادامه تحصيل بدن,
    من ساله 88 با غيبت وارد دانشكاه شدم, يعني ديكه نميشه براي كارشناسي ارشد ادامه بدم?
    بايد برم سربازي?
    دانشگاه آزاد بعضی وقت ها از این اشتباه ها می کنه!بله اگه با غیبت رفته باشید دانشگاه پس از لیسانس باید معرفی کنید خودتون رو !

2. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من متولد 4 اذر 1371 هستم.یعنی وقتش رسیدم دفترچه رو برای نظام وظیفه ارسسال کنم؟

اگه دیر ارسال کنم غیبت چد روز میخورم به ازای چند ماه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام مهرداد جان

بعد از کلی کلنجار رفتن بالاخره تصمیم گرفتم دفترچه رو ارسال کنم ( متولد 26 خرداد 72 بودم )

ولی متاسفانه تا 18 آبان بیشتر وقت ندارم

عزیز میخوام یه راهی پیشنهاد کنید که فردا بتونم کار های دفترچه رو درست کنم (همون واکسن و گواهی از مدرسه و ... ) و بتونم تا 18 آبان پستکنم که اگه قرار بود اضاف بخورم جداقل بتونم دانشگاه ثبت نام کنم

راستی اگه مثلا از 18 آبان که مهلت دارم چند روز بگذره چی میشه ؟ ( فرض میکنیم واقعا تا 18 آبان فرصت دارم )

بعد اگه رد بشه میشه دانشگاه ثبت نام کرد ؟

مرسی از شما

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام،بله زمان پست دفترچه شما فرا رسیده !غیبت 1روزه با 12 ماه هیچ فرقی نداره ،هر کدوم 3ماه اضافه خدمت شاملش می شه!

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

سلام مهرداد جان

بعد از کلی کلنجار رفتن بالاخره تصمیم گرفتم دفترچه رو ارسال کنم ( متولد 26 خرداد 72 بودم )

ولی متاسفانه تا 18 آبان بیشتر وقت ندارم

عزیز میخوام یه راهی پیشنهاد کنید که فردا بتونم کار های دفترچه رو درست کنم (همون واکسن و گواهی از مدرسه و ... ) و بتونم تا 18 آبان پستکنم که اگه قرار بود اضاف بخورم جداقل بتونم دانشگاه ثبت نام کنم

راستی اگه مثلا از 18 آبان که مهلت دارم چند روز بگذره چی میشه ؟ ( فرض میکنیم واقعا تا 18 آبان فرصت دارم )

بعد اگه رد بشه میشه دانشگاه ثبت نام کرد ؟

مرسی از شما
    سلام عزیز،

اولا بازم می گم شما مشکلی نداری برای کنکور 91 اما اگه علاقه مندی دفترچه رو پست کن!شما مهلتت تا 18 آبان 91 هست نه 90 اما اگه از اون تاریخ بگذره شما غیبت می خوری و دانشگاه ثبت نام نمی کنه شما رو !

6. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا من مشکل کمری دارم احتمالش بیشتر معاف شوم.بازم باید دفترچه را ارسال کنم؟

در ضمن من میخوام برای مهر سال 91 کنکور بدم و برم دانشگاه .اگه الان دفترچه را ارسال کنم بعد جواب یک ماهه دیگه بیاد ننوشته باشه ماه دیگه باید برم سربازی؟(من نمیخوام برم سربازی میخوام برم دانشگاه)

یه سوال دیگه: همانطور که من گفتم متولد متولد 4 اذر 1371(آخرای 19 سال تمام) هستم.ایا غیبت تا حالا خوردم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلامی دوباره خدمت مهرداد عزیز

میدونم داداش , ولی پیش خودم حساب کردم دیدم الان ارسال کنم که امکان نداره تاریخ اعزامم زودتر از 18/8/91 بیاد دیگه نه ؟ (دیدم دفترچه رو اگه 18 آبان سال 91 هم بفرستم بازم میاد برای چند ماه بعدش درسته ؟ )

اینطوری هم خیال خودم راحت میشه از بابت غیبت و این حرف ها و همتاریخ اعزامم میفته سال دیگه , راستی ممکنه تاریخ اعزامم زودتر از 18 آبان سال بعد بیفته ؟

یه سوال دیگه هم که در پست بالایی پرسیدم و بی جواب موند : امروز رفتم واکسن ها رو زدم و کارهای آموزش و پرورش رو هم درست کردم ولی فکر نکنم بتونم امروز پست کنم ! میفته واسه فردا , فردا هم که 18 آبانه و فرض میکنیم آخرین فرصتمه واسه فرستادن دفترچه , چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ پلیس + 10 فکر میکنید همون روز ارسال میکنه و یا اینکه میشه 19 آبان و غیبته رو خوردم ؟

راستی نامردا میگن باید عابر بانک سپه هم مال خودت باشه حتما , من نمیشه شماره حساب یکی دیگه , مثلا داییم رو بدم ؟

مرسی از مهرداد عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه سوالی دارم

من متولد نیمه اول سال 72 هستم. تا اونجایی که می دونم تا آذر 91 برای ارسال دفترچه وقت دارم. اما مسئله اینکه من امسال دانشگاه آزاد ثبت نام کردم. یعنی ترم اولم. میخوام ترم بعد انصراف بدم و دوباره توی کنکور 91 شرکت کنم. تا اونجایی که میدونم کسایی که ترک تحصیل کنن و یا انصراف بدن 4 ماه فرصت دارن تا خودشونو معرفی کنن
    حالا سوال من اینکه من اگه انصراف بدم دیگه نمی تونم توی کنکور شرکت کنم؟؟؟ یا نه فقط تا 4 ماه فرصت دارم توی یه دانشگاه دیگه ثت نام کنم؟؟

منظور من اینکه این قانون 4 ماه شامل حال منی که تا آذر 91 وقت دارم هم هست؟؟؟ یا این قانون مال کسایی که مثلا ترم 4 انصراف میدن ( یعنی زمان ارسال دفترچه شون گذشته و سنشون زیاده)

جواب منو بدین ممنون میشم از یکی دو نفر پرسیدم ولی جواب قطعی نگرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

یه سوال دیگه هم که در پست بالایی پرسیدم و بی جواب موند : امروز رفتم واکسن ها رو زدم و کارهای آموزش و پرورش رو هم درست کردم ولی فکر نکنم بتونم امروز پست کنم ! میفته واسه فردا , فردا هم که 18 آبانه و فرض میکنیم آخرین فرصتمه واسه فرستادن دفترچه , چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ پلیس + 10 فکر میکنید همون روز ارسال میکنه و یا اینکه میشه 19 آبان و غیبته رو خوردم ؟

راستی نامردا میگن باید عابر بانک سپه هم مال خودت باشه حتما , من نمیشه شماره حساب یکی دیگه , مثلا داییم رو بدم ؟
    من 2 روز مونده بود به پایان فراغت از تحصیلم پست کردم برگ سبزم بدون غیبت اومد! البته هیچی از این سازمان وظیفه عمومی بعید نیست!

باید مال خودت باشه قراره حقوقتو بریزن توش!

11. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

آقايون اين حساب بانك سپه كه باز كرديم براي حقوق سربازيه.درست؟
    حالا كه من معاف شدم ميتونم اون حساب رو ببندم؟
    عيب نداره ؟

---
    - Sent from my iPod touch using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آقا من مشکل کمری دارم احتمالش بیشتر معاف شوم.بازم باید دفترچه را ارسال کنم؟

در ضمن من میخوام برای مهر سال 91 کنکور بدم و برم دانشگاه .اگه الان دفترچه را ارسال کنم بعد جواب یک ماهه دیگه بیاد ننوشته باشه ماه دیگه باید برم سربازی؟(من نمیخوام برم سربازی میخوام برم دانشگاه)

یه سوال دیگه: همانطور که من گفتم متولد متولد 4 اذر 1371(آخرای 19 سال تمام) هستم.ایا غیبت تا حالا خوردم؟
    سلام،

شما اگه مطمئن هستید که معاف می شید اقدام کنید چون اگه برای معافیت پزشکی اقدام کنید و مشکلتون سبب معاف شدن شما نشه بعدش براتون برگه اعزام به خدمت می یاد!

نه،خود نظام وظیفه تاریخ اعزام شما رو بعد از مهر 91 می ندازه که انشالله دانشگاه هستید !

شما تا تاریخ 90/10/18 فرصت دارید که دفترچه رو ارسال کنید

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

سلامی دوباره خدمت مهرداد عزیز

میدونم داداش , ولی پیش خودم حساب کردم دیدم الان ارسال کنم که امکان نداره تاریخ اعزامم زودتر از 18/8/91 بیاد دیگه نه ؟ (دیدم دفترچه رو اگه 18 آبان سال 91 هم بفرستم بازم میاد برای چند ماه بعدش درسته ؟ )

اینطوری هم خیال خودم راحت میشه از بابت غیبت و این حرف ها و همتاریخ اعزامم میفته سال دیگه , راستی ممکنه تاریخ اعزامم زودتر از 18 آبان سال بعد بیفته ؟

مرسی از مهرداد عزیز
    سلام مجدد به شما،

والا زودتر که نمی یاد چون متولدین 71 هم بعد از مهر 91 تاریخ اعزامشون می یاد! ( بازم می گم شرایط من مثل شما بود و الان دانشگاه هستم)
    پلیس +10 همون روز دفترچه رو ارسال نمی کنه برای نظام وظیفه،به همین دلیل هست که نظام وظیفه پیشنهاد می کنه 15 روز قبل از تاریخ موعود دفترچه رو بفرستید!شما تا عید هم بفرستی مشکلی نداری پسر خوب
    نه،باید به حساب خودت باشه،اون حساب برای ریختن حقوق سربازی (!) هست

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

سلام بچه ها
    من یه سوالی دارم

من متولد نیمه اول سال 72 هستم. تا اونجایی که می دونم تا آذر 91 برای ارسال دفترچه وقت دارم. اما مسئله اینکه من امسال دانشگاه آزاد ثبت نام کردم. یعنی ترم اولم. میخوام ترم بعد انصراف بدم و دوباره توی کنکور 91 شرکت کنم. تا اونجایی که میدونم کسایی که ترک تحصیل کنن و یا انصراف بدن 4 ماه فرصت دارن تا خودشونو معرفی کنن
    حالا سوال من اینکه من اگه انصراف بدم دیگه نمی تونم توی کنکور شرکت کنم؟؟؟ یا نه فقط تا 4 ماه فرصت دارم توی یه دانشگاه دیگه ثت نام کنم؟؟

منظور من اینکه این قانون 4 ماه شامل حال منی که تا آذر 91 وقت دارم هم هست؟؟؟ یا این قانون مال کسایی که مثلا ترم 4 انصراف میدن ( یعنی زمان ارسال دفترچه شون گذشته و سنشون زیاده)

جواب منو بدین ممنون میشم از یکی دو نفر پرسیدم ولی جواب قطعی نگرفتم

سلام،

این قانون شامل افراد کسی هست که تو ترم های بالاتر انصراف می دن،اما شما از بخش مشمولین دانشگاه بپرسید که کامل مطمئن بشید!

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

آقايون اين حساب بانك سپه كه باز كرديم براي حقوق سربازيه.درست؟
    حالا كه من معاف شدم ميتونم اون حساب رو ببندم؟
    عيب نداره ؟

---
    - Sent from my iPod touch using Tapatalk
    اگه کارت معافیت رسیده دستتون ،بله ببندین حساب رو

14. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •