تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4221 از 4428 اولاول ... 32213721412141714211421742184219422042214222422342244225423142714321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,201 به 42,210 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پ.ن.: من خودم دانلودر حرفه‌ای ام. از همون نوعی که شما می‌گی برای پارس‌آنلاین مشکل جدی بوده. اما تا حالا حتماً شما و بقیه دوستان متوجه شدین که من به پارس‌آنلاین یا حتی به شرکت‌های دیگه تهمت‌هایی از قبیل دزد و حروم‌خور و ... نزدم و نمی‌زنم. خیلی جاها از منظر یه بنگاه اقتصادی رفتارشون رو قابل توجیه دونستم که به خاطر همین هم از طرف بعضی از دوستان شماتت شدم یا برچسب بهم خورده. اما وقتی رویکرد شرکت به این موضوع و مشکل از نظرم ایراد داره، اون رو هم می‌گم. اگه قرار بر افزایش رضایت مشتریان بوده، می‌شد این کار رو با روش‌های مؤثرتر و بهینه‌تری هم انجام داد.

البته فقط یه موضوع می‌مونه و اون هم بحث این مصوبه غیررسمی بین شرکت‌هاست که ادعا شده وجود داره. درباره اون هیچ قضاوتی نمی‌تونم بکنم. چون هیچ اطلاعاتی درباره اون ندارم.
    احتمال تبانی خیلی زیاده
    حتی اگه خوشبینانه در نظر بگیریم میشه گفت که از کار هم دارند کپی می کنند
    البته طرح ویژه صبانت و تغییر هزینه پارس هر دو گیگی 1300 تومن که احتمال تبانی رو بالا میبره
    چراغ سبزی ممکن وجو داشته باشه

اما اگه حتی اگه به صورت یه معامله اقتصادی در نظر بگیرم
    تغییر یک جانبه قرارداد چیزی جز کلاهبرداری نیست
    عده ای که قرار دا یکساله دارند حداقل حق اینها دانلود رایگان از 2 تا 7 صبح با سرعت 32 کیلوبایت
    که متاسفانه نه اینجا رعایت میشه نه تو صبانت
    Last edited by sleeplessness; 22-11-2014 at 11:59.

2. 7 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

احتمال تبانی خیلی زیاده
    البته طرح ویژه صبانت و تغییر هزینه پارس هر دو گیگی 1300 تومن که احتمال تبانی رو بالا میبره

عده ای که قرار دا یکساله دارند حداقل حق اینها دانلود رایگان از 2 تا 7 صبح با سرعت 32 کیلوبایت
    سلام کاکو.... بنگاه اقتصادی؟
    وا بدید تورو قران...تو محاسبه حجم که دزدی میکنه... تو شبانه که از حجم کم میکنه و اگه بخوایم زنگ بزنیم به تهران دو برابر اون حجمی که رفته (تازه اگه پسش بدن ) باید پول تلفن بدیم... اره اون دزد سر کوچه ما که موتور 1000 خریده هم بنگاه اقتصادی خودشو داره.... والا... بنگاه اقتصادی رو برا گوگل به کار میبرن..نه اینایی که رو پول تو جیب مردم هم حساب میکنن... 10 درصد دانلودر حرفه ای؟ این امارا از کجا میاد؟ کدوم 90 درصد!!! از نظر پارس کسی که در ماه 10 گیگ دانلود داره هم حرفه ای حساب میشه...پریروزا یک گیگ از باشگاه مشتریان گرفتم از حساب هم کم کرد ولی کدی برام ایمیل نکرد... بنگاه اقتصادی اینا تو حلقم

کاکو احمد اینا چی میگن؟
    راستی بر اساس اون شکایت های قدیم تمام دوستانی که یک ساله بستن بدونن که با یه شکایت ساده در سایت 195 میتونید بقیه پولتون رو ازشون بگیرید...پس به هیچ وجه اگه قصد رفتن دارید هیچی مانعتون نشه بخصوص اینکه به بقیه پولتون هم میرسید
    Last edited by hasanoooooooo; 22-11-2014 at 12:14.

4. 7 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام کاکو.... بنگاه اقتصادی؟
    وا بدید تورو قران...تو محاسبه حجم که دزدی میکنه... تو شبانه که از حجم کم میکنه و اگه بخوایم زنگ بزنیم به تهران دو برابر اون حجمی که رفته (تازه اگه پسش بدن ) باید پول تلفن بدیم... اره اون دزد سر کوچه ما که موتور 1000 خریده هم بنگاه اقتصادی خودشو داره.... والا... بنگاه اقتصادی رو برا گوگل به کار میبرن..نه اینایی که رو پول تو جیب مردم هم حساب میکنن... 10 درصد دانلودر حرفه ای؟ این امارا از کجا میاد؟ کدوم 90 درصد!!! از نظر پارس کسی که در ماه 10 گیگ دانلود داره هم حرفه ای حساب میشه...پریروزا یک گیگ از باشگاه مشتریان گرفتم از حساب هم کم کرد ولی کدی برام ایمیل نکرد... بنگاه اقتصادی اینا تو حلقم

کاکو احمد اینا چی میگن؟
    راستی بر اساس اون شکایت های قدیم تمام دوستانی که یک ساله بستن بدونن که با یه شکایت ساده در سایت 195 میتونید بقیه پولتون رو ازشون بگیرید...پس به هیچ وجه اگه قصد رفتن دارید هیچی مانعتون نشه بخصوص اینکه به بقیه پولتون هم میرسید
    امیر جان بذار یکم قلمبه سولمبه حرف بزنم
    پته ام نریز رو اب

به هر چیزی میشه مثل بنگاه اقتصادی نگاه کرد حتی همون کیف قاپ
    بالاخره کار میکنه جیب مردم میزنه یه روز اگه دستگیر بشه میگه غلط کردم!
    هنوز به پای عزیزان پارس نرسیده که جیب میزنند بعد میگن برای رفاه حال خودتون!

6. 6 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

احتمال تبانی خیلی زیاده

فکر نکنم، بحث تبانی بین شرکت‌ها باشه. این کار در مجموع نفعی به حال شرکت‌های خصوصی نداره. بیشتر به نفع شرکت مخابراته که سرویس‌های نامحدود (از نوع برنزی) رو داره با قیمت‌های پایین می‌فروشه و اغلب اونایی که دارن در بیشتر ساعت‌های شبانه‌روز با سرعت نزدیک به اسمی دانلود می‌کنن. گر چه پینگ و پشتیبانی و بقیه چیزاش خیلی به درد نمی‌خوره.

من به ابلاغیه غیررسمی از طرف دولت بیشتر اعتقاد دارم. البته این بر اساس اطلاعات و اخبار موثق نیست. فقط بیشتر یه حدس یا یه برداشت از شرایط موجوده.

در مورد اجحاف در حق کسانی که سرویس 1ساله دارند، من هم یه جورایی حس شما رو دارم. اما نمی‌شه به این اقدام شرکت‌ها گفت کلاه‌برداری. حداقل در مورد خودم که سرویس 1ساله دارم که خوش‌بختانه فردا موعدش تمومه، من قراردادی رو امضا نکردم که توش این الزام و تعهد برای شرکت ایجاد بشه که حتماً باید سرویس شبانه رو رایگان به من بده. همه جا این سرویس رو منوط کرده بودن به فراهم بودم بستر و شرایط. همون طور هم که دیدید اعتراض کاربران صبانت و کاربران پارس‌آنلاین هم نتیجه‌ای نداشته. البته از نظر من این سیاست این دو تا شرکت بهتر بود مشمول قراردادهای جدید باشه نه کسانی که از قبل قرارداد دارن و اعمال این سیاست جدید برای کاربرانی که سرویس‌های بلندمدت داشتند یه جور بی‌انصافی یا بی‌اخلاقی حرفه‌ای بود.

من 1 سال پیش که داشتم از پارس‌آنلاین سرویس می‌گرفتم با این که این شبانه رایگان رو به عنوان یه مزیت قلمداد می‌کردم، اما همون موقع هم فکر می‌کردم اگه بخواد مثل آسیاتک وسط کار سرعت رو محدود کنه به سرعت کمتر از سرعت اسمی عملاً هیچ کاری از دستم برنمی‌آد جز این که تخلیه کنم. حالا هم که شرایط بدتره و حتماً مجبور به تخلیه هستم.

اگه گزینه بهتری پیدا نکنم، در نهایت ممکنه برگردم به همون آسیاتک. چون حداقل بیشتر از 1.5 ساله که داره سیاست محدود کردن دانلود شبانه رایگان رو اجرا می‌کنه و بعیده بخواد از این رویه عدول کنه.

8. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

اگر یه مقداری حجم رایگان واقعی برای هر سرویس میذاشت بنظرم خیلی بهتر بود از اون ب بعد 1سومش میکرد مثلا
    سرویس2مگ 10گیگ شبانه 1مگ5گیگ-05 مگ 2گیگ درماه
    بعدشم مثلا 3ماه میگرفتی اینا روهم جمع میشد وحسب نیاز میشد استفاده کرد
    بالاخره ادم از دانلود حجیم 100درصد بینیاز نیست و یه سری چیزا مثل اپدیت گوشی بخوای بگیری و.. اینو منی میگم که ظرف 6ماه اخیر شاید 2گیگم دانلود شبانه نداشتم
    البته سرعت دانلود شبانه هم خیلی مهمه وقتی بالاست برای دانلود تحریکت میکنه
    درهر صورت امیدوارم پارس حالا اگه قراره پولی بجیب بزنه لااقل اونو صرف پهنای باند مراکز داغونش بکنه مرکز ما دقیقا از اوائل تیر کمبود داره
    دوتا کار دیگم باید بکنه
    ساعت نیمه رایگانه رو بیاره روی 12شب
    گیگ و تعرفه کلی رو ارزون بکنه حداقل 50درصد
    Last edited by binaafarin; 22-11-2014 at 12:42.

10. 8 کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگر یه مقداری حجم رایگان واقعی برای هر سرویس میذاشت بنظرم خیلی بهتر بود از اون ب بعد 1سومش میکرد مثلا
    سرویس2مگ 10گیگ شبانه 1مگ5گیگ-05 مگ 2گیگ درماه
    بعدشم مثلا 3ماه میگرفتی اینا روهم جمع میشد وحسب نیاز میشد استفاده کرد
    بالاخره ادم از دانلود حجیم 100درصد بینیاز نیست و یه سری چیزا مثل اپدیت گوشی بخوای بگیری و.. اینو منی میگم که ظرف 6ماه اخیر شاید 2گیگم دانلود شبانه نداشتم
    البته سرعت دانلود شبانه هم خیلی مهمه وقتی بالاست برای دانلود تحریکت میکنه
    درهر صورت امیدوارم پارس حالا اگه قراره پولی بجیب بزنه لااقل اونو صرف پهنای باند مراکز داغونش بکنه مرکز ما دقیقا از اوائل تیر کمبود داره
    دوتا کار دیگم باید بکنه
    ساعت نیمه رایگانه رو بیاره روی 12شب
    گیگ و تعرفه کلی رو ارزون بکنه حداقل 50درصد
    اینم ایده‌ایه. حداقل صبانت یه کاری شبیه این کار رو کرده. گر چه اونم مشکلات خودش رو داره.

در مورد قیمت گیگ و تعرفه هم هیچ تخفیفی در کار نیست. این قیمت‌ها بر اساس مصوبه‌های سازمان تنظیم تعیین شده. اگه دقت کرده باشی غیر از مخابرات که شرایطش فرق می‌کنه، بقیه دقیقاً گیگ اضافی رو با یه قیمت می‌فروشن. تازه سقف قیمت‌گذاری سرویس‌های نامحدود و سرویس‌های حجمی‌شون هم از طرف سازمان تنظیم تعیین شده. حالا بعضی شرکت‌ها یه درصدی زیر این سقف می‌فروشن، بعضیا هم همون سقف قیمت رو.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تخلیه کردم
    تو برگه فسخ هم نوشتم به علت حذف ترافیک شبانه و همچنین برای رضایت پارس انلاین

14. 9 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان رفتم برای تخلیه ...گفتن از زمان ارسال درخواست تخلیه 3 روز کاری طول میکشه تا تخلیه کنن ... وقتی درخواست دادید بلافاصله از شرکت جدید درخواست ثبت نام رو پرکنید بعد از تخیله اتوماتیک بهتون زنگ میزنن .

16. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز وحشتناک قطعی دارم
    قطعی چند ثانیه ای

18. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ozzy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم با اینکه تازه 6 ماهه تمدید کرده بودم به خاطر سیاست جدید پارس آنلاین رفتم برای تخلیه

20. 9 کاربر از ozzy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •