8 مگابیت = 1 مگابایت سرعت دانلود در IDM
جدیدا" سرعت همه سرویسهای اکو رو تا جایی که خط بکشه و حداکثر 16 مگابیت باز میزارن ولی ممکنه تو همه مراکز مخابراتی این کارو نکنن.
8 مگابیت = 1 مگابایت سرعت دانلود در IDM
جدیدا" سرعت همه سرویسهای اکو رو تا جایی که خط بکشه و حداکثر 16 مگابیت باز میزارن ولی ممکنه تو همه مراکز مخابراتی این کارو نکنن.
با پشتیبانی حرف میزدم میگفت سرعت روز هرچی خط بکشه بازه شب فرق داره و سرعت محدود میشه به سرعت پهنای باند! یا خطی که گرفتین گفت 128 ساعت رایگان همون 128 هست اکو 4 سرعت 400 هست که بستگی به خط شما بالاتر هم میره آخه قیمت های شاتل خیلی بالا هست اگرم اکو 1 با اکو 8 فرقی نداشته باشه که خیلی مسخرس اینهمه پول بگیرن که چی؟ شماره موبایل گرفت که خبر بده خط امکان هست یا نیست خبری نشد؟
سر همین موضوع بنده قصد دارم سرویس اکو 8 مگی که دارمو در تاریخ سر رسیدش به اکو 128 تغییر بدم. چون اکو 128 رو در هر مرحله ای راحت میشه با پرداخت مابه التفاوتش به اکوهای بالاتر ارتقاء داد ولی اکو 8 مگ رو تا دورش تموم نشه هیچ کاریش نمیشه کرد!
تایید می کنی بعد از 80 گیگ دانلود محدود می کنن یا نه همون 23 گیگ هست ؟
داداش نوشتم ی مگو 600 همون 1600KB
البته سرور خارجی حد اکثر 500 هس سرور داخلی تا ی مگ و 600 میره
داداش دمت گرم فقط اگه شبانه دانلود کردی یک خبر بده سرعت محدود میشه یا نه ؟ البته با محدودیت حجمی که شاتل داره نباید سرعت محدود کنه! ولی پشتیبانی گفت بازه شب فرق داره
زاستش من تا حالا بالای 30 گیگ در ماه مصرف نکردم که بدونم چی میشه تا حالا که محدودم نکردن![]()
سرعت شبانه چطوریه تو شاتل
- - - Updated - - -
سرعت شبانه چطوریه تو شاتل
مرکز مخابراتی با مرکز مخابراتی فرق داره نمیشه جواب دقیقی داد.
دوستان
شاتل اين دو روزه واسه من رو سروراي خارج مخصوصا ايتونز و اپل استور بدجور بازي دراورده. قند شكن هم به زور وصل ميشه!
شما هم همين مشكل رو داريد يا از مختص منه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)