تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 522 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هادي اين حرفا چيه من كه از دستت دلخور نيستم نميدونم چرا همچين تصوري داري من فقط تو تب و تابم كه گوشيمو تبديل كنم از بچه هاي فروم هم تشكر ميكنم تازه دانلودي كه كردم 18 مگ بود زياد نبود

من شده 2 گيگ دانلود كردم ديدم خرابه 18 مگ كه چيزي نيست تازه Adsl دارم خيالي نيست

در هر صورت چشم اميدم بعد خدا به شماست

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    جوی استیک k800 رو چه جوری تمیز کنم؟ خیلی کثیف شده و کلیدهای جهتیش درست کار نمیکنن
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    جوی استیک k800 رو چه جوری تمیز کنم؟ خیلی کثیف شده و کلیدهای جهتیش درست کار نمیکنن
    پیشاپیش ممنون
    اصلا ربطي به كثيف شدنش نداره k800 ها همينطورين بزرگترين نقطه ضعفشونه جوي استيكشون واقعا زود خراب ميشن مال اكثر كساني كه K800 استفاده ميكنن همينطوري بد به دلت را نده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشاپیش ممنون
    اصلا ربطي به كثيف شدنش نداره k800 ها همينطورين بزرگترين نقطه ضعفشونه جوي استيكشون واقعا زود خراب ميشن مال اكثر كساني كه K800 استفاده ميكنن همينطوري بد به دلت را نده
    اره
    بايد تعوصش بشه
    البته اگه جوي استيك را چند بار به دور خودش در هر دو جهت بپيچونيش تا حدودي درست ميشه ...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خيلي ضعيف ساختن جوي استيك K800 رو البته با چرخوندن تا يكي دو دقيقه درست ميشه بعدش دوباره همون آش و همون كاسه هست

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من چند وقت پيش گوشيم يهو قاتی کرد ! يعنی کل صفحه سياه شده بود اما نوشته Call و Menu بود هنوز ،

توی منو هم ميتونستم برم اما بعضی از قسمت ها رو باز باز نميکرد برام.

گوشی رو يه فلش زدم درست شد اما باز الان که تقريباً 10 روز ميگزره دوباره اينجوری شده !

ميخواستم ببينم کسی تا حالا با اين مشکل مواجه شده ؟

يا اصلاً علتش چيه ؟

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با درود . من دو روزه با مموریم مشکل پیدا کردم بطوریکه وقتی گوشیرو خاموش میکنم یا فایلی روی مموری save میکنم ، با پیغام format memory card مواجه میشم! (k810 , Sony 1Gb)
    دوستان راهنمایی فرمایید. ممنون.

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

شرمنده ، اینو پاک کنید
    Last edited by DaaVooD; 21-08-2008 at 14:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با درود . من دو روزه با مموریم مشکل پیدا کردم بطوریکه وقتی گوشیرو خاموش میکنم یا فایلی روی مموری save میکنم ، با پیغام format memory card مواجه میشم! (k810 , Sony 1Gb)
    دوستان راهنمایی فرمایید. ممنون.
    احتمالا مموري نيم سوز كرده بندازش رو يه گوشي ديگه امتحان كن اگه ايراد داد مموري مشكل داره

من چند وقت پيش گوشيم يهو قاتی کرد ! يعنی کل صفحه سياه شده بود اما نوشته Call و Menu بود هنوز ،

توی منو هم ميتونستم برم اما بعضی از قسمت ها رو باز باز نميکرد برام.

گوشی رو يه فلش زدم درست شد اما باز الان که تقريباً 10 روز ميگزره دوباره اينجوری شده !

ميخواستم ببينم کسی تا حالا با اين مشکل مواجه شده ؟

يا اصلاً علتش چيه ؟
    من شخصا با چنين مشكلي مواجه نشدم اما ممكن هست از خود گوشي باشه يعني گوشيها از همون اول يه باگ خاصي دارند كه باعث ميشه يه مشكل منحصر بفرد داشته باشند كه متاسفانه K800 ها اكثرا درب كارخانه باگ دارند بعضي ها عكسهاي گرفته شده رو بي كيفيت ميكنه يا همين مشكلي كه شما داريد و البته مال منم بي اشكال نيست بازيهايي كه Protected هستند و روي گوشي نصب شدن به صورت فابريك موقع اجرا شدن موبايل رو ريستارت ميكنه

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اره
    بايد تعوصش بشه
    البته اگه جوي استيك را چند بار به دور خودش در هر دو جهت بپيچونيش تا حدودي درست ميشه ...
    خيلي ضعيف ساختن جوي استيك K800 رو البته با چرخوندن تا يكي دو دقيقه درست ميشه بعدش دوباره همون آش و همون كاسه هست
    ممنون از جواباتون

حیف شد.. به جز این جوی استیکش که مخصوصا موقع بالا و پایین کردن منوها خیلی اذیت میکنه خیلی ازش راضیم.. تنها راهش عوض کردن جوی استیکه؟
    ولی کثیف هم شده..نگاهش میکنم مشخصه چقدر گرد و خاک روشه.. میشه تمیزش کرد که تا عوضش کنم اینقدر اذیت نکنه؟
    Last edited by snowy_winter; 22-08-2008 at 01:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •