درسته...
امین به نظرم چون اولین روز هست که راه افتاده یکم زمان میبره تا مشکلاتش حل بشه....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درسته...
امین به نظرم چون اولین روز هست که راه افتاده یکم زمان میبره تا مشکلاتش حل بشه....
,نمیدونم شایدم اول کارشونه اینجوریه کلا ولی آپلود بوی سرعتش خیلی خوبه![]()
اقا این آپلود بوی بی اکانت چندتا سرعت میده؟
اکسپرس سرور ایران سرعتش برای من بیشتر از 190 نمیشه روزا...شبا هم امتحان نکردم
برای من سرور 10 و 61 نهایت سرعت رو میده..
اینو تست کنید ببینید چقدر میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید خدمت همه
یک کتاب pdf شاتل داده بود بیرون نزدیک به 300 صفحه ای بود فک کنم اموزش همه نکات اینترنت بود خیلی جامع و کامل
متاسفانه هاردم فرمت شد اونم پرید اگه کسی داره میتونه اینجا بزارش یا ادرسشو پ.خ کنه ممنون و متشکرم
اصلا هم چنین چیزی روی اکسپرس لیچ نیست , شما اکانت پرمیوم داری تو اکسپرس لیچ که با این قطعیت از محدودیت لینک خارجی برای ریموت صحبت میکنید ! ؟؟؟
من امشب بیشتر 20 بار از سرور های مختلف توش ریموت کردم و دقیقا به سرعت سرور موردنظرتون ربط داره که سرعت ریموت چقدر باشه و راحت 2 تا 5 مگ سرعت ریموتش هست , یه نکته هم اینکه اگه مطمئنید سرور مقصد سرورش بالاس ولی موقع ریموت در حد 30 40 کیلو سرعت انتقال هست , رو abort کلیک کنید دوباره ریموت کنید سرعت بالا میره !
خب سرعت اکسپرس و آپلودبوی تست شد , اکسپرس در سرعت های بالا بهتر عمل میکنه مثلا آپلودبوی تا 400 - 500 خوبه ولی دیگه بکشو خودشو حتی با اکانت بالاتر نمیره , اکسپرس حتی بدون اکانت تا 900 میده و کل کانکشن ها هم وصل میشه
در ضمن آپلودبوی یه مشکل بزرگ که داشت این بود که مثلا من بین دانلودم قطع شدم و آیپی که پارس آنلاین میده عوض شد تو همون رنج خودش البته , آپلود بوی دیگه دانلودش رو ادامه نداد و گفت لینک جدید باید بگیرم ولی اکسپرس فوری تا وصل شد با نهایت سرعت ادامه داد
با این شرایط میرم سراغ اکسپرس
Last edited by faramobile; 23-11-2013 at 05:41.
خوش بحالتون اکسپرس ک برام سرعتمو پر نمیکنه! به اندازه دانلود از سرور خارجیم تو روز بهم بیشتر سرعت نمیده یعنی نهایتش 200کیلو. :(
سلام
من دیشب اکسپرس لینک گذاشتم+یه لینک از آپلودبوی صبح که بیدار شدم فقط آپلودبوی دانلود شده
اینترنتتون از کدوم شرکته ؟
والا من که پارس آنلاین دارم دیشب 14 گیگ دانلود کرده بود ازش , سرعت دانلود 800 تا 1 مگ بود , آپلود بوی 500 تا 550 بیشتر نمیشد
سرعت ریموت هم از 1 تا 5 مگ بود
Last edited by faramobile; 23-11-2013 at 15:02.
خب تو تاپیک شاتل هستیم پس قاعدتا باید شاتل باشیم!
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)