برای پیدا کردن پچ باید تو کلوپ پچ گوشی ها بگردید و میشه رو همه قسمت ها گوشی پسورد گذاشت.
وقتی پچGFX رو گوشی میریزید میتونید عکس های دیگه ای رو جایگزین عکس های اصلی گوشی کنید مثل باطری،انتن......
برای پیدا کردن پچ باید تو کلوپ پچ گوشی ها بگردید و میشه رو همه قسمت ها گوشی پسورد گذاشت.
وقتی پچGFX رو گوشی میریزید میتونید عکس های دیگه ای رو جایگزین عکس های اصلی گوشی کنید مثل باطری،انتن......
سلام دوستان
من میخام یه دبلیو 810 بگریم
شنیدم که نوها خوب نیستن و چینین
اول بگید قیمت نوشون و دست دوم سالم حدودا چقده؟
بعد بگید این درسته که بعد از پخش یکی دو ساعت آهنگ باطریش تموم میشه؟
دیگه اینکه دوربینش تو شب و تو روز چه وضعی داره؟(از لحاظ کیفیت میگم)
و آخر اینکه اگه درایور صدا روش نصب بشه صداش اندازه ی چه گوشی میشه؟ مثلا از ان 73 بلندتر میشه؟
ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدید
سلام
- میدونم که نو k800 حدود 180 بود تا چند وقت پیش !
- والا من خیلی وقته دارم و تا حالا پیش نیومده که دو ساعت پشت هم اهنگ گوش کنم ولی تا 2 روز هر بلایی سرش بیاری جواب میده ! (البت بستگی داره)
- تو شب و روز خوبه .
- من اکوستیک ریختم . به n73 رسید ولی کیفیتش پایین بود .(خش داشت)
از من میشنوی دیگه 810 نگیر ! خیلی خز شده !!!
درود بچه ها
حالا بعد از دو سال سونی اریکسون یه معجزه دیگه از سری W ارائه میده : W902![]()
همه بر و بچه های W810 به پیش ..
این گوشی رو بعنوان Successor گوشی W810 معرفی کردن و واقعاً که بجا و شایسته است ..
بزودی ...
سلام
چیز مالیه، قیمتش چنده؟
این نرم افزار وجود داره که sms از pc به گوشی منتقل بشه![]()
چرا نمیشه دوست عزیز با برنامه مای فون اکسپلورر میشه به راحتی انتقال داد
بیا اینم لینک دانلود
از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نوش كه تو بازار پيدا نميشه
دست دوم تميزش 150 هزار تومانه
گوشي خيلي خوب و با دواميه و نسبت به قيمتش امكاناتش خيلي خوبه
باطريشم خيلي جون سخته تازه براي تست كردن مدت زمان كار باطري با گوش دادن به mp3 نميشه مدت زمان كار باطري رو به درستي تست كرد!!
گوش دادن mp3 هر گوشي باشه زود باطريش ته ميكشه ولي واسه w810 فكر كنم حدود 3.5 طول ميكشه
Last edited by gog2000; 05-11-2008 at 16:42.
سلام دوستان
من w810i دارم زمانی که من این گوشیو گرفتم مخابرات به رجیستری گوشی گیر می داد و آلان هنوز گوشی من چنجه و میخوام که imei گوشیمو تغیر بدم به همون سریال اصلیش، ولی هر چی گشتم نرم افزاری پیدا نکردم که بتونم اینکارو انجام بدم لطفا منو راهنمایی کنید.
پیشاپیش از راهنماییتون نهایت تشکر را دارم
ممنون میشم سریعتر جواب بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)