تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 827 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فيلم جام جهاني در سينماهاي آلمان

يك كارگردان خوش ذوق آلماني با فيلمبرداري از صحنه‌هاي جذاب جام جهاني 2006 اقدام به تهيه فيلمي جالب توجه كرده است.
    به گزارش گروه فوتبال جهان؛ بنابر اعلام سايت فدراسيون فوتبال آلمان، فيلم شگفتي هاي برلين به كارگرداني زونكه ورتمان از اكتبر در سينماهاي آلمان اكران خواهد شد.
    اين كارگردان خوش ذوق و البته فرصت طلب با فيلمبرداري از نيمكت آلمان در هنگام خلق صحنه‌هاي حساس بازي هاي اين تيم و واكنش بازيكنان و كادر فني و سپس تدوين آنها دست به كار جالبي زده كه وقتي صحنه‌هايي از آن را براي بيرهوف مدير تيم ملي گذاشته بود، وي را به شدت تحت تاثير قرارداده است. اين هم يك فكر جالب و يك راه ديگر براي كسب درآمد ازجام جهاني!
    لازم به ذكر است؛ احتمال اينكه نام اين فيلم تغيير كند بسيار زياد است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض داور ژاپني در ليگ فوتبال باشگاه‌هاي روسيه قضاوت مي‌كند

" تورو كاميكاوا " داور ژاپني به عنوان نخستين داور از آسيا در رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي روسيه قضاوت خواهدكرد.

به‌گزارش خبرگزاري رويترز از مسكو ، كاميكاوا كه بهترين داور ژاپن محسوب مي‌شود ، ديدار تيم‌هاي لوچ انرجي‌يا و اسپارتاك مسكو را در شهر ولادي وستك برعهده خواهد داشت.

اين ديدار روز شنبه آينده برگزار خواهد شد.

اين داور ‪ ۴۳‬ساله به‌تازگي سه بازي را در رقابت‌هاي فوتبال جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬آلمان قضاوت كرده بود.

كاميكاوا ديدار رده‌بندي جام جهاني بين تيم‌هاي آلمان و پرتغال را قضاوت كرد.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تســـــــــــــــــــاوی ایــــــــــــــــــــــر ان!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تیم ملی فوتبال کشورمان دقایقی پیش مقابل تیم سوریه در خانه خود به تساوی 1 بر 1 رسید.
    در این دیدار جواد نکونام برای ایران (72) و Zyad برای سوریه (88) گل زدند. ضمن اینکه تیم ایران 2 گل آفساید (!) به ثمر رساند! (البته هر دو بدرستی گرفته شدند...)
    البته تیم ملی فوتبال ایران موقعیتهای بسیاری را از دست داد ولی تیم سوریه علی رغم درصد کمتر مالکیت توپ و موقعیتهای بسیار کمتر از ایران، توانست به تساوی برسد.
    امیدواریم تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدارهای دیگر، نمایش بهتری را به اجرا بگذارید، همانطور که در این دیدار عالی بود. (ما فقط بدشانسی آوردیم... همین!)

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم ايران در نبود اكثر بازيكنان اصلي خود در برابر سوريه يك يك مساوي كرد

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

واقعا كه گند زد.با سوريه تيم 107 جهان ايران مساوي كرد

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ديگر برانکويى‌ در کار نيست‌ ثابت‌ کنيد «راست» مى‌گفتيد
    بازيکنانى‌ که‌ هميشه‌ مدعى‌ بودند برانکو حق‌ آنها را خورده‌ و بايد «فيکس» در تيم‌ملى‌ بازى‌ کنند امروز به‌ ميدان‌ مى‌روند. البته‌ طبيعى‌ است‌ که‌ به‌ همه‌ آن‌ آدم‌هاى‌ ناراضى‌ بازى‌ نمى‌رسد و بعضى‌هايشان‌ على‌رغم‌ خداحافظى‌ برانکو بايد همچنان‌ از روى‌ نيمکت‌ يا سکو ديدارهاى‌ تيم‌ملى‌ را تماشا کنند. با آن‌ عده‌ کارى‌ نداريم، بحث‌ اصلى‌ در مورد نفراتى‌ است‌ که‌ به‌ ميدان‌ مى‌روند.
    وحيد طالب‌لو، محمود فکري، اميرحسين‌ صادقي، هادى‌ شکوري، نيکبخت‌واحدي، مهرزاد معدنچي، رضا عنايتى‌ و فرهاد مجيدى‌ (يا رسول‌ خطيبي) نفراتى‌ هستند که‌ در تيم‌ برانکو جايى‌ نداشتند اما امروز بازى‌ مى‌کنند. يعنى‌ بهترين‌ فرصت‌ در اختيارشان‌ قرار مى‌گيرد تا نشان‌ دهند واقعاً‌ از نفرات‌ قبلى‌ بهتر هستند و ادعاهايشان‌ بى‌جهت‌ نبوده‌ است. تيمى‌ که‌ برانکو ايوانکوويچ‌ ساخته‌ بود هرگز مقابل‌ سوريه‌ «بد» بازى‌ نکرد و هميشه‌ موفق‌ بود بنابراين‌ حداقل‌ توقع‌ ما از مردان‌ تازه‌وارد اين‌ است‌ که‌ همان‌ نمايش‌هاى‌ تيم‌ برانکو را تکرار کنند.
    سوريه‌ نه‌ شاخ‌ دارد نه‌ دم. اين‌ تيم‌ در خانه‌ خودش‌ به‌ کره‌ جنوبى‌ باخته‌ و «بايد» در ايران‌ از تيم‌ ما شکست‌ بخورد بنابراين‌ در صورت‌ پيروزى‌ احتمالى‌ هيچ‌ منتى‌ را از جانب‌ ستارگان‌ جديد نمى‌پذيريم‌ اما چنانچه‌ آنها کمتر از حد انتظار ظاهر شوند و بازى‌ روانى‌ به‌ نمايش‌ نگذارند حق‌ داريم‌ بپرسيم‌ چه‌ بود حاصل‌ کنار گذاشتن‌ آنها و آمدن‌ اينها؟!
    تقريباً‌ همه‌ کسانى‌ که‌ مقابل‌ سوريه‌ در ترکيب‌ تيم‌ملى‌ قرار مى‌گيرند تا 2 ماه‌ پيش‌ حرفهاى‌ آنچنانى‌ مى‌زدند و ما منتظريم‌ ببينيم‌ چند درصد از آن‌ حرفها واقعى‌ بود.
    رضا عنايتى‌ مى‌گفت: «مرده‌ من‌ به‌ مکزيک‌ گل‌ مى‌زد!» رسول‌ خطيبى‌ مدعى‌ است‌ اگر جاى‌ برانکو، قلعه‌نوعى‌ روى‌ نيمکت‌ تيم‌ملى‌ مى‌نشست‌ فرصتى‌ را که‌ مقابل‌ پرتغال‌ به‌ دست‌ آورد از دست‌ نمى‌داد. نيکبخت‌ هميشه‌ خودش‌ را بهترين‌ چپ‌پاى‌ ايران‌ مى‌دانست‌ (و مى‌داند). محمود فکرى‌ از اينکه‌ دعوت‌ نمى‌شد گلايه‌ داشت‌ و...
    خب، آدمى‌ که‌ مرده‌اش‌ هم‌ مى‌توانست‌ به‌ مکزيک‌ گل‌ بزند زنده‌اش‌ بايد خيلى‌ کارها انجام‌ دهد و هيچ‌ بهانه‌اى‌ هم‌ پذيرفتنى‌ نيست.
    به‌ اعتقاد ما اگر حتى‌ 50 درصد آنچه‌ معترضان‌ برانکو مى‌گفتند «واقعيت» بوده‌ باشد تيم‌ملى‌ بايد يک‌ پيروزى‌ راحت‌ و حتى‌ پرگل‌ به‌ دست‌ بياورد به‌ همين‌ خاطر اميدواريم‌ امروز هيچ‌ مشکلى‌ پيش‌ نيايد تا جاى‌ گلايه‌ براى‌ مردم‌ و مطبوعات‌ باقى‌ نماند!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

عابدزاده: انصارى‌فرد بخواهد باز هم‌ مى‌آيم‌
    احمدرضا عابدزاده، روز دوشنبه‌ در تمرينات‌ پرسپوليس‌ حاضر شد و شائبه‌ حضور دائمى‌ او در پرسپوليس‌ بر سر زبانها افتاد. او در مورد احتمال‌ همکارى‌اش‌ با پرسپوليس‌ در آينده‌ مى‌گويد:
    ظاهراً‌ ديروز گفته‌ بوديد ديگر به‌ پرسپوليس‌ نمى‌آيم!
    من‌ گفتم‌ سر تمرين‌ پرسپوليس‌ نمى‌آيم‌ نه‌ اينکه‌ اصلاً‌ به‌ اين‌ تيم‌ نيايم! من‌ براى‌ بعضى‌ از روزنامه‌ها و خبرنگاران‌ متأسفم‌ که‌ هر خبرى‌ را که‌ دلشان‌ مى‌خواهند در رابطه‌ با من‌ و سايرين‌ مى‌نويسند.
    يعنى‌ شما نگفتيد سر تمرين‌ پرسپوليس‌ نمى‌آييد؟
    گفتم‌ اما نوشته‌ بودند که‌ نمى‌خواهم‌ در پرسپوليس‌ مربيگرى‌ کنم.
    راستى‌ چرا تصميم‌ گرفتيد سر تمرين‌ برويد؟
    حميد استيلى‌ تنها بود. رفتم‌ به‌ او کمک‌ کنم.
    يعنى‌ خودتان‌ بدون‌ دعوت‌ رفتيد؟
    نه. مديرعامل‌ تيم‌ و استيلى‌ از من‌ خواستند بروم‌ و من‌ رفتم!
    اما قبلاً‌ انصارى‌فرد گفته‌ بود شما در راه‌ رفتن‌ معمولى‌ هم‌ مشکل‌ داريد.
    فکر نمى‌کنم‌ انصارى‌فرد اين‌ حرف‌ را زده‌ باشد، ضمن‌ اينکه‌ تمرين‌ ما با جديت‌ هرچه‌ تمامتر تا پايان‌ ادامه‌ پيدا کرد و هيچ‌ مشکل‌ خاصى‌ هم‌ به‌ وجود نيامد!
    اگر انصارى‌فرد باز هم‌ از شما بخواهد، به‌ تمرين‌ پرسپوليس‌ مى‌رويد؟
    تا زمان‌ حضور استيلى‌ اگر حاج‌ حسن‌ بخواهد باز هم‌ به‌ پرسپوليس‌ کمک‌ مى‌کنم.
    اگر سرمربى‌ خارجى‌ بيايد؟
    اگر نياز شد و شرايط‌ بود باز هم‌ مى‌آيم!

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

من‌ با 3 دختر چطور مى‌توانم‌ مشکل‌ اخلاقى‌ داشته‌ باشم؟ شمسايي: اين‌ آقا تيم‌ملى‌ را با مهدکودک‌ اشتباه‌ گرفته‌ است‌
    سرمربى‌ جديد تيم‌ملى‌ قصد دارد در يک‌ حرکت‌ عجيب‌ بهترين‌ گلزن‌ تيم‌ملى‌ فوتسال‌ را خط‌ بزند. او مدعى‌ است‌ شمسايى‌ تخلف‌ اخلاقى‌ داشته‌ و از لحاظ‌ ظاهرى‌ وضعيت‌ مناسبى‌ ندارد.
    شمسايى‌ در همين‌ رابطه‌ گفت: متأسفانه‌ شمس، تيم‌ملى‌ را با مهدکودک‌ و دبستان‌ اشتباه‌ گرفته‌ که‌ به‌ خاطر اين‌ موارد بازيکنان‌ را خط‌ مى‌زند.
    وى‌ افزود: من‌ با 30 سال‌ سن‌ و 3 بچه‌ هرگز به‌ خود اجازه‌ نمى‌دهم‌ که‌ از لحاظ‌ اخلاقى‌ و وضعيت‌ ظاهرى‌ مشکل‌ داشته‌ باشم. تا به‌ حال‌ هم‌ نشنيده‌ايد که‌ من‌ در حاشيه‌ بوده‌ باشم.
    شمسايى‌ خاطرنشان‌ کرد: من‌ 3 دختر دارم‌ و شمس‌ 3 پسر. به‌ نظر من‌ براى‌ تربيت‌ خوب‌ دخترانم‌ بايد خيلى‌ مراقب‌ رفتار خود باشم‌ اما نمى‌دانم‌ چرا شمس‌ مدعى‌ است‌ من‌ وضعيت‌ اخلاقى‌ خوبى‌ ندارم.
    شمسايى‌ افزود: من‌ همواره‌ به‌ عنوان‌ يک‌ سرباز در خدمت‌ تيم‌ملى‌ خواهم‌ بود و از جان‌ براى‌ آن‌ مايه‌ خواهم‌ گذاشت.
    وى‌ در پايان‌ ضمن‌ تمجيد از عملکرد داوران‌ فوتسال‌ گفت: داوران‌ ايرانى‌ پاکترين‌ داوران‌ دنيا هستند که‌ اگر از لحاظ‌ سيستم‌ داورى‌ به‌ خوبى‌ هدايت‌ شوند، قضاوت‌هاى‌ بى‌نقصى‌ از آنها شاهد خواهيم‌ بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

نيکبخت: در دربى‌ پاسخ‌ آنها را مى‌دهم‌
    عليرضا نيکبخت‌واحدى‌ که‌ اين‌ روزها از فحاشى‌ تماشاگرنماهاى‌ استقلال‌ حسابى‌ به‌ ستوه‌ آمده‌ است‌ در خصوص‌ اين‌ موضوع‌ به‌ همکار ما گفت: مطمئنم‌ کسانى‌ که‌ به‌ من‌ توهين‌ مى‌کنند هواداران‌ واقعى‌ استقلال‌ نيستند چون‌ طرفداران‌ واقعى‌ استقلال‌ قدر زحمات‌ مرا مى‌دانند و شرايط‌ مرا درک‌ مى‌کنند ولى‌ عده‌اى‌ از تماشاگرنماها که‌ از افراد خاصى‌ خط‌ مى‌گيرند مى‌خواهند با فحاشى‌ به‌ من‌ روحيه‌ام‌ را تضعيف‌ کنند ولى‌ من‌ بدون‌ توجه‌ به‌ اين‌ مسائل‌ کارم‌ را ادامه‌ مى‌دهم‌ و به‌ طور حتم‌ يکى‌ از بهترين‌ فصل‌هاى‌ فوتبالى‌ام‌ خواهد بود.
    وى‌ ادامه‌ داد: توهين‌ استقلالى‌ها ديگر برايم‌ اهميتى‌ ندارد و درحال‌ حاضر تمام‌ فکرم‌ معطوف‌ به‌ تيم‌ملى‌ و سپس‌ به‌ پرسپوليس‌ است.
    اميدوارم‌ که‌ بتوانم‌ پاسخ‌ اعتماد مربيان‌ تيم‌ملى‌ و مسئولان‌ پرسپوليس‌ را بدهم. ضمن‌ اينکه‌ پاسخ‌ آن‌ تماشاگرنماها را نيز با گل‌ در دربى‌ خواهم‌ داد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض امير قلعه‌نويي: علي‌دايي با پيراهن شماره ‪ ۱۰‬از تيم ملي خداحافظي مي‌كند

تهران IranSport.Net - سرمربي تيم ملي فوتبال اعلام كرد: پيراهن شماره ‪ ۱۰‬تيم ملي فوتبال را نگاه داشته‌ايم تا طي مراسمي "علي دايي" كاپيتان سابق تيم با آن پيراهن از تيم ملي خداحافظي كند.

"امير قلعه نويي" روز چهارشنبه پس از پايان مسابقه دو تيم ايران و سوريه كه با نتيجه يك بر يك مساوي خاتمه يافت گفت : در بازي با امارات به دليل اينكه دوستانه و تداركاتي بود از پيراهن‌هايي با شماره‌هاي بازيكنان سابق تيم ملي استفاده كرديم.

وي افزود: ولي با توجه به اينكه در اين مسابقه به دليل رسميت داشتن نمي‌توانستيم از شماره واقعي و شماره‌هاي بازيكناني كه در اولين مسابقه تيم ملي در برابر چين تايپه استفاده كردند،بهره ببريم، از شماره‌هاي بالاي ‪ ۲۲‬استفاده شد.

قلعه‌نويي ادامه داد: در بازي با امارات پيراهن شماره ‪ ، ۹‬وحيد هاشميان را به عنايتي داديم و اين هيچ دليلي بر اين نبود كه پيراهن هاشميان را از وي گرفته باشيم.

سرمربي تيم ملي با اشاره به تعويض مهدي مهدوي كيا كاپيتان تيم، گفت: با تغيير سيستم در تيم مهدوي كيا بايد تعويض مي‌شد و با مشاوره‌اي كه با ناصر ابراهيمي مربي تيم داشتم، قرار بود بازوبند كاپيتاني به جواد نكونام برسد ولي مهدوي كيا به دليل نزديك به محمود فكري در زمين مسابقه بازوبند سرگروهي را به فكري داد.

وي درباره تعويض‌هاي انجام شده تيم ايران در اين مسابقه افزود: تعويض‌ها به موقع انجام گرفت و مثلا مهرزاد معدنچي بسيار خوب ظاهر شد ولي در اواخر مسابقه توان بدني‌اش تحليل رفته بود و تعويض شد، عليرضا نيكبخت را هم نگاه داشتيم چون خواسته‌هاي مرا برآورده كرد و خوب بود.

قلعه نويي در پايان ضمن اعلام اينكه تمام بازيكنان زحمت كشيدند مسووليت اين تساوي در ايران را برعهده گرفت و گفت: از تمام مردم ايران و آناني كه در ورزشگاه حضور يافتند و تيم ايران را تشويق كردند ممنون هستم، ولي همه بايد قبول كنند نتيجه در فوتبال هم جزيي از فوتبال است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •