DLC چهارم بازی Fallout 3 یعنی "Point Lookout" با ژانر ترسناک، قراره 23 June برای PC و X360 منتشر بشه.
تریلر و منبع:
Screenshotsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DLC چهارم بازی Fallout 3 یعنی "Point Lookout" با ژانر ترسناک، قراره 23 June برای PC و X360 منتشر بشه.
تریلر و منبع:
Screenshotsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Halo: Reach در سبك FPS خواهد بود
بازي Halo: Reach چند روز پيش در كنفرانس Microsoft تاييد شد و اعلام شد اين بازي توسط استوديو اصلي سازنده اين سري يعني Bungie ساخته خواهد شد. John Schappert نايب رييس بخش Live اين شركت كه برگذار كننده اين كنفرانس بود اعلام كرد سبك Halo : Reach همانند قسمت هاي قبلي FPS خواهد بود.
Halo : Reach در حال ساخت توسط تيم اصلي Halo است و در پاييز 2010 به صورت انحصاري براي X360 عرضه خواهد شد. شما مي توانيد با خريد Halo : ODST در پاييز امسال به امتحان بخش Beta مولتي پلير بازي بپردازيد.
اطلاعات جدید از Agent
بنیانگذار Rockstar game آقای Sam Houser بازی جدید کمپانی خود را به یک بازی اکشن فوق العاده توصیف کرد .
این عنوان که در E3 رونمایی شد و تایید کرد که این بازی در انحصار کنسول PlayStation3 میباشد و بنا به گفته های Houser این یک پروژه بسیار جاه طلبانه از جانب Rockstar است .
Houser در مصاحبه خود گفت "ما همیشه از ساختن بازیهای اکشن لذت بریدم که در مورد Agent با باور داریم که یک بازی اکشن عالی خواهد شد. Agent بازیی هست که ما خیلی وقته آرزوی ساختش را داشتیم تیم سازنده ما در Edinburgh کار شگفت انگیزی در ادغام اکشن قوی،اتمسفر و داستان در جهت ساخت چیزی است که کاملا بی نظیر و نمحصر به فرد به نظر میرسد.ما نمیتونیم برای اینکه مردم این بازی رو تجربه کنند صبر کنیم!"
Agent در زمان جنگ سرد دهه 70 میلادی اتفاق می افتد که گیمرها را به سفر در دنیای فراست جاسوسی و ترورهای سیاسی هدایت میکند. هنوز تاریخ عرضه دقیقی برای این بازی اعلام نشده است.
منبع اصلي:منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Jade Raymond تهیه کننده اجرایی Assassin’s Creed II
Jade Raymond در صحبتی که با Official PlayStation Magazine در بنلوکس داشته است اعلام کرده که وی به عنوان تهیه کننده اجرایی در ساخت Assassin's Creed 2 همکاری میکند، همچنین وی گفته است که از ابتدا در ساخت AC2 همکاری داشته است. او در این رابطه میگوید:" من سعی داشتم تا از تمامی چیز ها و خبرگذاری ها دور شوم. در این شماره وظیفه من تهیه کننده اجرایی است و فرصتی که در شماره اول داشتم را به شخصی دیگر واگذار کردم تا او نیز بتواند خود را نشان بدهد. همچنین از روز اول شروع ساخت پروژه کاملا درگیر ساخت ان بوده ام."
بعد از اتمام ساخت AC 1 و انتشار ان معلوم نبود که Raymond مشغول به چه کاری است و بعضی منابع میگفتند که او در حال کار بر روی عنوانی دیگر است ولی با این توضیحاتی که داده شد معلوم شد که Raymond در حال انجام چه کاری بوده است.
منبع اصلي:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش خبر باشی .
اصلا روحم شاد شد
بلاخره این مایکروسافت یه کار درست و حسابی کرد ...
ولی به قول بچه ها وقتی Snake توش نباشه حال نمیده ! باید ببینیم چجوری از آب در میاد !
همون طور که اطلاع دارید پیتر مولینیو به تازگی به عنوان creative director بخش اورپایی شرکت مایکروسافت برگزیده شده !!
وی در همین رابطه مصاحبه ای داشته که در اون گفته شغل جدیدش و creative director بودنش به معنی دستور دادن و اداره کردن افراد نیست !!
مایکروسافت اومد و به من گفت: "وجود شخصی مثل تو به عنوان creative guidance بسیار میتونه مفید و کمک کننده باشه و من میخوام رو این موضوع تاکیید کنم که من فقط یک creative guidance برای ماکیروسافت هستم نه بیشتر !!"
"قرار نیست من برم داخل استودیو و شروع به طراحی بازی برای مایکروسافت کنم این کار فقط کمک گرفتن از تجربیات من در طی مراحل تولید برای اون هاست !!"
مصاحبه:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen.rajabi; 06-06-2009 at 23:24.
البته اضافه میکنم این بازی برای PC نیر تایید شد خود کوجیما این خبر را به علاقمندان این بازی داد.
به PC بازها تبریک میگم.![]()
Xbox Australia اخیرا مصاحبهای با سملیک انجام داده است که در زیر گوشههایی از آن را میبینیم. در ابتدا از او خواسته میشود که در مورد بازی توضیحاتی را عرضه کند. سم میگوید که این بازی مانند یک سیزن از یک سریال تلوزیونی میباشد. داستان به صورت اپیزودی روایت شده و در اول هر اپیزود( مثل سریالهای تلوزیونی) گذشتهای از قسمت قبل مرور میشود. عنصر "هیجان" در ذات این بازی است و برای همین تمام اپیزودها در یک نقطه حساس و هیجان انگیز تمام میشود و بعدا در اپیزود بعدی دنبال میشوند.[ اخیرا این موضوع مطرح شده است که کل بازی از اپیزودهای گوناگونی تشکیل شده و در اپیزود پایانی بازی با یک اتفاق بزرگ روبرو خواهیم شد که ادامه آن را باید در شماره بعدی Alan Wake دنبال کنیم].
وی میگوید نور یکی از نکات کلیدی گیمپلی بازی میباشد. حتی در بازی، منابع نور برای بازیباز بسیار مهمتر از سلاحها میباشند. نور به معنی زنده ماندن در تاریکیهای کابوسوار است.
علاوه بر این هیجان و ترسی که بازیبازها تجربه میکنند، Alan Wake چه چیزهای دیگری در خود دارد؟ سم میگوید که ما تنوع و گوناگونی بسیار زیادی در سناریوی بازی داربم. در واقع تعادل خاصی در بازی وجود دارد. قسمتهای اکشن و هیجانی بازی در شبهنگام اتفاق افتاده و در روزها نیز بازیبازها وقت دارند که به گشت و گذار در دنیای Brightfalls بپردازند، از شهرهای کوچک آن بازدید کنند ، با شهروندان و افراد محل صحبت کرده و داستان بازی را پیش ببرند.
در پایان قابل ذکر است که به گفته Remedy این بازی Collectors Edition نیز خواهد داشت. همچنین Remedy اظهار داشته است که فعلا تمرکز اصلی آنها بر روی نسخه 360 بازی میباشد. این امر میتواند بر روی زمان انتشار نسخه PC تاثیر بگذارد.
Remedy در E3 2009 اعلام کرد که این بازی در بهار 2010 منتشر میشود.
ویدئو مصاحبه:
Remedy :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی Forza motorsport 3 در چه تاریخی عرضه میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)