تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4220 از 4428 اولاول ... 32203720412041704210421642174218421942204221422242234224423042704320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,191 به 42,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

2مگ مخابرات
    شب و روز همینه از وقتی آی پی ثابت شده سرعتم اینجوره
    کسی میدونه دلیلش چیه که ip ثابت شده؟راهی هست مثل قبلا تغییر کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درسته چون خیلی ها دانلودهای زیاد شبانه ندارن که گاهی هم فقط صرف اینکه دانلود کنن همچنان با پارس آنلاین میمونن

شما هم به نظرم برای تخلیه تا اواخر آذر صبر کن بذار این طرح جا بیفته شاید سمت شما هم اوضاع درست شد
    Le0nard0 جان!

یعنی، واقعاً فکر می‌کنی مشکل این دوست عزیزمون binaafarin فقط تو شبانه است که با اجرای این طرح مشکلش حل بشه؟

اتفاقاً از وقتی که پارس‌آنلاین اولین بار خبر اجرای این طرح جدید رو چند هفته پیش تو سایتش اعلام کرد، وضعیت روزانه دو تا خطی که من ازشون استفاده می‌کنم (خط شخصی خونه با اکانت 2مگ حجمی و خط شرکت با اکانت 1مگ نامحدود) بدتر شده و از قضای روزگار مشکل سرعت شبانه‌ای که 1 -2 ماه پیش داشتم کاملاً مرتفع شده. یعنی الآن اگه 15 گیگ لینک داشته باشم (حتی از سرورهای خارجی) تا صبح همه‌اش دانلود می‌شه.

سرویس 1مگ نامحدود شرکت ما الآن که هنوز تو سرعت هدیه اول هستیم، از سرورهای داخلی حول و حوش همون 5مگابیته، اما از سرورهای خارجی نصفه این مقداره. خونه هم که با سرویس 2مگ حجمی که روی 9مگ بسته شده، شبا (منظورم ساعت‌های غیررایگان مثلاً از 9 شب تا 1 بامداده) بعضی موقع‌ها سرعت حتی تا حد سرویس 512 هم پایین می‌آد.

مشکل سرعت پایین binaafarin و برخی از دوستان دیگه به این خاطره که پارس‌آنلاین اونجا کلاً پهنای باند کم داره. فرقی هم نمی‌کنه روزانه یا شبانه. همه اوقات سرعت پایینه.

باز اگه کسی بود که فقط شبانه (از ساعت 2 تا 7 صبح، درست مثل شب‌های ماه رمضان) سرعتش کم بود اجرای این طرح شاید می‌تونست یه کمکی بهش بکنه.

3. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

Le0nard0 جان!

یعنی، واقعاً فکر می‌کنی مشکل این دوست عزیزمون binaafarin فقط تو شبانه است که با اجرای این طرح مشکلش حل بشه؟
    منظور من این بود که با اجرای این طرح دو تا اتفاق ممکنه بیفته : اول اینکه با علت کاهش میزان دانلود شبانه سرعت شبانه کاربرهایی مثل ایشون بیشتر ممکنه بشه ,( دقت کن که نوشتم ممکنه) و دومین اتفاق هم اینه که بعد از اجرای این طرح خیال پارس آنلاین از مشکلی به نام دانلودرهای حرفه ای راحت میشه میتونه به جای تصمیم گیرو توی جلسات در مورد این قشر از کاربرها تمرکزش رو بذاره روی تصمیم برای افزایش پهنای باند شهرهایی مثل بندرعباس که شهر این دوستمون هست.

5. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پارس انلاین از من دزدی کرد اونم تو روز روشن !!!!!!!!!
    در حالی که یک گیگ از ترافیکم مونده بود و دو روز مونده به اتمام دوره برام زد که دورتون تمام شده ، تو کنترل پانل میزنه دو روز دارم ولی صفحه باز میکنم میزنه تمام شده ، زنگ زدم بهشون چرت و پرت تحویلم میده میگه سیستم براتون این طوری زده حالا شما تمدید کن
    میخوام ببینم کجان انهای که دم از خوب بودن این شرکت میزنن

7. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پارس انلاین از من دزدی کرد اونم تو روز روشن !!!!!!!!!
    در حالی که یک گیگ از ترافیکم مونده بود و دو روز مونده به اتمام دوره برام زد که دورتون تمام شده ، تو کنترل پانل میزنه دو روز دارم ولی صفحه باز میکنم میزنه تمام شده ، زنگ زدم بهشون چرت و پرت تحویلم میده میگه سیستم براتون این طوری زده حالا شما تمدید کن
    میخوام ببینم کجان انهای که دم از خوب بودن این شرکت میزنن
    دل دل نکن ... تخلیه کن ... بس نیست این همه بی احترامی به کاربرا؟ بس نیست دزدی؟ دیشب 2 گیگ هم از من دزدیده... دیگه تحمل دیدن سایتشون رو هم ندارم.... هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه بدتر هم داره میشه همینطورپ

Le0nard0 جان!

اتفاقاً از وقتی که پارس‌آنلاین اولین بار خبر اجرای این طرح جدید رو چند هفته پیش تو سایتش اعلام کرد، وضعیت روزانه دو تا خطی که من ازشون استفاده می‌کنم (خط شخصی خونه با اکانت 2مگ حجمی و خط شرکت با اکانت 1مگ نامحدود) بدتر شده و از قضای روزگار مشکل سرعت شبانه‌ای که 1 -2 ماه پیش داشتم کاملاً مرتفع شده. یعنی الآن اگه 15 گیگ لینک داشته باشم (حتی از سرورهای خارجی) تا صبح همه‌اش دانلود می‌شه.

سرویس 1مگ نامحدود شرکت ما الآن که هنوز تو سرعت هدیه اول هستیم، از سرورهای داخلی حول و حوش همون 5مگابیته، اما از سرورهای خارجی نصفه این مقداره. خونه هم که با سرویس 2مگ حجمی که روی 9مگ بسته شده، شبا (منظورم ساعت‌های غیررایگان مثلاً از 9 شب تا 1 بامداده) بعضی موقع‌ها سرعت حتی تا حد سرویس 512 هم پایین می‌آد.

مشکل سرعت پایین binaafarin و برخی از دوستان دیگه به این خاطره که پارس‌آنلاین اونجا کلاً پهنای باند کم داره. فرقی هم نمی‌کنه روزانه یا شبانه. همه اوقات سرعت پایینه.

باز اگه کسی بود که فقط شبانه (از ساعت 2 تا 7 صبح، درست مثل شب‌های ماه رمضان) سرعتش کم بود اجرای این طرح شاید می‌تونست یه کمکی بهش بکنه.
    lمن واقعا نمیدونم فاز اون ادمایی که این طرح رو قبول دارن چیه.. بابا سرعت 40 50 باشه ولی رایگان باشه.... وقتی سرعت شما 1 مگابایت هم باشه برا دانلود و قرار باشه هزینشو بدید که فایده ای نداره!!!

حالا دوباره هی بیاید بگید گیگی 1200 در شبانه... بابا گفتنش هم زشته.. یعنی 10 گیگ دانلود میشه 12 هزار تومن؟ این خیلی خوبه الان؟ از ماست که برماست... وقتی با پولای بیزبون جیب اینارو پر کردیم اینا فکر کردن خبریه... اقای ا.و کارشناس این شرکت که به همه هم زنگ میزد میگفت ما بهترین تو خاورمیانه هستیم..حتی بنده رو زمانی که برا ماه رمضان شکایت کرده بودم تهدید کردن که اگه صدات در بیاد کاری میکنم که خودت از شرکت بری.. یه مشت ادم مزدور و دزد رو میارن میزارن تا فکر کنن چطور جیب مردم رو خالی کنن... حالا هم اونایی که دوست دارن پول زور بدن بسم الله ... منتها بدونید هر تمدید در ماه اینده = یک لبخند به روی کثیف پارس
    Last edited by hasanoooooooo; 22-11-2014 at 11:22.

9. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دل دل نکن ... تخلیه کن ... بس نیست این همه بی احترامی به کاربرا؟ بس نیست دزدی؟ دیشب 2 گیگ هم از من دزدیده... دیگه تحمل دیدن سایتشون رو هم ندارم.... هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه بدتر هم داره میشه همینطور
    دارم میرم بیرون فقط فقط برای تخلیه برای هیچ کاری نمیرم بیرون

11. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دارم میرم بیرون فقط فقط برای تخلیه برای هیچ کاری نمیرم بیرون
    پیشاپیش جشن ازادگیت مبارک.... یک ریال هم دیگه دادن به این شرکت حرامه. درسی بهشون بدید توبه کنن دیگه شرکتا برا تصمیم گیری دور هم جمع بشن.
    Last edited by hasanoooooooo; 22-11-2014 at 11:23.

13. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظور من این بود که با اجرای این طرح دو تا اتفاق ممکنه بیفته : اول اینکه با علت کاهش میزان دانلود شبانه سرعت شبانه کاربرهایی مثل ایشون بیشتر ممکنه بشه ,( دقت کن که نوشتم ممکنه) و دومین اتفاق هم اینه که بعد از اجرای این طرح خیال پارس آنلاین از مشکلی به نام دانلودرهای حرفه ای راحت میشه میتونه به جای تصمیم گیرو توی جلسات در مورد این قشر از کاربرها تمرکزش رو بذاره روی تصمیم برای افزایش پهنای باند شهرهایی مثل بندرعباس که شهر این دوستمون هست.
    اتفاق اولی که می‌گی دردی از این دوستان دوا نمی‌کنه. کسی که روزانه هم مشکل جدی داره، با اجرای این طرح تو شبانه‌اش فرجی حاصل نمی‌شه.

درباره معضلی به اسم دانلودرهای حرفه‌ای هم پارس‌آنلاین خیلی راحت می‌تونست همون 1 سال و اندی ماه پیش که داشت سرعت‌ها رو به 9مگ افزایش می‌داد با همین ابزاری که در اختیار داره اینا رو کنترل کنه. کمترین کار این بود که سرعت شبانه رایگان هر سرویس رو از اکانتینگ روی یه سرعتی (معقول و منطقیش همون سرعت اسمی سرویس یا یه ضریبی از اون بود) فیکس کنه. دیگه احتیاجی به این جنگولک‌بازیا نبود. کافی بود بعد از یک ماهی که پروفایل‌ها رو به 9 مگ ارتقا دادن، یه گزارش از وضعیت مصرف پهنای باند تو ساعات شبانه می‌گرفتن، یه چند تا کارشناس رو می‌ذاشتن یه تحلیل کنن و راه‌حل‌های معقول و منطقی رو که نه باعث عدم رضایت اون 90 درصد دیگه بشه و نه باعث نارضایتی کامل اون 10 درصد به قول شما دانلودر حرفه‌ای، پیدا کنن و یه جلسه 10 دقیقه‌ای می‌ذاشتن تا این مشکل و معضل بزرگ دانلودرها رو حل و فصل می‌کردن. اون وقت از 1 سال پیش به بعد، وقت پارس‌آنلاین (منظور وقت مدیران و کارشناسان پارس‌آنلاین) می‌تونست به طور کامل درگیر مشکلاتی مثل پهنای باند شهرهایی از جمله بندرعباس بشه.

این پاراگراف بعدی رو بدون هیچ منظوری خاصی می‌گم. برداشت بد نکنیا. فقط محض شوخیه.

ظاهراً به نظر می‌آد تو جلسات 1 سال گذشته تو شرکت پارس‌آنلاین، چه در سطح کارشناسی و چه در سطح مدیریتی، همیشه اولین بند دستورجلسه، «مشکل دانلودرهای حرفه‌ای» بوده که به دلیل پیچیدگی‌ها و زوایای بسیار ناشناخته‌ای که داشته دست‌یابی به یک راه‌حل عملی خیلی سخت بوده و کل وقت جلسه رو صرف این موضوع می‌کردن و وقت رسیدگی به بندهای دیگه دستورجلسه نداشتن. خوب شد صبانت یه راه‌حل عملی برای این مشکل پیدا کرد. و گر نه حالا حالاها ....

جالبه که همین مشکل رو حداقل صبانت با صرف زمان بسیار کمتری (حدود 3 ماه) با شیوه‌ای حل کرد که چند ماه بعدش پارس‌آنلاین هم با شیوه تقریباً مشابهی سعی کرد اونو حل کنه. در این خصوص من به عملکرد صبانت امتیاز بالاتری می‌دم.

پ.ن.: من خودم دانلودر حرفه‌ای ام. از همون نوعی که شما می‌گی برای پارس‌آنلاین مشکل جدی بوده. اما تا حالا حتماً شما و بقیه دوستان متوجه شدین که من به پارس‌آنلاین یا حتی به شرکت‌های دیگه تهمت‌هایی از قبیل دزد و حروم‌خور و ... نزدم و نمی‌زنم. خیلی جاها از منظر یه بنگاه اقتصادی رفتارشون رو قابل توجیه دونستم که به خاطر همین هم از طرف بعضی از دوستان شماتت شدم یا برچسب بهم خورده. اما وقتی رویکرد شرکت به این موضوع و مشکل از نظرم ایراد داره، اون رو هم می‌گم. اگه قرار بر افزایش رضایت مشتریان بوده، می‌شد این کار رو با روش‌های مؤثرتر و بهینه‌تری هم انجام داد.

البته فقط یه موضوع می‌مونه و اون هم بحث این مصوبه غیررسمی بین شرکت‌هاست که ادعا شده وجود داره. درباره اون هیچ قضاوتی نمی‌تونم بکنم. چون هیچ اطلاعاتی درباره اون ندارم.
    Last edited by bilmazlar; 22-11-2014 at 11:30.

15. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنید
    تخلیه کنید خیالتون راحت بشه
    فقط دارید خودتون رو گول میزنید !

17. 6 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان چرا اینقدر خودتون رو اذیت میکنید
    تخلیه کنید خیالتون راحت بشه
    فقط دارید خودتون رو گول میزنید !
    من که تخلیه می‌کنم. حداکثر تا آخر همین آذرماه. می‌رم یه شرکت دیگه. اونجا هم شبانه رایگان رو ورداشت می‌رم سراغ یه شرکت دیگه. البته هیچ وقت سراغ شرکت مخابرات نمی‌رما. این رو از همین الآن مطمئنم. شده بی‌خیال دانلود می‌شم یا هزینه‌اش رو می‌دم اما از این یکی سرویس نمی‌گیرم.

شما که رفتی فن‌آوا. به نظر هم می‌آد از سرویست راضی هستی. من هم فعلاً اولین گزینه‌ام همین شرکته. ولی باید ببینم تا 2 - 3 هفته دیگه اوضاع چطوری می‌شه و این فن‌آوا تو مرکز مخابراتی ما پورت خالی داره یا نه.

19. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •