تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4222 از 4714 اولاول ... 32223722412241724212421842194220422142224223422442254226423242724322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,211 به 42,220 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

نا جوانمردی شده در حق من ! پسر عمه ام تو همین ورد 38 هست (Jasper-8)، یه ویلیج 2 کیلویی کنارش هست آماده نوبل کردن ... حالا این کوفت ، به درک .... ولی کلا توش فقط 200 تا اسپیر و 200 تا شمشیری داشته ! این ظلمه !!! بعد من بدبخت باید برای فارم کردن یه ویلیج 400 امتیازی اون همه یار بکشم ... ای خدا ! عجب ورد بیخودی هست این ... به امید 40 یا 41 ... ولی می گم ممد ، 41 که خیلی بهتره ، من از اون مدل کلاسیک بیشتر خوشم میاد .... شبیه ورد 12 هست ، یعنی پالادین و آرچر و کلیسا نداره ... سرعتش هم بیشتره ، به نظر من خیلی بهتره ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

نا جوانمردی شده در حق من ! پسر عمه ام تو همین ورد 38 هست (Jasper-8)، یه ویلیج 2 کیلویی کنارش هست آماده نوبل کردن ... حالا این کوفت ، به درک .... ولی کلا توش فقط 200 تا اسپیر و 200 تا شمشیری داشته ! این ظلمه !!! بعد من بدبخت باید برای فارم کردن یه ویلیج 400 امتیازی اون همه یار بکشم ... ای خدا ! عجب ورد بیخودی هست این ... به امید 40 یا 41 ... ولی می گم ممد ، 41 که خیلی بهتره ، من از اون مدل کلاسیک بیشتر خوشم میاد .... شبیه ورد 12 هست ، یعنی پالادین و آرچر و کلیسا نداره ... سرعتش هم بیشتره ، به نظر من خیلی بهتره ...
    خب پس بزن بریم 41 !!

ساعتش رو ببین به وقت ایران ساعت چند میشه من حوصله ندارم حساب کنم ....

فعلا درگیر ورلد 38 هستم ... یه ایرانی دیگه هم داره پر پر میشه ! ( الان دارم 53 روستا رو برای فارم اسکات میکنم !! میخوام حد اقل 50 کیلو ازشون بکشم بیرون !! )

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

من که میخوام برم 41 و شوخی هم ندارم ! دیگه حوصله ندارم کنار این نوب ها بیوفتم ... توی ورد های قبلی زود می رفتم منتها دوران مدرسه بود نمی تونستم خوب رشد بکنم و کنار بازکنای فعال هم میوفتادم ، این ورد 38 رو من تصمیم گرفتم دیر بیام که کنار نوب ها بیوفتم ، منتها انگار این ها دیگه گندش رو در آوردن .... هیچ کس نیست لااقل یه ذره بزنمش اودیم بره بالا ... انگار وسط بیابون افتادم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من که میخوام برم 41 و شوخی هم ندارم ! دیگه حوصله ندارم کنار این نوب ها بیوفتم ... توی ورد های قبلی زود می رفتم منتها دوران مدرسه بود نمی تونستم خوب رشد بکنم و کنار بازکنای فعال هم میوفتادم ، این ورد 38 رو من تصمیم گرفتم دیر بیام که کنار نوب ها بیوفتم ، منتها انگار این ها دیگه گندش رو در آوردن .... هیچ کس نیست لااقل یه ذره بزنمش اودیم بره بالا ... انگار وسط بیابون افتادم
    درکت میکنم .... اگه هم زمان با من میومدی الان داشتی حال میکردی

منم وسط امتخاناتم اومدم 38 و میشه گفت اولا رنک 6 - 7 هزار بودم ولی خیلی سریع اومدم بالا که الان 108 هستم !

فردا هم قراره یه 5 کیلیویی رو منفجر کنم !!

فقط یه چیزی : ورلد 41 صبر کن با هم دیگه بریم ...
    ایدی منم اد کن : black_lord92

من تا 3-4 تا روستا میام و بعد ول میکنم و میدم به تو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

فارم به این میگن !! :

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

من که حوصله ندارم اون همه ویلیج بگیرم ... میام من هم تا هر جا حوصله داشتم ( اگه دووم آوردم و بلای ورد 21 سرم نیومد )

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

هههههه Odd رنكم الان تك رقمي هست ! كل دو تا ترايب رو من فوكوس كردن ! از اون ور اونا نيوك ميفرستن از اون طرف هم سابورت ميشم !
    9 B3RSAM 7,33 Mio.
    خيلي نوب هستن ! يههوييي ميبيني 10 تا نوك به يه روستا ميفرسته ! تا اون جا كه به تونم ميكشم نتونم هم بين نوبل من هاش سابورت ميفرستم ! بين تراينش تا 5 ثانيه هم فاصله هست ! نوب هستن ديكه كاريش نميشه كرد 10 تا نيوك براي هيجي ! خيلي *** سوزي داره : دي !
    تازه يكيشون من رو سابورت كرد بعد يادش رفت سابورتش رو دراره بعد هم حمله كرد هم نيوكش نابود شد هم نيرو هاش !:دي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

World 41 Settings

World Speed: 1.6x
    Troop Speed: .625x
    Archers: No
    Bp: 2 days
    No Morale
    Tribe Limit: 150
    Noble System: Packets, rising costs
    Tech system: 3-level-system
    Pally: No
    Church: No
    Bonus Villages: No
    Barbarian villages grow to 1000 points.
    Fake Limit: No

فردا واز میشه !!

از ساعت 2 بعد از ظهر تا 6 بعد از ظهر باز میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه V A H í D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    192.168.2.216 .... مدل گوشی : 1100 ندارم ! :دي

پيش فرض

هههههه Odd رنكم الان تك رقمي هست ! كل دو تا ترايب رو من فوكوس كردن ! از اون ور اونا نيوك ميفرستن از اون طرف هم سابورت ميشم !
    9 B3RSAM 7,33 Mio.
    خيلي نوب هستن ! يههوييي ميبيني 10 تا نوك به يه روستا ميفرسته ! تا اون جا كه به تونم ميكشم نتونم هم بين نوبل من هاش سابورت ميفرستم ! بين تراينش تا 5 ثانيه هم فاصله هست ! نوب هستن ديكه كاريش نميشه كرد 10 تا نيوك براي هيجي ! خيلي *** سوزي داره : دي !
    تازه يكيشون من رو سابورت كرد بعد يادش رفت سابورتش رو دراره بعد هم حمله كرد هم نيوكش نابود شد هم نيرو هاش !:دي
    ریتیوت عالیه !

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

چی هست این ریتیو ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •