سلام دوستان من می خوام این لپ تاپ رو برای دوستم بخرم cor i7این لپ تاپ چقدر شارژ برای وبگردی همراه با وایرلس نگه میداره .
و cor i 5 اون چی /.... اصلا توی بازار با گارانتیه سازگار گیر میاد..
گارانتی هماهنگ چجوره؟؟؟؟؟
سلام دوستان من می خوام این لپ تاپ رو برای دوستم بخرم cor i7این لپ تاپ چقدر شارژ برای وبگردی همراه با وایرلس نگه میداره .
و cor i 5 اون چی /.... اصلا توی بازار با گارانتیه سازگار گیر میاد..
گارانتی هماهنگ چجوره؟؟؟؟؟
منم خریدمش ولی یه سوال چجوری وقتی دارم وبگردی میکنم مثلا با کشیدن دو انگشت اسکرول رو بالا پایین کنم؟ تنظیمات خاصی داره؟ اصلا این قابلیت رو داره؟
دو انگشتی که هیچ 3 و 4 انگشتی هم داره. البته 4انگشتی واسه من توی ویندوز8 کارنمیکنه. فقط تو 7. ویندوز XP هم اگه نصب کنی اسکرول دو انگشتی و تک انگشتی هم داره. احتمال زیاد درایور تاچپد رو نصب نکردی یا درایورت مشکل داشته بور سایت لنوو بگیرش. واسه اسکرول تنظیمات نیاز نیست و بعد از درایور جواب میده.
(کاربرد4 انگشتی: معادل کلید های Alt+Tab و کاربرد3انگشتی تو اسلاید عکسه)
ویندوز دیفایدر روی ویندوز 8 مثل ویروس کش عمل میکنه. یعنی نیازی نیست ویروس کش نصب کنم؟ آخه این اصلا رو درایوها ک راست کلیک میکنم گزینه اسکن نداره
دوستان یه لطفی کنن با hdmi یه تستی کنن ...من هرکار می کنم تصویری تو تلویزیون نمی بینم ..نمی دونم مشکل از کجاستآخرین آپدیت اینتل وچیپست رو هم نصب کردم ام فایده ای نداشت
یکی میشه بدونه تعصب بگه کیفیت صفحه نمایش چطوره
این لپ تاپ سخت افزار خوب همراه با قیمت مناسب داره ولی کیفیت صفحه نمایش برام اولویت اوله
چون این لپ تاپ که الان دارم dell vostro 3300 صفحش واقعا عزیت میکنه .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام رفقا...خوبید؟یه مدت نبودم،حالا با یه سوال میخوام شروع کنم...من کابل D-SUB رو از کیس پی سیم به لپ تاپم وصل میکنم تا تصویر پی سیم بیفته رو لپ تاپم و باهاش کار کنم ولی وقتی وصل میکنم صفحه سیاه میمونه و چیزی نمیاد...شما تا حالا با این مشکل بر خوردین؟چی کار کردین درست شد؟
خیلیا به کیفیت صفحه نمایش این لپ تاپ شک دارن...من که شخصا از کیفیتش راضیم و فک نمیکنم کسی اینجا باشه که از کیفیتش ناراضی باشه...در کل تا حالا من هر لپ تاپی دیدم نوع LED شون یکی بوده...اصل رزولوشنه که الان 95 درصد لپ تاپ ها 1366x768 هستن...مثل Z500...پس نگران صفحه نمایش نباشید...
HDMI رو که وصل میکنی،F10 رو بزن و Second screen only رو انتخاب کن....
دوست عزیز شما نمیتونی تصویر بگیری چون اون پورت VGA خروجی تصویره نه ورودی. این پورت فقط روی نمایشگرها ورودی میشه نه لپتاپ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)