مبین نت هم شبانه رایگان داره؟
توی سایتش الان نگاه کردم توی طرح ویژه مشترکین جدیدش فقط 10 گیگ برای یک سال شبانه رایگان زده بود
این که به جایی نمیرسه!
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
مبین نت هم شبانه رایگان داره؟
توی سایتش الان نگاه کردم توی طرح ویژه مشترکین جدیدش فقط 10 گیگ برای یک سال شبانه رایگان زده بود
این که به جایی نمیرسه!
طرح های شبانه هم داره من طرح یک ماهه 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه گرفتم.
بله الان دیدم
با یه جمع و تقسیم که حساب کردم دیدم خیلی با صرفه تره
من ماهی حدود 30 گیگ روزانه مصرف دارم و 30 گیگ هم شبانه، البته با این ترافیک اضافه ای که پارس حساب میکنه...
یعنی حدود 50 تومن هزینه میکنم ماهیانه برای اینترنت پارس آنلاین که با این طرح های مبین نت که دیدم با ماهی 40 تومن همین 30 گیگ روزانه ولی شبانه خیلی بیشتر میتونم بگیرم و سرعت بالاتر
فقط یه سوال
توی هوای بارونی و برفی و تغییرات جوی سرعتش کم نمیشه؟
مودم TD-LTE هم میشه مثل وایمکس همراهمون به جاهای دیگه ببریم یا ثابته دیگه کلا توی یه منطقه خاص؟
تو تاپیک مبین نت سوالات رو بپرسید بهتره.
تو هوای بارونی و برفی فرقی نمی کنه. ثبات سرعتش خیلی خوبه. یعنی همینجوری بمونه که واقعا فوق العاده هست.
مودمش هم مثل وایمکس میشه همراهتون ببرید.
سلام
البته اگه طرح یکساله که 20 درصد تخفیف هم داره رو بردارید به نظرم برد میکنید
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله من باب مقایسه گفتم
خوب که در مقایسه و تنوع طرح ها غرق شدم بعدش متوجه شدم منطقه من فعلا تحت پوشش td lte نیست [emoji23]
فعلا مجبورم چند ماهی رو با پارس سر کنم تا تحت پوشش قرار بگیره
من همیشه به خاطر مشکلات وقفه یکی دو هفته ای که بین رانژه پیش میاد سعی میکردم شرکتمو عوض نکنم ولی برای رفتن به lte این مشکل رو دیگه ندارم
Last edited by AmirHA2008; 01-04-2017 at 02:37.
امروز طرح تمدید 6 ماه و دو ماه اضافه رو به همراه شبانه رایگان خریداری کردم
بعد از خرید متوجه شدم پارس زحمت کشیده قرارداد فعلی من رو دوماه اضافه کرده، نه قرارداد بعدی که بعد از پایان طرح فعلیم فعال میشه!
یعنی طرحی رو اومده دوماه تمدید رایگان زده که شبانه یک سوم داره نه رایگان! در صورتی که توی هیچ قسمتی از تبلیغاتش و یا زمان خرید و فاکتور ننوشته که قرارداد فعلیتون دوماه تمدید میشه نه قرارداد جدید
یعنی دزدتر از پارس آنلاین خودشه! دیگه به دله دزدی رو آورده
آخرین باری هست که با پارس تمدید میکنم، به محض پوشش lte سریع از شر پارس خلاص میشم
من بعد 2 سال دوری دوباره از پارس سرویس گرفتم . سرویس گیم 6 ماه الان حدود 1 ماهی میشه دارم استفاده میکنم
و همینطور ip static هم 1 دونه خریدم. از حق نگذریم هیچ سرویسی برای گیم با این ثبات من ندیدم غیر از اینکه پینگ خیلی پایینه
سرعت وب گردی هم بالاتر هست نصبت به بقیه شرکتها که این مدت داشتم
سالها پیش من خیلی از isp های مختلف رو سرویس میگرفتم چون چند تا خط داشتیم تست میکردم هیچ کدوم به پای پارس نمیرسید
برای گیم البته یه دوره هایی بود خراب میشد که کلی بود برای جو اون موقع کشور . ولی حالا هم جالبه که هنوز همچین کیفیت خوبی داره
پروفایل گیمش.
![]()
از نظر کیفیت مناسب هست فقط حجم دزدی شدیدی که داره مشکل ساز میشه.
البته منم سرویس گیم رو داشتم و فیفا آنلاین که بازی می کردم از هر 10 تا بازی 2 تاش میپرید بیرون!!
فکر می کنم بهتر باشه تماس بگیرید اعتراض کنید. شاید تغییر دادند. به هر حال ممنون بابت اطلاع رسانی. فکر کنم 3 ماهه تمدید کنم که هدیه نداشته باشه بهتره....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)