تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4225 از 4428 اولاول ... 32253725412541754215422142224223422442254226422742284229423542754325 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,241 به 42,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا سخته دل کندن از این اینترنت ولی حیف که داره برداشته میشه
    چند روز دیگه که قانون جدید اعمال بشن منم میرم فن اوا

اشتباه نکنم شیرازی! و نمایندگی شیراز فن اوا به من گفت تا دو برابر حجم قرارداد که دانلود کنی محدود میشی... ! مثل صبانت

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اشتباه نکنم شیرازی! و نمایندگی شیراز به من گفت تا دو برابر حجم قرارداد که دانلود کنی محدود میشی... ! مثل صبانت
    نه خرم ابادم بعد از ماه رمضون تا الان سرعتم روی 1 مگ قفله
    تازه قبل از این که متوجه بشم میخوان طرح رو بردارن اکثر چیزایی که میخواستم رو گرفته و اخیرا زیاد دانلود نداشتم
    اینم امار 2 ماه گذشته که خود ویندوز میده

4. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه...خیلی پست خوبی دادی...
    فقط انگار قیمتاش بروز نیستن.. یه مقدار ارزون تره:
    قیمت‌هاش رو همین امروز چک کردم. از اونجا که نمی‌دونم به چه دلیلی سایت این شرکت فی.لتره، من با فی.لتر.شکنی که وصل شده بودم از نیویورک متصل می‌شد. ممکنه قیمت‌ها بر حسب ایالت‌ها و شهرها متفاوت باشه.

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

نه خرم ابادم بعد از ماه رمضون تا الان سرعتم روی 1 مگ قفله
    تازه قبل از این که متوجه بشم میخوان طرح رو بردارن اکثر چیزایی که میخواستم رو گرفته و اخیرا زیاد دانلود نداشتم
    اینم امار 2 ماه گذشته که خود ویندوز میده

شما هم مثل من شبی 3 گیگ دانلود داری ( البته الان که دیگه شبی 10 مگابایت هم دانلود ندارم ) . اونوقت چه طور تو دو ماه شده 500 گیگ ؟
    برای 500 گیگ حدودا شبی باید 8/5 گیگ دانلود داشته باشین ... .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

شما هم مثل من شبی 3 گیگ دانلود داری ( البته الان که دیگه شبی 10 مگابایت هم دانلود ندارم ) . اونوقت چه طور تو دو ماه شده 500 گیگ ؟
    برای 500 گیگ حدودا شبی باید 8/5 گیگ دانلود داشته باشین ... .
    همهشهری عزیز خوبی؟ شمام داری تخلیه میکنی یا نمیکنی؟
    کجا میری؟

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

در امریکا، اینترنت خیلی پر سرعت زیاد رقابتی نیست(به نسبت سایر کشورهای پیشرفته) و بعضی جا ها اینترنت خیلی پر سرعت(بالای 100 مگابیت) رو فقط یکی یا دو تا کمپانی ارائه میده و همپوشانی زیاد ندارن. شما اگر به فروم هاشون بری خود ملت شاکی هستن تا حدی.

لینک اون چیزایی که گفتم هم سایت خودشون ه دیگه. البته اون 10 ترابایت سقف دانلود رو قبلا در فروم هاشون دیده بودم و الا جایی ثبت نشده که سقف داره ولی مثل اینکه بعضی ها که رسما ترکوندن و بالاتر از 10 ترابایت ماهی دانلود کردن، شرکت اخطار داده که اگر تکرار بشه باید بیان سرویس تجاری بگیرن و سرویس خانگی بیشتر از این نمیشه دانلود کرد! ، از گوگل میشه همه اینها رو سرچ کرد ...
    ============

اون موضوع گوگل فایبر هم مربوط به همون شهر های معدودی هست که گوگل فایبر اونجا ارائه میشه(3-4 تا شهر ه الان فقط، اگر اشتباه نکنم) و مساله اینه که با قیمت و سرعتی که گوگل در اون شهر ها ارائه میده دیگه کسی سراغ بقیه isp ها نمیره و کمپانی های دیگه مجبورا یه استثاهایی برای اون شهر ها در نظر بگیرن که در بازار رقابت بتونن باقی بمونن. وب سایت اصلی این کمپانی ها به صورت کلی برای تمام ایالت های امریکا هست و شرایط بسته به ایالت و شهر ممکنه که تفاوت داشته باشه.

============

البته برای اینکه تاپیک منحرف نشه از موضوع اصلی، بهتره که در پیام خصوصی یا جای دیگه ای بحث رو دنبال کنیم.
    امیدوارم منظور من رو بد برداشته نکرده باشی... ولی به نظر من در مورد این موضوعات بهتره هر کسی حرفی میزنه حتما یه سری لینک و به قول معروف سند هم بده که مردم فکر نکنن از خودش داره در میاره... به خاطر همین هم من لینکای مطالب bilmazlar رو فرستادم....
    ---
    این بحث نالیدن از اینترنت هم ظاهرا توی همه ی کشورها هستش... چون منم توی یه برنامه ی مستند دیدم مردم آلمان خیلی شاکی بودن و میگفتن نمیدونم سرعت همش 10 مگه و گرونه و از این حرفا.... لازمه بیان ایران تا شرکت های ایرانی اینترنت کیفیتو نشونشون بدن...

این هم که گفتم فکر نکنم به گوگل فایبر ربطی داشته باشه به خاطر این بود که مثلا توی کالیفرنیا ظاهرا گوگل هست یا قراره بیاد (توی سایت دیدم) ولی این محدودیت اینا توی کالیفرنیا هم هست... کلا زیاد مسئله مهمی نیست

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اخه این سرعته؟!
    سرویس ۹ مگابایت شبانه اونم ساعت ۶ صبح باید اینو بده؟!

اینم سرور ایران

اخه این چی چی هست ذیگه بخوان پولیش هم بکنن

12. 5 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

مال من اینقد افتضاحه عکس هاتون رو هم لود نمیکنه...

14. 4 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان درست میگفتن 100 درصد که شبانه رو برداشتن بخاطر اینکه ملت فیلم و سریال نگیرن، آخه آپلودباز فیلش تر شد

16. 4 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

این شبانه رو هم برداشتن تنها لذتی که تو دنیا داشتیم رو گرفتن .... همه شرکت ها واقعا اشغال هستن ...همشون عین هم .

دوستان انصافا شما هم به این نتیجه نرسیدید که تو ایران با گذر زمان همه چی بدتر و بدتر میشه ...هیچ وقت هیچ چیز رو به بهبودی نمیره !!!

یعنی همین که دارید حالا استفاده میکنین (چه اینترنت ، چه هر چیز دیگه .... ) ممکن یه مدت بد بدتر و بدتر بشه اما هیچ وقت بهتر نمیشه و بهبود پیدا نمیکنه . این یه قانون برای همه چیز تو ایران هست . فقط هم در ایران

اینطوریه

18. 9 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •