تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 942 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض انتخاب شماره طلایی و رُند

انتخاب شماره طلایی و رُند
    ایرانسل، تنها شبکه تلفن همراه در ایران که به شما هموطنان گرامی این امکان را می دهد تا شماره تلفن همراه دائمی خود را انتخاب کنید!

دور جدید انتخاب شماره های طلایی و رند ایرانسل...
    برای اولین بار از بلوک ده میلیونی 0936

ایرانسل با توسعه پر شتاب در سراسر کشور با سرعتی بی سابقه، تنها 9 ماه پس از افتتاح شبکه بیش از 180 شهر کشور را تحت پوشش قرار داده است و طبق برنامه در سال 86 در مجموع بیش از 300 شهر کشور به شبکه سراسری ایرانسل خواهند پیوست. شایان ذکر است از آنجا که سیم کارتهای ایرانسل هیچگونه هزینه جابجایی ندارد، ساکنین شهرهایی که هنوز به شبکه ملحق نشده اند، می توانند با استفاده از این فرصت استثنایی، شماره مورد نظر خود را از پیش خریداری نموده و تا زمانیکه شهرشان به شبکه ملحق شود، در شهرهای تحت پوشش از خدمات پیشرفته شبکه ایرانسل استفاده نمایند. توجه فرمایید که بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان بوده و این بها در طرح شماره طلایی نیز تغییری نخواهد داشت.

ایرانسل این امکان منحصر به فرد را در اختیار هموطنان گرامی قرار میدهد تا شماره تلفن همراه خود را از بلوک ده میلیونی 0936 انتخاب نمایند!

شما می توانید یکی از شمارههای طلایی زیر و یا هر شماره دیگری را از ردیف اعلام شده به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نمایید:
    • شماره ثابت منزل یا محل کار
    • شماره فعلی تلفن همراه
    • شماره ملی
    • شماره شناسنامه
    • تاریخ تولد
    • شماره پلاک خودرو
    • سالگرد ازدواج
    • یک ردیف شماره سریالی و پشت سرهم برای اعضای خانواده و دوستان
    • ترکیب حروف ابجد که مفهوم خاصی را ایجاد می نماید
    • شماره های رند و مرتب
    و یا هر شماره دیگری که بخواهید. انتخاب با شماست!

هر چه زودتر اقدام کنید،شانس بیشتری برای رزرو شماره مورد نظرخود خواهید داشت.

انتخاب و رزرو شماره تلفن همراه
    شما می توانید شماره تلفن همراه مورد نظرتان را از میان شماره های 09360000000 تا 09369999999 به روش زیر انتخاب نمایید. اگر این شماره قبلا توسط سایر متقاضیان ذخیره نشده باشد، به نام شما رزرو خواهد شد:
    • به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و پس از کلیک روی گزینه « انتخاب شماره طلایی»، دستورالعمل ها را دنبال نمایید.
    • در صورت عدم دسترسی به اینترنت، به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل و یا مراکز پستی مراجعه نمایید.

زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد.
    با توجه به عدم وجود هزینه جابجایی در شبکه ایرانسل و امکان پذیر بودن خریداری سیم کارت از یک شهر و استفاده در سایر شهرهای ایران بدون نیاز به پرداخت هزینه اضافی، متقاضیان ساکن شهرهایی که در حال حاضر فاقد پوشش شبکه بوده ولی موقتا" مایل هستند از سیم کارت خود در شهرهای دارای پوشش استفاده نمایند، میتوانند در این طرح شرکت نموده و سیم کارت خود را دریافت نمایند.

نحوه انتخاب و رزرو شماره طلايي
    براي هر چه كوتاه تر نمودن مراحل رزرو شماره و ايجاد فرصت هاي يكسان براي تمامي هموطنان گرامي، انتخاب شماره هاي طلايي اين دوره تنها از طريق اينتر نت صورت مي گيرد.علاقمندان در صورتيكه شخصا ً دسترسي به اينترنت نداشته باشند مي توانند از طريق مراجعه به توزيع كنندگان مجاز ايرانسل ويا مراكز پستي مشخصي در سراسر كشور براي رزرو شماره دلخواه خود اقدام كنند؛فهرست اين مراكز پستي متعاقبآ اعلام خواهد شد. مراحل رزرو اينترنتي به شرح زير است:

1. در اينترنت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برويد و زبان ارتباط با شبكه را ( "فارسي" يا " انگليسي") انتخاب نماييد.

2.سپس شماره مورد نظر خود را در محل مشخص شده وارد نماييد در صورتيكه اين شماره توسط سايرين رزرو نشده باشد،سيستم انتخاب شما را تاييد مي كند.

3.پس از تاييد سيستم،وارد صفحه مشخصات فردي مي شويد.لطف‍ـا ًبه هنگام پر كردن مشخصات خود دقت فرماييد.زيرا اين مشخصات در پرونده شما وارد خواهد شد. همچنين توجه داشته باشيد كه ارسال سيم كارت به مراكز پستي بر مبناي نشاني محل سكونت و كد پستي 10 رقمي كه در اين مرحله به سيستم ارائه مي كنيد انجام مي شود؛ بنابراين ارائه نشاني دقيق و كدپستي صحيح الزامي است.

4.لطفاً توجه فرماييد كه بدون تكميل صفحه مشخصات فردي، شماره به نام شما ثبت نخواهد شد.

دریافت کد شناسنامه :
    پس از تکمیل مشخصات بطورکامل، سیستم شماره انتخاب شده را برای شما رزرو می کند ویک " کد شناسه " به شما تخصیص می دهد.توجه داشته باشید که به هنگام واریز مبلغ، درج این کد شناسه در فیش بانکی الزامی است وبدون درج کد شناسه در فیش بانکی، ارسال سیم کارت امکان پذیر نمی باشد؛ بعبارت دیگر، بدون این کد مراحل رزرو شماره مورد نظر تکمیل نشده وشماره را ازدست خواهید داد.

مهلت و نحوه پرداخت پس از رزرو شماره
    پس از رزرو شماره از طریق اینترنت ، حداکثر 2 روز کاری فرصت دارید تا به یکی از شعب بانک ملت در سراسر ایران مراجعه نموده ومبلغ 1،500،00 ریال به حساب14/234444 به نام شرکت ایرانسل واریز نمایید. توجه داشته باشید که درج "کدشناسه "در فیش بانکی الزامی است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه pesartala2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یک باره دیگه برو تو تنظیمات جمیل و تیک پاپ (گزینه بالایی) تیک بزن و بلافاصله ایمیل هارو تو گوشیت داونلود من
    من امروز بالاخره تونستم با p990 به جي ميل وصل بشم و هم سند کنم و هم ريسيو داشته باشم حالا ميخواهم بددوم براي هاتميل و ياهو هم ميشه تنظيم کردش يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شرق شاه

پيش فرض

تنظیمات مربوط به اینترنت رو میگید
    مثل ای پی و...

داره خودمونی میشه sh_satan666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Any Where

پيش فرض

کسی می تونه راجع به ptt یا همون push to talk برام توضیح بده؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تنظیمات مربوط به اینترنت رو میگید
    مثل ای پی و...
    \

مدل گوشیت را بگو.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طی آخرین تماس من با اپراتور ایرانسل، وی اعلام کرد:

1- شبکه از دیروز دچار اختلال است و تا امروز کلاً بر طرف خواهد شد.

2- امکان پست صوتی بصورت آزمایشی راه اندازی شده و کسانی که مثل من نمیتوانند استفاده کنند، باید تا اصلاح

نهائی توسط شرکت و برطرف شدن مشکلات منتظر بمانند.

3- MMS تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد و تنها دلیل قطع آن یک مشکل کوچک در شبکه میباشد.

اپراتور مذکور که نام آن را در خاطر ندارم در جواب به اینکه شایعه راه نیفتادن MMS تا سال آینده صحت دارد یا خیر ؟

تنها گفت من فقط میدانم که تا چند روز آینده این سرویس راه اندازی خواهد شد.

یعنی منتظر بمانیم ؟!؟ (از کی تا حالا)

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای تنظیمات اینترنت اگه دائمی هستی:
    اینو بگیر(از راست به چپ بخون بزن توی گوشیت):
    ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
    اگه اعتباری هستی:
    به جای 130 باید 140 بگیری

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا بايد چيكار كنيم تا درست نشون بده وكودم برنامه رو بزنيم
    نمیدونم!فکر کنم بروزر اصلی گوشیت اپراست نه؟
    باز مال من بروزر اصلی درست نشون میده...اپرا نیست!

کسی می تونه راجع به ptt یا همون push to talk برام توضیح بده؟
    گوشیت میشه مثل بیسیم!
    شبکه ی 3G میخواد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.SaeiD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

13

طی آخرین تماس من با اپراتور ایرانسل، وی اعلام کرد:

3- MMS تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد و تنها دلیل قطع آن یک مشکل کوچک در شبکه میباشد.

اپراتور مذکور که نام آن را در خاطر ندارم در جواب به اینکه شایعه راه نیفتادن MMS تا سال آینده صحت دارد یا خیر ؟

تنها گفت من فقط میدانم که تا چند روز آینده این سرویس راه اندازی خواهد شد.

یعنی منتظر بمانیم ؟!؟ (از کی تا حالا)

اینو به همه اپراتوراشون گفتن اینطوری بگن !!

دو هفته پیشم من زنگ زدم گفت چند روز دیگه مشکلش حل میشه دوباره وصل میشه !

خوب دروغم نگفته ! چند روز دیگه که معلوم نیست چند روز دیگست ! شاید 365 روز دیگه وصلش کنن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من امروز بالاخره تونستم با p990 به جي ميل وصل بشم و هم سند کنم و هم ريسيو داشته باشم حالا ميخواهم بددوم براي هاتميل و ياهو هم ميشه تنظيم کردش يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از یاهو نمیتونی مگر اینکه ایمیل پلاس یا پولی شو انتخاب کنی که سرویس پاپ رو داشته باشه
    از هاتمیل میدونم با نرم افزار خودش توی کامپیوتر میشه نرم افزار لایو میل Live mail میتونی توی کامپیوتر استفاده کنی ولی توی گوشی نمیشه چون تنظیمات پاپ نداره
    اینو به همه اپراتوراشون گفتن اینطوری بگن !!

دو هفته پیشم من زنگ زدم گفت چند روز دیگه مشکلش حل میشه دوباره وصل میشه !

خوب دروغم نگفته ! چند روز دیگه که معلوم نیست چند روز دیگست ! شاید 365 روز دیگه وصلش کنن !
    این دستور هم از سمت شورای احمقها گفته شده که دلیل قطع شدن ام ام اس رو مشکل تکنیکی اعلام کنند تا وجهه شورا احمقها خراب نشه
    توفف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •