تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 1421 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان من مودم ـم خراب شده. می خوام مودم بگیرم، به نظرتون چی بگیرم ؟ من تعریف zyxel و d-link رو شنیدم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان من مودم ـم خراب شده. می خوام مودم بگیرم، به نظرتون چی بگیرم ؟ من تعریف zyxel و d-link رو شنیدم.
    D-LINKبه نظر من بهتره///

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام
    یعنی اگه 256 نامحدود بگیریم میتونیم 24 ساعته با سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشیم؟
    هیچ محدودیتی نداره؟

مرسی
    با توجه به حرف اون دوستمون که 256 نا محدود گرفته بود تقریبا بعد کرقتن هر 300 مگ سرعت از 100 افت می کنه به روی 15 و باید حتما یه قطع و وصل کنید تا سرعت دوباره همون 100 بشه
    کلا یه سر انگشتی حساب کنید می بینید تو ساعات شبانه حداقل 2.5-3 گیگ می تونید دانلود داشته باشید ولی همین مقدار دانلود رو باید 8-9 ساعت در سرویس نا محدود داشته باشیم از نظر زمان نمی صرفه وقت گیره تازه اینم در نظر بگیرید دانلود شبانه تو ساعتی هست که شما خونه هستین ولی بیشتر اوقات در طول روز بیرون هستیم و در سرویس نا محدود بیشتر زمان دانلود رو از دست می دیم

5. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با توجه به حرف اون دوستمون که 256 نا محدود گرفته بود تقریبا بعد کرقتن هر 300 مگ سرعت از 100 افت می کنه به روی 15 و باید حتما یه قطع و وصل کنید تا سرعت دوباره همون 100 بشه
    کلا یه سر انگشتی حساب کنید می بینید تو ساعات شبانه حداقل 2.5-3 گیگ می تونید دانلود داشته باشید ولی همین مقدار دانلود رو باید 8-9 ساعت در سرویس نا محدود داشته باشیم از نظر زمان نمی صرفه وقت گیره تازه اینم در نظر بگیرید دانلود شبانه تو ساعتی هست که شما خونه هستین ولی بیشتر اوقات در طول روز بیرون هستیم و در سرویس نا محدود بیشتر زمان دانلود رو از دست می دیم
    اگر سرعت دانلود 1 مگ نامحدود 300-400 باشه چی؟ بازم به نظرت نباید نامحدود گرفت؟

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام. یه ماه پیش سرویس یه ماهه گرفته بودم که حدود 5 روز پیش ترافیکم تموم شده بود. گفتم که یه دفعه تا تموم شدن مهلت باقی نمودند اون موقع تمدید کنم.
    امروز خواستم تمدید کنم از منزل . مودم رو که روشن کردم دیدم 2 گیگ ترافیک هدیه دادن . فکر کنم به مناسبت پیروزی انقلاب . تا تاریخ 8 اسفند . برای شما هم اضافه شده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام. یه ماه پیش سرویس یه ماهه گرفته بودم که حدود 5 روز پیش ترافیکم تموم شده بود. گفتم که یه دفعه تا تموم شدن مهلت باقی نمودند اون موقع تمدید کنم.
    امروز خواستم تمدید کنم از منزل . مودم رو که روشن کردم دیدم 2 گیگ ترافیک هدیه دادن . فکر کنم به مناسبت پیروزی انقلاب . تا تاریخ 8 اسفند . برای شما هم اضافه شده ؟
    بله. برای همه اضافه شده دوست عزیز.

9. این کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

من احتمال میدم مشکل از لینک دانلود ایشون باشه
    اخه این مشکل عجیبیه و تو شبکه معنا نداره ، که سرعتت اول بالا باشه بعد نزولی بیاد پایین
    ؟؟؟؟
    تا خودم تست نکنم برام جای سواله

11. 4 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

حرف شما در مورد سرویس های مثلا 1m که سرعت واقعی میده صدق نمی کنه شما با همین سرویس در روز میتونین 9 گیگ دانلود کنید به شرطی که مثلا یک سیستم
    مخصوص دانلود داشته باشد به نظر من اگر در طی روز دانلود کنید با سرویس نامحدود از زمان روشن بودن سیستم کاسته میشه و استحکاک سیستم بالا نمیره
    مثلا خود من در حین دانلود روزانه هم بازی میکنم هم اهنگ و فیلم میبینم در واقع از روشن بودن سیستم ام استفاده بهینه میکنم

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اگر سرعت دانلود 1 مگ نامحدود 300-400 باشه چی؟ بازم به نظرت نباید نامحدود گرفت؟
    چرا چنین چیزی وسوسه انگیزه اما وقتی یه مگ باشه ماهی 45000 تومن برا من پرداخت چنین مبلغی مقدور نیست و برا خیلی ها هم همینطورولی اگه کسی محدودیت مالی نداره بگیره حالشو ببره نوش جانش اما بهتون قول میدم این مخابرات نا محدودشم مثل همین سرویس های ما تقریبا سرعت های یکسان دارن مثلا 1 مگ فکر نکنم از 150 سرعتش بیشتر بشه اون محدودیت حجم 300 مگ که دوستمون گفتن رو شاید بیشتر کنن که هی قطع و وصل نکنیم الان اگه یه کاربر دیگه پیدا بشه که 128 نا محدود گرفته باشه از سرعتش میشه فهمید که با توجه به سرویس سطح بندی کردن یا همه فله ای یکیه
    Last edited by maskot; 15-02-2013 at 21:18.

14. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من احتمال میدم مشکل از لینک دانلود ایشون باشه
    اخه این مشکل عجیبیه و تو شبکه معنا نداره ، که سرعتت اول بالا باشه بعد نزولی بیاد پایین
    ؟؟؟؟
    تا خودم تست نکنم برام جای سواله
    چرا چنین چیزی در شبکه امکان داره مخابرات در بازه زمانی 1 ساعت محدودیت بر روی حجم مصرفی گذاشته نمونه همین کار رو شاتل در سرویس های نا محدودش انجام داده که وقتی شما در یک ماه از 18 گیگ بیشتر مصرف کنین سرعت سرویستون واقعی میشه و مخابرات بازه یک ماهه رو رو یک ساعت تنظیم کرده البته شاید این بازه بیشتر از یک ساعت باشه که با قطع و وصل کردن رفع میشه(اینم از اون باگ های خفن مخابراته) ولی خوب باید صبر کنیم تا چند نفر بگیرن این قضیه رو تایید کنن تا مهر تایید 100 درصدی روش بخوره

16. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •