تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 457 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام بعد از نصب کومودو 10 و کار کردن به مشکلی بر خوردم سیستم هنگام بالا اومدن زمان زیادی میبره و برنامه ها امن مثل عکس زیر همه توسط hips بلوک شدن که با سختی تونستم کومودو رو ریموو کنم
    به خاطر auto kms هست که برای برنامه ناشناخته هست و اکتیو کننده ویندوز شما و میخواد به چیزهایی در ویندوز دسترسی داشته باشه که hips از شما پرسیده و شما بلاک کردید. همینجا میتونید kms را unblock کنید. یا hips رو دیسیبل کنید که در تنظیمات اولیه کمودو دیسیبل هست. من به نظرم بیشتر شدن زمان بالا اومدن سیستم شما ربط به کمودو نداشته و یه مشکل دیگه وجود داشته.
    Last edited by آداک; 04-01-2017 at 11:31.

2. 2 کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به خاطر auto kms هست که برای برنامه ناشناخته هست و اکتیو کننده ویندوز شما و میخواد به چیزهایی در ویندوز دسترسی داشته باشه که hips از شما پرسیده و شما بلاک کردید. همینجا میتونید kms را unblock کنید. یا hips رو دیسیبل کنید که در تنظیمات اولیه کمودو دیسیبل هست. من به نظرم بیشتر شدن زمان بالا اومدن سیستم شما ربط به کمودو نداشته و یه مشکل دیگه وجود داشته.
    سرعت بالا اومدن سیستم بعد از حذف کومودو به حالت اول برگشت
    در مورد اینکه کومودو سوال کرد و من بلوک کردم متاسفانه سوالی نپرسید البته دلیلش هم فک کنم اینه در زمان نصب قبل از پیکر بندی روی حالت proactive باست ریستارت کرد بعد از تغییر پیکر بندی هم باست ریستارت کرد در غیر اینصورت کومودو عملکرد خوبی نداره حتی در صورت گزاشتن تیک ساختن قوانین برای برنامه های امن قوانین رونمیسازه

.یه مورد دیگه یه سری برنامه های امن وقتی سندباکس فعاله باز هم مجازی سازی یشن چه توضیحی میشه واسه این قضیه داد؟
    Last edited by p3rsi4n; 04-01-2017 at 23:40.

4. این کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سرعت بالا اومدن سیستم بعد از حذف کومودو به حالت اول برگشت
    در مورد اینکه کومودو سوال کرد و من بلوک کردم متاسفانه سوالی نپرسید البته دلیلش هم فک کنم اینه در زمان نصب قبل از پیکر بندی روی حالت proactive باست ریستارت کرد بعد از تغییر پیکر بندی هم باست ریستارت کرد در غیر اینصورت کومودو عملکرد خوبی نداره حتی در صورت گزاشتن تیک ساختن قوانین برای برنامه های امن قوانین رونمیسازه

.یه مورد دیگه یه سری برنامه های امن وقتی سندباکس فعاله باز هم مجازی سازی یشن چه توضیحی میشه واسه این قضیه داد؟
    سلام

ابتدا در مورد اون پست قبلیتون، بهتر بخش گزارشات را نگاه کنید و به قسمت Unblock Application اکتفا نکنید چون جزییات و اینکه دقیقا چه عملی از فایل مسدود شد را نشون نمیده. ولی در بخش گزارشات دقیق نشون میده چه عملی مسدود شده. من اینجور مواقع به دوستان اینجا عرض میکردم که از بخش گزارشات بکاپ بگیرند(به همراه تنظیمات کومودو) و تو پیغام خصوصی هر دو را برام بفرستند تا بررسی کنم.

صورت گزاشتن تیک ساختن قوانین برای برنامه های امن قوانین رونمیسازه
    اصلا بهتره اون گزینه غیر فعال باشه و نیازی نیست فعال کنید.

برای اینکه فایلی تو سندباکس اجرا بشه لازم هست که پروسه های مربوطه کومودو که باید سندباکس را اجرا کنند هم اجرا بشن و ضمنا برخی فایلهای سیستمی هم شبیه سازی و مجازی میشن به همراه پروسه سندباکس کومودو، و بنابراین چیز عجیبی نیست.

6. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام دوستانی که از این انتی ویروس استفاده میکنند راضی هستید ار نود بهتره؟
    در ضمن سبکه؟
    و قابلیتی مشابه Exculsins داره؟

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام دوستانی که از این انتی ویروس استفاده میکنند راضی هستید ار نود بهتره؟
    در ضمن سبکه؟
    سلام خدمت شما در مورد آنتی ویروسش باید بگم مفتش گرونه اصلا به درد نمیخوره در مورد شناسایی ویروس های فلش که کلا تعطیله اما اگه از فایروالش میخوان استفاده کنید خیلی خوبه نود کرک شده شرف داره به این کومودو البته پیشنهاد من total security 360 است

9. 2 کاربر از allric بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام خدمت شما در مورد آنتی ویروسش باید بگم مفتش گرونه اصلا به درد نمیخوره در مورد شناسایی ویروس های فلش که کلا تعطیله اما اگه از فایروالش میخوان استفاده کنید خیلی خوبه نود کرک شده شرف داره به این کومودو البته پیشنهاد من total security 360 است
    نظرتون محترم ولی کمودو نمیزاره هیچ فایل ناشناسی در سیستم ران بشه و همه رو اتوماتیک سندباکس میکنه. بله دیتابیس قوی نداره چون گویا شرکت براش دیتابیس مهم نیست اما مهم اینه که جلوی اجرای هر فایل ناشناخته و مشکلداری رو میگیره. در واقع شاید قبل از اجرا تشخیص نده فایلی مشکل داره یا نه ولی زمان اجرا که برسه نمیزاره کارشو انجام بده و تاثیری در سیستم بزاره. در کل من که ازش راضیم. البته یه سری تنظیماتش عوض بشه بهتره و قوی تر میشه.
    ا سلام دوستانی که از این انتی ویروس استفاده میکنند راضی هستید ار نود بهتره؟
    در ضمن سبکه؟
    برای کاربر متوسط به بالا خوبه .نمیشه گفت از نود بهتره یا نه چون نود و اکثر انتی ویروسا روی دیتابیس برنامه ریزی میکنن و اگه چیزی از دیتابیس رد بشه تقریبا فاتحه سیستم خوندست ولی کمودو روی چیزهای دیگه متمرکزه. در هر حال برای کاربری که حوصله خوندن پیغامهای کمودو رو ندره چندان پیشنهاد نمیشه.
    تاثیرش روی سیستم هم متوسطه و البته رم کمتری از هر انتی ویروس دیگه ای استفاده میکنه. اون قابلیت هم همه آنتی ویروسا دارن و چیز خاصی نیست.

11. 4 کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بسیار ممنونم با اسکن باید حتما نت داشت با این انتی ویروس ؟چون من هر نو اسکن رو انتخاب میکنم همزمان یه چیزیم دانلود میکنه که به صرفه نیست این کار
    چجوری این مورد اسکن؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من تا حالا سیستمم 2 تا مشکل براش پیش اومده

1-تروجانها و سایتهای تبلیغاتی که روی مرورگر ها میان

2-فایل های مخفی شده فلش

با کسپر مشکلم حل میشه ولی نسخه تریال کسپر رو دارم و خسته میشم 1 ماه 1 ماه فعال کن

حالا برای این مشکل این نسخه رایگان آنتی ویروس کومودو مشکلم رو حل میکنه؟مصرف cpu این آنتی ویروس زیاد نیست نسبت به کسپر؟

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

....................
    Last edited by sunshineboy; 16-01-2017 at 16:28.

پروفشنال sunshineboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2017
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

دوستان من تا حالا سیستمم 2 تا مشکل براش پیش اومده

1-تروجانها و سایتهای تبلیغاتی که روی مرورگر ها میان

2-فایل های مخفی شده فلش

با کسپر مشکلم حل میشه ولی نسخه تریال کسپر رو دارم و خسته میشم 1 ماه 1 ماه فعال کن

حالا برای این مشکل این نسخه رایگان آنتی ویروس کومودو مشکلم رو حل میکنه؟مصرف cpu این آنتی ویروس زیاد نیست نسبت به کسپر؟
    سلام عزیزم انتی ویروس کومودو چ نسخه رایگان چ نسخه پولیش جز ضعیف ترین هاس فقط فایروال خوبی داره این انتی ویروس توی هیچ تستی معتبری شرکت نکرده و کلا به درد نمیخوره شما اگه میخوای مشکلت برطرف بشه :
    1- مشخصا سیستمت الوده به ویروس هست اولین کاری ک باید بکنی میری سایت اوست نسخه رایگان این انتی ویروس رو دانلود میکنی نسخه رایگانش فوق العاده قویه و تقریبا میتونه 90% ویروسای سیستمت از بین ببره البته باید توی تنظیماتش حساسیت و رفتار شناسی و ایناشو زیاد کنی تا بهتر عمل کنه شما وقتی نصب کردی من میتونم واست توضیح بدم :میری سایت اوست انتی ویروس رایگانشو دانلود میکنی free دانلود رو میزنی نصبش به صورت انلاینه تقریبا 300 مگی هست دانلود ک شد تنظیماتشو ک کردی یه فول اسکن میزاری انجام بده بعد از اون میری مرحله دوم

2- این مشکلی ک با مرورگرت داری و خود به خود سایت باز میشه و تبلیغات نشونت میده وقتی که مرگرو باز میکنی این اگهی افزاره و ویروس نیس انتی ویروس ها نمیتونن 100 درصد اگهی افزار ها رو از بین ببرن واسه این مشکلت شما بایدAdwCleaner 6.042 ;ک اخرین نسخه این نرم افزار هست نصب کنی (واسه این مشکلتم خیلی نرم افزار هست بیتدیفندر هم یه نرم افزار داره ولی این بهتره ) پیدا کردنش هم راحته تو گوگل سرچ کنی میاره واست سریع ممکنه اوست هم یه مقدار از این اگهی افزاراو پیدا کنه ولی این نرم افزار مخصوصا تواین این مشکله شما وقتی نصبش کردی اسکن کردی سیستمت رو هر چی اگهی افزار پیدا کرده تو هاردت تو ریجستری سیستمت تو درایوات نشون میده همشو تیک میزنی و پاکشون میکنی
    3- وقتی این دو تاکارو کردی وارد مروگرت میشی هر چی ک هست میری تو تنظمیاتش مروگرت رو کش و هیستوریشو کامل پاک میکنی
    4- مروگرت رو به حالت اولیه باز میگردونی یعنی چی؟ یعنی اینکه ریست میکنی مروگرت رو تو تنظمیات مروگر ک بری نوشته ریست به انگلیسی میزنی مروگرت ریست میشه اینکاررو ک انجام دادی مش
    کلت حل میشه انشالله
    Last edited by sunshineboy; 03-03-2017 at 21:25.

16. این کاربر از sunshineboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •