تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 468 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان کسی میدونه بعد از اپ دیت انلاین چطور میشه اپ دیت ها رو جمع کرد؟ ( مسر اپ دیت ها کجاست)

2- یه سوال دیگه اینکه هنوز کرک جدیدی واسش ارایه نشده که دایمی باشه و نیاز به اتصال به اینترنت نداشته باشه
    اخه من از ریست تریال استفاده میکنم و یه مدت به انترنت دست رسی نداشتم و انی ویروس از کار افتاد
    ( منظورم همون کاسپر 2015 هسدر هر 2 سوال)
    1.امکانش نیست

2.پیشنهاد نمیشه چنین کاری کنید.از این لینک سریال سه ماهه دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نحوه استفاده در انجمن سریال موجوده.

دوستان من سریال 5یوزر رو خریدم اما مجبور شدم ویندزمو دوباره نصب کنم که خوب کسپرمم پرید
    حالا میخوام بدونم این نسخه مولتی دیوایس کسپرسکی این قابلیتو داره که 2باره سریالشو بزنم بدون اینکه بقیه یوزرام بسوزه؟
    اگر واقعا 5 یوزره اصلی باشه با تغییر ویندوز و بدون تغییر قطعات سخت افزاری،امکان استفاده هست.اگر از فروشنده های متفرقه خریدید حتما از خودش سوال کنید،چون خرید اونها در سریالهای عمده هست و معمولا با تغییر ویندوز قابل استفاده نمیباشند.

-------------------------------
    پ.ن:
    در یک دقیقه پست دادیم.مسعود موهاتو بکشم؟
    Last edited by mohammad_87; 16-05-2015 at 20:04.

2. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی میدونه بعد از اپ دیت انلاین چطور میشه اپ دیت ها رو جمع کرد؟ ( مسر اپ دیت ها کجاست)

2- یه سوال دیگه اینکه هنوز کرک جدیدی واسش ارایه نشده که دایمی باشه و نیاز به اتصال به اینترنت نداشته باشه
    اخه من از ریست تریال استفاده میکنم و یه مدت به انترنت دست رسی نداشتم و انی ویروس از کار افتاد
    ( منظورم همون کاسپر 2015 هسدر هر 2 سوال)
    سلام
    در پست بالا عرض کردم
    در مورد کرک و تریال ریست بارها عرض کردم که اصلا و ابدا استفاده نکنید.

دوستان من سریال 5یوزر رو خریدم اما مجبور شدم ویندزمو دوباره نصب کنم که خوب کسپرمم پرید
    حالا میخوام بدونم این نسخه مولتی دیوایس کسپرسکی این قابلیتو داره که 2باره سریالشو بزنم بدون اینکه بقیه یوزرام بسوزه؟
    کسپرسکی قابلیت فعالسازی دوبار در یک سیستم داره
    یعنی یکبار فعال کردین و فقط یکبار دیگه میتونید فعال کنید
    تمام لایسنس ها اینطوری هستن

4. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یک سوال فکر کنم N بار پرسیده شده !

نمی دونم چرا روی هر لپ تاپی که KIS نصب می کنم ، برای آپدیت اولیه از طریق Wifi با امنیت open پس از مدتی اتصال قطع میشه . باید N بار بزنی آپدیت و N-1 بار اتصال قطع بشه تا نرم افزار آپدیت بشه . روی چندین لپ تاپ مختلف امتحان کردم و همیشه همین جریانه

دوستان چنین مشکلی رو دارند ؟

( البته جالب اینجاست که با غیر فعال سازی KIS هم مشکل حل نمیشه . به صورت تجربی وقتی فایروال ویندوز رو دستی غیر فعال می کنم مشکل برطرف میشه .)

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

من همچین مشکلی نداشتم ولی فکر کنم بهتره هیچ فایروالی و یا برنامه سکوریتی رو با کاسپر نصب نکنی حیان جان...این کاسپر خیلی یه دندست!

8. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من هم این مشکل رو نداشتم،چون اصلا روی لپتاپ کسپر نداشتم،چون اصلا روی لیپتاپ ویندوز نداشتم،چون اصلا تا حالا لپتاپ نداشتم
    اما برای یکی از دوستان که اتفاقا همین کسپر رو نصب کردم،چنین مشکلی نبود.البته ویندوزش اورجینال نصب شده روی لپتاپ بود و من فقط آویرا رو حذف کردم و کسپرسکی رو نصب کردم.

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

با این وضعیت میشه N احتمال داد !

خوب من یادمه از ورژن 2012 به بعد همین مشکل بوده رو چند تا لپ تاپ مختلف و ویندوز های مختلف ( از 7 تا 8.1 ، چه اورجینال و چه غیر اورجینال ) تست کردم

نکته دیگه اینکه هربار مشکل داشته تو دانشگاه بودم ! واسه همین گفتم با امنیت Open و الا روی WEP و WPA2 تست کردم چه رو لپ تاپ خودم چه سیستم خونه چنین مشکلی نبود ( متاسفانه در منزل به روتر هم دسترسی ندارم که روی امنیت open قرار بدم و صحت این موضوع رو تست کنم )

از پارسال تا الان هم اینترنت دانشگاهمون تغییرات اساسی کرده . سیستم اکانتینگ از IBSng به یه سیستم دیگه تبدیل شده ، سرور اینترنت عوض شده ، پروتکل ارتباطیش قبلا PPTP بود الان با همون Microtik hotspot متصل میشه . تجهیزات هم تغییر کردن ، قبلا به صورت repeater تنظیم شده بودن ، الان به صورت AP مجزا و یه سری جدید اضافه شدند ( اما همچنان همون ساخت شرکت Ubiquiti هستش ) اما این مشکل قطع ارتباط در هنگام آپدیت حل نشده

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با این وضعیت میشه N احتمال داد !

خوب من یادمه از ورژن 2012 به بعد همین مشکل بوده رو چند تا لپ تاپ مختلف و ویندوز های مختلف ( از 7 تا 8.1 ، چه اورجینال و چه غیر اورجینال ) تست کردم

نکته دیگه اینکه هربار مشکل داشته تو دانشگاه بودم ! واسه همین گفتم با امنیت Open و الا روی WEP و WPA2 تست کردم چه رو لپ تاپ خودم چه سیستم خونه چنین مشکلی نبود ( متاسفانه در منزل به روتر هم دسترسی ندارم که روی امنیت open قرار بدم و صحت این موضوع رو تست کنم )

از پارسال تا الان هم اینترنت دانشگاهمون تغییرات اساسی کرده . سیستم اکانتینگ از IBSng به یه سیستم دیگه تبدیل شده ، سرور اینترنت عوض شده ، پروتکل ارتباطیش قبلا PPTP بود الان با همون Microtik hotspot متصل میشه . تجهیزات هم تغییر کردن ، قبلا به صورت repeater تنظیم شده بودن ، الان به صورت AP مجزا و یه سری جدید اضافه شدند ( اما همچنان همون ساخت شرکت Ubiquiti هستش ) اما این مشکل قطع ارتباط در هنگام آپدیت حل نشده
    سلام عزیزم
    ببینم این به دردت میخوره ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستش من قبلا مشکلی باهاش داشتم ولی خود به خود حل شد :|

14. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fariborz.j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من ايران

پيش فرض

[QUOTE=mohammad_87;8625609]1.امکانش نیست

2.پیشنهاد نمیشه چنین کاری کنید.از این لینک سریال سه ماهه دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نحوه استفاده در انجمن سریال موجوده.

این که میره یه جایی که باید ایمیل و یوزر پسورد بدی
    زبانشم انگلیسی نیست.
    لطفا لینک نحوه استفاده و لینک سریال 3 ماه رو برام بذارین
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزیزم
    ببینم این به دردت میخوره ← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستش من قبلا مشکلی باهاش داشتم ولی خود به خود حل شد :|
    نه به این موضوع ربطی نداره چون اولا همونطور که گفتم از ورژن 2012 این مشکل رو داشتم که این اخطار هنوز به kis اضافه نشده بود . اون اخطار هم فقط میگه شبکه امن نیست

ثانیا فقط پس از نصب و در هنگام آپدیت اولیه پیش میاد که با غیر فعال سازی دستی فایروال ویندوز حل میشه

ظاهرا کسی به این مشکل بر نخورده . حال در اولین فرصت ( احتمالا میشه بهمن ماه ! ) اگر یادم بود ترافیک رو با wireshark بررسی می کنم ببینم جریان قطع اتصال از AP چیه

17. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این که میره یه جایی که باید ایمیل و یوزر پسورد بدی
    زبانشم انگلیسی نیست.
    لطفا لینک نحوه استفاده و لینک سریال 3 ماه رو برام بذارین
    ممنون
    زبانش برای من انگلیسی هست!یوزر و پسورد نمیخواد.شما در کادر اول ایمیل خودتون رو وارد کنید.کادر دوم و سوم هم نام و نام خانواگی رو باید پر کنید.صحتش مهم نیست.کادر کنار عکس هم که عدد درون عکس رو وارد میکنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه دریافت سریال رو گفته ام.اگر تریال ریست ندارید در همون پست قبلی یکی از دوستان گذاشته یا اینکه در پست صفحات اخر بگردید.

نحوه کار:
    1.ابتدا فیل.ت.ر شک.ن هات اسپات رو دانلود و اجرا کنید و تا پایان کار اصلا نبندید.اگر دیس کانکت شد سریعا کانکت مجدد بزنید.
    2.به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و ایمیل،نام و نام خانوادگی رو وارد کنید.دقایقی بعد یک سریال به ایمیل شما ارسال میشه.
    3.تریال ریستر رو طبق راهنمای خودش اجرا کنید.
    4.بعد از اجرای تریال ریستر،کسپر اجرا میشه و از شما سریال میخواد که باید سریالی که با ایمیل دریافت کردید رو وارد کنید.
    5.بعد از اکتیو شدن برنامه،یکبار کسپر رو آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید.

البته همیشه پیشنهاد میشه از سریال اورجینال استفاده کنید.

نه به این موضوع ربطی نداره چون اولا همونطور که گفتم از ورژن 2012 این مشکل رو داشتم که این اخطار هنوز به kis اضافه نشده بود . اون اخطار هم فقط میگه شبکه امن نیست

ثانیا فقط پس از نصب و در هنگام آپدیت اولیه پیش میاد که با غیر فعال سازی دستی فایروال ویندوز حل میشه

ظاهرا کسی به این مشکل بر نخورده . حال در اولین فرصت ( احتمالا میشه بهمن ماه ! ) اگر یادم بود ترافیک رو با wireshark بررسی می کنم ببینم جریان قطع اتصال از AP چیه
    شما به قسمت گزارش آپدیت برید و ببینید در کدوم مرحله ارتباط قطع میشه و چرا.

چون به جزییات دسترسی نداریم فقط میشه کلی نظر داد.علت این قطع ارتباط یا فایروال ویندوز هست و یا کیفیت و امنیت ارتباط شما.
    مثلا: چون حجم آپدیت اولیه زیاد هست و سرعت شما در یک ارتباط اشتراکی(که اپن بودنش باعث افزایش کاربران هم میشه) ممکنه با افت زیاد مواجه بشه،ارتباط سرور به دلیل تشخیص افت سرعت، آپدیت رو به زمان دیگری موکول میکنه.
    Last edited by mohammad_87; 17-05-2015 at 18:03.

19. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •