به نظر دوستان ، دستگاه پلیر بلوری 3D پاناسونیک به قیمت حدودی 600000تومان بهتر ه بگیرم یا یک دستگاه PS3 ؟ آیا کیفیت خروجی(به خصوص تصاویر سه بعدی) در هر دو دستگاه مشابه است یا..؟؟؟![]()
به نظر دوستان ، دستگاه پلیر بلوری 3D پاناسونیک به قیمت حدودی 600000تومان بهتر ه بگیرم یا یک دستگاه PS3 ؟ آیا کیفیت خروجی(به خصوص تصاویر سه بعدی) در هر دو دستگاه مشابه است یا..؟؟؟![]()
سلام.من دو مدل عکس از TV گرفتم.گفتم اینجا بگذارم برای دوستانی که می خوان تفاوت تصویر رو توی نور ببیند.
دو مدل تصویر روشن و تیره رو انتحاب کردم.البته من دوربین خوبی ندارم پس مطمئنا تصویری که شما اینجا می بینید با تصویر اصلی از نظر رنگ و جزییات تفاوت داره ولی اصل موضوع رو می رسونه.
عکس ها اول صبح گرفته شده.تلویزیون VT30 50.
مد Dynamic اتاق تاریک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مد Dynamic اتاق با نور معمولی
مد Dynamic اتاق فوق العاده روشن
مد Profesional اتاق تاریک
Last edited by mr_rayan; 19-01-2012 at 02:23.
مد Dynamic اتاق تاریک
مد dynamic اتاق با نور معمولی
مد Dynamic اتاق با نور فوق العاده زیاد
مد Profesional اتاق تاریک
بابت تصاویر دستتون درد نکنه
تنظیماتی که روی داینامیک انجام دادید رو اگه لطف کنید ممنون میشم![]()
خواهش می کنم.
تنظیمات دیفالت خود کارخونه هستش.
دوستان ، به نظرتون دقیق ترین و واقعی ترین رنگ رو چطوری میشه در VT30 بدست آورد؟
البته به خودی خود تصویرش طبیعی هست اما با چه تنظیمی میشه واقعی تر بشه؟
به نظر من تنظیمای pro آقای رایان خیلی خوبه توی عکسای اول توی حالت pro رنگ درختا از حالت سبز فسفری در اومده رنگ پوست طبیعی تر شده جزئیاتم خیلی بیشتر شده توی عکسای دومم همینطوره مخصوصا اون نوری که روی صورت خورده تو عکس دوم خیلی طبیعی شده یعنی گاما به نظرم خیلی دقیق شده البته عکسای سری دوم تو عکس آخر روی حالت pro دست موقع عکاسی یکمی لرزیده تصویر بلوری شده ولی معلومه جزئیاتم زیاد شده.
Last edited by die my darling; 19-01-2012 at 03:10.
کلا وقتی ارزش پول ملی یک کشور پایین میاد خیلی ها معاملاتشون رو برای جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی با پول رایج جهانی انجام میدند
توی ترکیه که یک زمانی نرخ تورمش تا 70% میرسید و ارزش پولش به شدت افت کرد این مسئله(خرید و فروش با دلار) رایج شد و حتی هم اکنون که اقتصادی بسیار استوار داره همچنان دلار حکم لیر رو داره یعنی شما میتونی مثل آمریکا اونجا دلار خرج کنی حتی با دست فروش با دلار معامله کنی و باقی پولت رو به لیر بگیری! و با کمال تعجب در بعضی مغازه ها نیز فقط جنس با دلار فروخته میشه و همه مردم از کفاش و نانوا بگیر تا پزشک و مهندس قیمت روز دلار رو میدونند.
امیدوارم در ایران کار به اینجا نکشه
قیمت روز دلار طبق اخبار پراکنده در بین دست فروشان تا 2200 تومن هم رسیده
و ارزش واقعی ریال در برابر دلار بنا به نظر کارشناسان 5000تومن در برابر یک دلار است.
من حدودا یکماه پیش یه سوال اینجا مطرح کردم که : آیا بانیان قیمت Vt30 رو ممکنه کاهش بده؟
با این وضعیت بازار VT30 به علت احتکار و ... نایاب نشه خوبه! کاهش پیشکش.
الان دوهفته هست vt30 خريدم روزي هم حدود ٧ ٨ ساعت روشنه تو حالت عادي گذاشتم فقد چند بار واسه تست رو ديناميك گزاشتم امروز يك سري عكسهاي break in گذاشتم ديدم تو رنگ سبز و تاحدودي ابي قرمز جاي تصوير منوي viera و جهت نماي دايره پايين جاش مونده الان گذاشتم چند ساعت ببينم درست ميشه تو كانالها تلويزيون هيچ ارمي از كانالها معلوم نيست ولي تو عكسهاي break in جاي منو كمرنگ معلومه چيكار كنم درست ميشه
دوستان من
پنل من 50VT30 هست.
چند روزه روی هر مد تصویری تنظیم میکنم وقتی دوباره روشنش میکنم روی مد داینامیک برگشته .
لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)