تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 752 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

HD25-1 ii دیروز به دستم رسید ، اول گذاشتم یکم نا امید شدم چون هم اکولایزرم رو حواسم نبود اشتباه گذاشته بودم ، هم burn-in نشده بود، ولی بعد از 8 9 ساعت آهنگ، خیلی عالی شده، تفکیک صداش خیلی خوبه، بیسش هم عالیه(البته زیاد به کار من نمیاد) ، از 90% هدفون هایی که دیدم هم کامپکت تره، فرکانس های بالا و پایین رو هم بدون مشکل اجرا می کنه(اول به خاطر اکولایزر اشتباه فکر می کردم تو فرکانس های بالا کم میاره)، حالا تجربه های بعدی رو هم می نویسم،
    فقط یه چیزی! این Left و Rightesh چجوریه؟! فکر کنم اون گوشی ای که سیم داره باید سمت چپ باشه درسته؟
    مبارک تون باشه
    نفرمودید این هدفون زیباتون رو چند و از کجا خریدید؟
    با چه پلیری ازش استفاده میکنید؟ چون امپدانسش تا جایی که خاطرم هست برای پلیرهای پرتابل بسیار بالا بود فکر کنم حدود 70 اهم باشه

سنهایزر این مدل رو توسعه داده شده مدل استاندارد خودش معرفی کرده و برای اینکه استایل DJ بهش بده دقیقآ کابل Y اون رو به صورت تکی به هدفون اتصال داده معمولآ رنگ روشن معرف کانال راست هست مثلآ در این هدفون رنگ فیش قرمز کانال راست هست و مشکی کانال چپ هر چند شما خیلی راحت می تونید استایل Y رو مثل مدل استاندار براش ایجاد کنید.

اون گوشی که سیم بهش وصله کانال راست هست

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

مرسی آقا رضا
    راستش محصولاتش رو دیدم تو بازار، ولی همونطور که فرمودید بیشتر میکروفن و خب محصولات حرفه ای هست... اگر میشد این نمایندگی که فرمودید رو معرفی کنید خیلی خوب میشد البته ما همینجوری هم با اینهمه زحمت که به شما دادیم چاکر شما هم هستیم
    خواهش می کنم

البته اغلب محصولاتی که توی ویترین گذاشته میشه معمولآ چینی و نمونه نقلبی هستند و فردا برای شما شماره تماس رو ارسال خواهم کرد.
    البته اگه خاطرم باشه شما باید همون کاربری باشه که چند ماه پیش قصد خرید هدفون از خارج رو داشت و فروشگاهی که خرید مستقیم ازش کرده بودیم برای شما لینکش رو فرستادم و اون فروشگاه به طور کل منکر ارسال به ایران شده بود ، درسته؟

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------

ممنون اطلاعات بسیار مفید و کاملی بود
    راستش هدفون حدودا آکبنده و تقربیا یکی دوبار استفاده شده و چون صاحبش دیگه احتیاج نداره به این هدفون گذاشته واسه فروش...البته قیمت پایه 30 تومن بوده و بصورت مزایده هستش! ولی من اگه بیشتر از 35 بشه نمیخرمش
    مبارکتون باشه
    فقط قبل از اینکه خرید کنید حتمآ تست کیفت ازش بگیرید که همه چیز اونطوری که دوست دارید باشه نه اون طوری که دیگران نظرشونه (Rezaomdio)

شما هم موفق باشید.

2. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خواهش میکنم قربان
    چشم حتما تا جایی که امکانش هست و عرف هستش اجازه تست میگیرم
    بازم ممنون از مشاوره های ارزشمندتون

4. این کاربر از mostafa_maca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

3. اگر یکی از همون تبدیل های متنوع هندزفری به هدفون که بگیرید به راحتی قابل اتصال به PC خواهد بود
    منظورم اینه که پشت کیس دوره. برای همین الان از این هدفنهای بزرگ 3 متری دارم!
    آیا سیم رابط برای این هدفنها هست که بتونه به پشت کیس برسونه؟..

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش می کنم

البته اغلب محصولاتی که توی ویترین گذاشته میشه معمولآ چینی و نمونه نقلبی هستند و فردا برای شما شماره تماس رو ارسال خواهم کرد.
    البته اگه خاطرم باشه شما باید همون کاربری باشه که چند ماه پیش قصد خرید هدفون از خارج رو داشت و فروشگاهی که خرید مستقیم ازش کرده بودیم برای شما لینکش رو فرستادم و اون فروشگاه به طور کل منکر ارسال به ایران شده بود ، درسته؟

شما هم موفق باشید.

بله آقا رضا همونم. خیلی فروشگاه ها رو بررسی کردم با کمک شما البته، جوابی نگرفتم متاسفانه. این هدفونی که الآن دارم JVC NC77 کم کم داره به پایان عمرش نزدیک میشه جدا باید یک فکری بکنم دیگه!

مرسی من منتظرم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منظورم اینه که پشت کیس دوره. برای همین الان از این هدفنهای بزرگ 3 متری دارم!
    آیا سیم رابط برای این هدفنها هست که بتونه به پشت کیس برسونه؟..
    اگه منظورتون اینه که سیم هدفون کوتاه هست:
    بله رابط افزایش دهنده کابل هم تا دلتون بخواد در طولها و کیفیت های متفاوت موجود هست از 30 سانتی متر تا 20 متر توی یک پک آماده موجوده و اگر سایز بزرگتر یا دلخواهی می خواهید باید سفارش بدید که اون هم براتون 10 دقیقه ای ساخته می شه البته این مورد سفارشی یک برتری داره و اون اینکه اگه کابل و فیش و جک خوب استفاده بشه کیفیت اتصال به سطح حرفه ای نزدیک تره البته اگر کاربرد شما حرفه ای باشه

شما هم موفق باشید.

8. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله آقا رضا همونم. خیلی فروشگاه ها رو بررسی کردم با کمک شما البته، جوابی نگرفتم متاسفانه. این هدفونی که الآن دارم JVC NC77 کم کم داره به پایان عمرش نزدیک میشه جدا باید یک فکری بکنم دیگه!

مرسی من منتظرم
    خیلی خوشبختم از آشنایی دوباره شما و به همه معرفی می کنم:
    musketeer = است با کسی که اگه بهش بگید فلان مدل هدفون رو فلان فروشگاه که تعداد 100 تا ازش داره و شما 1 ساعت پیش یکی ازش خریدید حالا ایشون اگه بره دست خالی بر میگرده ، البته در بهترین شرایط دست خالی بر می گرده چون ممکنه بر گرده و بگه اون فروشگاه اصلآ وجود نداره یا اون فروشگاه اصلآ هدفون نداشته یا اون فروشگاه جمع کرده و رفته و یا . . .

خوب چرا یه عمر دوباره به هدفونتون نمی دید؟
    یک اشتباه بعضی از کاربرها اینه که یک هدفون برای اول تا آخرین روزی که کار می کنه باید ازش استفاده بشه در حالیکه درست نیست حداقل دو هدفون داشته باشید چون:
    1. استهلاک هدفون کمتر میشه و زمان طولانی تری قابل استفاده خواهد بود
    2. گوشتون به صدای اون عادت نمی کنه که این رو یک کاربر حرفه ای و فوق حرفه ای به خوبی درک میکنه که چقدر مفیده
    3. مجبور می شید که کمتر گوش کنید که این هم یک کاربر حرفه ای به خوبی رعایت می کنه
    4. استایل های متفاوت رو امتحان می کنید و این خودش از فشار لاله گوش کم می کنه
    5. همیشه به دنبال صدای جدیدتر خواهید بود
    6. . . .

تمام این گزینه ها فقط اونایی بودند که الان خاطرم بود و بقیه یا خیلی جزیی هستند و یا حالا خاطرم نیست اما هیچ لزومی نداره که هدفون فوق العاده ای داشته باشید و گران قیمت شما می تونید به جای خرید یک هدفون مثلآ 100 تومنی دو هدفون 50 تومنی انتخاب کنید که حتی ممکنه تفاوت آنچنانی برای یک کاربری که از نظر شنوایی در سطح آماتور هست ، نداشته باشند
    کم کم می تونید هدفون حرفه ای تری تهیه کنید و الی آخر اینطوری تفاوت ممکنه اون طوری که یک کاربر آماتور در نظر داره نباشه و توی ذوق شما هم نمی خوره که ای بابا این هدفون 500 تومنی زیاد تفاوتی با 50 تومنی که نداشت پس چرا اینقدر گرون شاید احتمالآ تقلبی بوده و یا شاید این مدل خوب نبوده و شاید . . .
    در حالیکه در واقع اگه بخواهیم دسته بندی کنیم میشه اینطور گفت که بر اساس قیمت یک هدفون چه کیفیت متفاوت صدا به دست خواهیم آورد البته بر اساس تجربه شخصی این رو میگم و با تمام هدفونهایی که توی رنج قیمت داشتم و دارم و برای مقایسه بهتر فرض کنیم که کیفیت صدا کاملآ طبیعی = %100 باشه:
    1. هدفونهای زیر 50 تومن = %10
    2. هدفونهای زیر 100 تومن = %20
    3. هدفونهای زیر 200 تومن = %40
    4. هدفونهای زیر 400 تومن = %50
    5. هدفونهای زیر 800 تومن = %60
    6. هدفونهای زیر 1 تومن = %70
    7. هدفونهای زیر 2 تومن = %75
    8. هدفونهای زیر 5 تومن = %80 (به شخصه تجربه نکردم)
    9. هدفونهای زیر 10 تومن = %82 (به شخصه تجربه نکردم)
    10. هدفونهای زیر 20 تومن = %85 (به شخصه تجربه نکردم)

دسته بندی رنج قیمت بر اساس شفافیت باز هم به درصد شفافیت:
    1. هدفونهای زیر 50 تومن = %5
    2. هدفونهای زیر 100 تومن = %10
    3. هدفونهای زیر 200 تومن = %30
    4. هدفونهای زیر 400 تومن = %60
    5. هدفونهای زیر 800 تومن = %70
    6. هدفونهای زیر 1 تومن = %80
    7. هدفونهای زیر 2 تومن = %82
    8. هدفونهای زیر 5 تومن = %85 (به شخصه تجربه نکردم)
    9. هدفونهای زیر 10 تومن = %90 (به شخصه تجربه نکردم)
    10. هدفونهای زیر 20 تومن = %92 (به شخصه تجربه نکردم)

در آخر کیفیت یک هدفون به دلایل مختلفی بستگی داره:
    1. سورس تراک (انالوگ یا دیجیتال و با چه کیفیتی)
    2. پلیر (انالوگ یا دیجیتال)
    3. آمپ (در صورت نیاز که برای سطح حرفه ای %100 نیاز هست)
    4. نوع هدفون از نظر استایل
    5. نوع هدفون از نظر سیستم عملکرد (داینامیک و استاتیک و . . .)
    6. تاریخ ساخت هدفون (برای سطح حرفه ای کاملآ مهم هست که بعدآ دلایلش رو می گم)
    7. سبک موسیقی که با هدفون همیشه مورد استفاده قرار می گیره (یک هدفون بر خلاف اونچه کاربر حرفه ای هم در نظر داره سبک موسیقی باعث میشه رفتار مکانیک هدفون و در نتیجه کیفیت صدای اون تغییر کنه و این مورد قابل اندازه گیری هست که فکر نمی کم تا به حال کسی درباره اون به شما چیزی گفته باشه که از اون موارد پنهانی هست که معمولآ فقط هدفون ساز ازش اطلاع داره و این جا هم شما و من نوعی که لو دادم بعدآ دقیق تر توضیح می دم)
    8. مدت زمان استفاده از هدفون
    9. خیلی نکات ریز دیگه که به وقتش همه رو میگم فقط شما هم یک کمی بیشتر تحقیق کنید که دست من هم باز تر باشه و اینقدر دست و پا شکسته و خیلی ابتدایی و به سختی (برای من) توضیح ندم تا همه با هم یاد بگیریم

شما هم موفق باشید.

10. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه هدفون خوب تا سقف 60 تومن اینا معرفی کنین ، برای Mp3 پلیر حرفه ای میخوام . صداش خوب باشه نویزش کم باشه و شفافیت و کیفیت خوبی داشته باشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه هدفون خوب تا سقف 60 تومن اینا معرفی کنین ، برای Mp3 پلیر حرفه ای میخوام . صداش خوب باشه نویزش کم باشه و شفافیت و کیفیت خوبی داشته باشه .
    مدل MP3 پلیر حرفه ای شما چی هست؟

تا جایی که اطلاع دارم اینکه هدفون ها هیچکدام نویز ندارند چه 1000 تومنی تا میلیونی

اما بهتر بود درباره سبک موسیقی مورد علاقه و نوع استایل هدفون هم توضیح می دادید تا پیشنهاد مناسب تری به شما داده بشه

به هر حال برای آشنایی بیشتر با مسائل هدفون بد نیست نگاهی به این قسمت بکنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی خوشبختم از آشنایی دوباره شما و به همه معرفی می کنم:
    musketeer = است با کسی که اگه بهش بگید فلان مدل هدفون رو فلان فروشگاه که تعداد 100 تا ازش داره و شما 1 ساعت پیش یکی ازش خریدید حالا ایشون اگه بره دست خالی بر میگرده ، البته در بهترین شرایط دست خالی بر می گرده چون ممکنه بر گرده و بگه اون فروشگاه اصلآ وجود نداره یا اون فروشگاه اصلآ هدفون نداشته یا اون فروشگاه جمع کرده و رفته و یا . . .

خوب چرا یه عمر دوباره به هدفونتون نمی دید؟
    یک اشتباه بعضی از کاربرها اینه که یک هدفون برای اول تا آخرین روزی که کار می کنه باید ازش استفاده بشه در حالیکه درست نیست حداقل دو هدفون داشته باشید چون:
    1. استهلاک هدفون کمتر میشه و زمان طولانی تری قابل استفاده خواهد بود
    2. گوشتون به صدای اون عادت نمی کنه که این رو یک کاربر حرفه ای و فوق حرفه ای به خوبی درک میکنه که چقدر مفیده
    3. مجبور می شید که کمتر گوش کنید که این هم یک کاربر حرفه ای به خوبی رعایت می کنه
    4. استایل های متفاوت رو امتحان می کنید و این خودش از فشار لاله گوش کم می کنه
    5. همیشه به دنبال صدای جدیدتر خواهید بود
    6. . . .

تمام این گزینه ها فقط اونایی بودند که الان خاطرم بود و بقیه یا خیلی جزیی هستند و یا حالا خاطرم نیست اما هیچ لزومی نداره که هدفون فوق العاده ای داشته باشید و گران قیمت شما می تونید به جای خرید یک هدفون مثلآ 100 تومنی دو هدفون 50 تومنی انتخاب کنید که حتی ممکنه تفاوت آنچنانی برای یک کاربری که از نظر شنوایی در سطح آماتور هست ، نداشته باشند
    کم کم می تونید هدفون حرفه ای تری تهیه کنید و الی آخر اینطوری تفاوت ممکنه اون طوری که یک کاربر آماتور در نظر داره نباشه و توی ذوق شما هم نمی خوره که ای بابا این هدفون 500 تومنی زیاد تفاوتی با 50 تومنی که نداشت پس چرا اینقدر گرون شاید احتمالآ تقلبی بوده و یا شاید این مدل خوب نبوده و شاید . . .
    در حالیکه در واقع اگه بخواهیم دسته بندی کنیم میشه اینطور گفت که بر اساس قیمت یک هدفون چه کیفیت متفاوت صدا به دست خواهیم آورد البته بر اساس تجربه شخصی این رو میگم و با تمام هدفونهایی که توی رنج قیمت داشتم و دارم و برای مقایسه بهتر فرض کنیم که کیفیت صدا کاملآ طبیعی = %100 باشه:
    1. هدفونهای زیر 50 تومن = %10
    2. هدفونهای زیر 100 تومن = %20
    3. هدفونهای زیر 200 تومن = %40
    4. هدفونهای زیر 400 تومن = %50
    5. هدفونهای زیر 800 تومن = %60
    6. هدفونهای زیر 1 تومن = %70
    7. هدفونهای زیر 2 تومن = %75
    8. هدفونهای زیر 5 تومن = %80 (به شخصه تجربه نکردم)
    9. هدفونهای زیر 10 تومن = %82 (به شخصه تجربه نکردم)
    10. هدفونهای زیر 20 تومن = %85 (به شخصه تجربه نکردم)

دسته بندی رنج قیمت بر اساس شفافیت باز هم به درصد شفافیت:
    1. هدفونهای زیر 50 تومن = %5
    2. هدفونهای زیر 100 تومن = %10
    3. هدفونهای زیر 200 تومن = %30
    4. هدفونهای زیر 400 تومن = %60
    5. هدفونهای زیر 800 تومن = %70
    6. هدفونهای زیر 1 تومن = %80
    7. هدفونهای زیر 2 تومن = %82
    8. هدفونهای زیر 5 تومن = %85 (به شخصه تجربه نکردم)
    9. هدفونهای زیر 10 تومن = %90 (به شخصه تجربه نکردم)
    10. هدفونهای زیر 20 تومن = %92 (به شخصه تجربه نکردم)

در آخر کیفیت یک هدفون به دلایل مختلفی بستگی داره:
    1. سورس تراک (انالوگ یا دیجیتال و با چه کیفیتی)
    2. پلیر (انالوگ یا دیجیتال)
    3. آمپ (در صورت نیاز که برای سطح حرفه ای %100 نیاز هست)
    4. نوع هدفون از نظر استایل
    5. نوع هدفون از نظر سیستم عملکرد (داینامیک و استاتیک و . . .)
    6. تاریخ ساخت هدفون (برای سطح حرفه ای کاملآ مهم هست که بعدآ دلایلش رو می گم)
    7. سبک موسیقی که با هدفون همیشه مورد استفاده قرار می گیره (یک هدفون بر خلاف اونچه کاربر حرفه ای هم در نظر داره سبک موسیقی باعث میشه رفتار مکانیک هدفون و در نتیجه کیفیت صدای اون تغییر کنه و این مورد قابل اندازه گیری هست که فکر نمی کم تا به حال کسی درباره اون به شما چیزی گفته باشه که از اون موارد پنهانی هست که معمولآ فقط هدفون ساز ازش اطلاع داره و این جا هم شما و من نوعی که لو دادم بعدآ دقیق تر توضیح می دم)
    8. مدت زمان استفاده از هدفون
    9. خیلی نکات ریز دیگه که به وقتش همه رو میگم فقط شما هم یک کمی بیشتر تحقیق کنید که دست من هم باز تر باشه و اینقدر دست و پا شکسته و خیلی ابتدایی و به سختی (برای من) توضیح ندم تا همه با هم یاد بگیریم

شما هم موفق باشید.
    واقعا ممنونم بابت توضیحات عالیتون
    والا اینایی که شما بهش میگید توضیحات ابتدایی و دست پا شکسته، بعضیاش فرای درک منه

بدشانسی هم که دیگه جزوی از بازی زندگیه کاریش نمیشه کرد (زورمون نمیرسه کاریش کنیم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مبارک تون باشه
    نفرمودید این هدفون زیباتون رو چند و از کجا خریدید؟
    با چه پلیری ازش استفاده میکنید؟ چون امپدانسش تا جایی که خاطرم هست برای پلیرهای پرتابل بسیار بالا بود فکر کنم حدود 70 اهم باشه

سنهایزر این مدل رو توسعه داده شده مدل استاندارد خودش معرفی کرده و برای اینکه استایل DJ بهش بده دقیقآ کابل Y اون رو به صورت تکی به هدفون اتصال داده معمولآ رنگ روشن معرف کانال راست هست مثلآ در این هدفون رنگ فیش قرمز کانال راست هست و مشکی کانال چپ هر چند شما خیلی راحت می تونید استایل Y رو مثل مدل استاندار براش ایجاد کنید.

.
    مرسی. حدود 260 تومن خریدم از آلمان(واسم آوردن)
    با پلیر Cowon O2 ازش استفاده می کنم. مدلش هم همون استاندارد هست(آدیداس نیست)

16. 4 کاربر از pkr_legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •