تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 602 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Ehsanx13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من هر چی گشتم بهتر از cx 300 گیرم نیومد چیزی .

یه دو تا سوال داشتم فقط

1. فرق بین مدل معمولیش با مدل precision ش چیه که حدود 30 تومن اختلاف قیمت دارن ؟

2 . کسایی که تاحالا با cx300 کار کردن به نظرتون کابل نامتقارنش اذیت نمیکنه ؟ چون ایرفونای سونی اریکسونم همین جوری بود وقتی میزاشتی تو گوشت انگار یه طرفش سنگین تر بود

ممنون

Sent from my HTC One using Tapatalk

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    این هدفون

Philips Headphone Neckband SHS390
    ارزش خرید داره؟ توی دیجی کالا 29 تومن زده توی امازون مدلای مختلفش 18 دلار بود...می ارزه خرید؟
    اینم مدلی که هدسته

Microsoft LifeChat LX-2000؟؟؟
    Last edited by ali_phd71; 31-12-2013 at 23:30.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

امواج مغزی با ماهیت بسیار پیچیده ای که دارن همچنان غیر قابل کشف رمز بوده و خواهد بود تا سالهای سال اینده
    ماهیت اونها خیلی ساده بنظر میرسه ولی اصلا اینطور نیست
    از نظر شکل و محتوا بسیار شبیه موسیقی که کاربرد ما باشه هستند ولی این فقط یک تشابه خیالیه نه واقعی مثلا:
    هم داری فرکانس
    هم داری فراز و فرود
    هم دارای چرخه
    هم دارای همزمانی
    هم دارای تضاد
    هم شدت

دقیقا مثل موسیقی ولی چطور ما به درکی از سبکهای متفاوت رسیدیم؟
    چطور ما میتونیم با شنیدن یه قطعه کوتاه چند ثانیه ای سبک موسیقی رو تشخیص بدیم؟
    آیا تمام موسیقی میشه صداها و سبک و هارمونی و و و ؟
    آیا سبکها غیر از تمام تعاریف فیزیکی تولید موسیقی رو با هم دارن؟
    مثلا همه سبکها دارای ریتم هستند و همه سبکها با نواختن مداوم یک یا چند ابزار کار صدا تولید میکنن و همه با ترکیب این صداها با شدت و فرکانس های مختلف خالق چیزی هستند که موسیقی خونده میشه
    همون موسیقی که بیسوادترین و بی تجربه ترین انسانها هم از شنیدن اون حسی مشترک با بقیه بدست میارن و این نشون میده که چیزایی هست که ذاتا در وجود و فکر و مغز انسان نهفته س و کشف نشده

امواج مغزی سالهای سال پیش کشف شده بود ولی هیچ وقت کاربرد و منبع و رمز گشایی اون به نتیجه نرسید جز یکسری حدث و گمانه هایی از ایده ها و نظر های غیر اثبات شده
    این امواج درون مغز ماهیت الکتریکی اونها جذابترین موضوع نرولوژیست ها بوده و هست ولی هیچ وقت تحت تاثیر قرار دادن اونها توسط شنیدن ثابت نشده به هر حال این فرکانس هایی که صحبت میشه دقیقا اونی نیست که ذکر میشه مثلا در تراکهای این نظریه به جای تولید فرکانس های مشابه و هم فرکانس امواج مغزی از فرکانسهای با ضریب بالاتر استفاده میکنند که از تفاضل اونها فرکانس مورد نظر بدست بیاد
    مثلا برای تولید فرکانس 7 هرتزی که تقریبا هیچ هدفونی قادر به تولید اون نیست و هیچ گوشی به خوبی نمیتونه اون رو درک کنه از فرکانسهای 140 و 147 هرتز همزمان استفاده میشه که تفاضل این دو فرکانس درون مغز و هنگام باز تشخیص صدای شنیده شده باعث میشه که مغز از این ترکیب فرکانسی رو درک کنه که مشابه فرکانس خودش که 7 هرتز در اون لحظه بوده بشه و یه حالتی مثل سورپرایز یا حس تلنگری خوشایند درک کنه که باعث ریلکسیشن میشه و و و و

در آخر:
    برای این کاربرد و اکثر کاربردهای صوتی غیر از موسیقی به هدفون خاصی نیاز نیست چون در اکثر این دست کاربردها تمام هدفونها به راحتی از پس اون برمیان
    و یک هدفون کاملا معمولی حتی هدفون گوشی موبایل چند سال پیش توی کشوی میزتون که کلی خاک خورده و دیگه کابل اون از یه میله آهنی هم محکمتر شده کاملا مناسبه

در آخر آخر:
    هیچ برنامه کامپیوتری قادر به تولید حتی یک ثانیه از امواج مغزی نیست و تنها با تولید اونها ضبط الگوهای الکتریکی امواج واقعی مغزی و تبدیل اونها به صدا هست که این هم با کلی اما و اگر بوده
    می تونید برای امتحان کردن کارکرد یا تجربه این صدا ها از این لینک دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پست در جواب پیغام خصوصی دوست عزیزی بود و لطفا هر بحثی هست درون تاپیک مطرح بشه که همه با هم از تجربه همدیگه استفاده کنیم

شما هم موفق باشید.

خیلی ممنون بایت وقتی که گذاشتین و جواب دادین . همه جای اینترنت گفتند اینهارو با کیفیفت بالاتر از 320 کیلو و فرمت wav بعلاوه هدفون خوب و با کیفیت گوش بدینتا تاثیر بزاره

بهتره من سئوالم رو یه طور دیگه مطرح کنم .

لطفا این دو تا فایل رو گوش بدین تا بیشتر آشنا بشین

این دو تا هم جزء آرامش بخش ها هستند

من با خوندن پست بچه ها به کلماتی مثل مقدار بیس ، صدا خیلی خیلی پر جزییات ، فرکانس های بالا و مید و فرکانس های پایین ، تیز بودن یا هارش و...

با خوندم پست دوستان متوجه شدم که برای هر سبکی یه هدفون مناسبه مثلا . من خواهش میکنم این فایل رو دانلود کنید و با تجزیه تحلیلش بهترین هدفون ، با توجه به ویژگی های این سبک شما چی پشنهاد میکنین ؟

هدفون بیش بیشتر از حد بده یا کمتر ؟

هدفون تو فرکانس بالا خوب باشه یا مثلا فرکانس های مید یا پایین ؟

در دور
    رنج ارزون و زیر 150 تومن معرفی بکنید ( اصلا دادن پول بیشتر مثلا 150 به بالا به صرفه هستش یا نه ؟ )

نکته نهائی : من با شنیدن به بعضی از این امواج مغزی شبیه سازی شده binearal beats تونستم به مقصودم برسم بعضی ها بیشتر مثل lucid dreamبعضی هم کمتر مثل آرامش بخش ها شاید
    Last edited by meisam317; 31-12-2013 at 23:47.

4. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام به همه . دنبال یه هدفون بی سیم تا 100 هزار میگردم که بیشتر برای فیلم و آهنگ میخوام . با سیم هم بود اشکال نداره . ممنون میشم معرفی کنید

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی برای سبک متال تنظیمات خوب اکولایزر داره اینجا بزاره

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه . دنبال یه هدفون بی سیم تا 100 هزار میگردم که بیشتر برای فیلم و آهنگ میخوام . با سیم هم بود اشکال نداره . ممنون میشم معرفی کنید
    کلا تا میشه سعی کنید از هدفونهای با سیم استفاده کنید مخصوصا توی رده ی قیمتهای پایین.
    توی این رده ی قیمتی هدفونهای xd100 و xd200 از سونی هدفونهای مناسبی هستند
    اگر به بودجتون خورد ترجیحا xd200 رو تهیه کنید.
    موفق باشید.

8. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کلا تا میشه سعی کنید از هدفونهای با سیم استفاده کنید مخصوصا توی رده ی قیمتهای پایین.
    موفق باشید.

این مدل xd200 اصلاً وارد میشه؟ من چند جا رفتم پرسیدم نداشتن ، فروشگاههای اینترنتی هم هیچکدوم ندارن
    نماینده ی سونی هم دوره تو شهر ما ، تنبلیم میاد برم سر بزنم!

یه مدل سونی هست zx300 ، حدود 80 تومنه ، البته به نظر نمیاد به xd200 برسه، چطوره؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنون بایت وقتی که گذاشتین و جواب دادین . همه جای اینترنت گفتند اینهارو با کیفیفت بالاتر از 320 کیلو و فرمت wav بعلاوه هدفون خوب و با کیفیت گوش بدینتا تاثیر بزاره

بهتره من سئوالم رو یه طور دیگه مطرح کنم .

لطفا این دو تا فایل رو گوش بدین تا بیشتر آشنا بشین

این دو تا هم جزء آرامش بخش ها هستند

من با خوندن پست بچه ها به کلماتی مثل مقدار بیس ، صدا خیلی خیلی پر جزییات ، فرکانس های بالا و مید و فرکانس های پایین ، تیز بودن یا هارش و...

با خوندم پست دوستان متوجه شدم که برای هر سبکی یه هدفون مناسبه مثلا . من خواهش میکنم این فایل رو دانلود کنید و با تجزیه تحلیلش بهترین هدفون ، با توجه به ویژگی های این سبک شما چی پشنهاد میکنین ؟

هدفون بیش بیشتر از حد بده یا کمتر ؟

هدفون تو فرکانس بالا خوب باشه یا مثلا فرکانس های مید یا پایین ؟

در دور
    رنج ارزون و زیر 150 تومن معرفی بکنید ( اصلا دادن پول بیشتر مثلا 150 به بالا به صرفه هستش یا نه ؟ )

نکته نهائی : من با شنیدن به بعضی از این امواج مغزی شبیه سازی شده binearal beats تونستم به مقصودم برسم بعضی ها بیشتر مثل lucid dreamبعضی هم کمتر مثل آرامش بخش ها شاید
    خواهش میکنم دوست عزیز
    متاسفانه لینکها برای من قابل دانلود نبود
    تجربه شخصی یا نظر کلی گفتم که فرقی نمیکنه چون اکثر این تراکها صرفا فرکانس خالص هستند و فرکانس خالص چیزی به عنوان جزییات نداره که خیلی به سورس و هدفون خاصی نیاز داشته باشه مگر اینکه تراک مورد نظر شما دقیقا نمونه ای میکس شده از امواج مغزی باشه که باز هم جزییاتی به اون شکل وجود نداره چون
    زمانی جزییات قابل درک هست که از آستنه شنوایی انسان و قدرت تفکیک اون بالاتر باشه و بعید میدونم شخصی پیدا بشه که بتونه درجه جزییات رو در فرکانس 0 الی 20 هرتز کشف و درک کنه
    هر چند که این فرکانس ها با فرکانس بالاتر که قابل شنیدن باشه جمع میشن ولی باز هم جزییات 7 هرتز فقط چند هرتز تغییرات میشه

فرمت MP3 به خوبی از پس این محدود فرکانس ها بر میاد و نیازی به فرمت های با کیفیت تر نیست چون تفاوت به حدی کمه که به سختی قابل تشخیصه
    هدفون مناسب هم نهایتا میتونه یک هدفون مانیتور باشه خوشبختانه مدلهای مانیتور خیلی زیاده که ارزونترینهایی که سراغ دارم سه مدل از AKG هست K44 , K77 و K99 که به ترتیب افزایش شماره مدل با کیفیت تر و گرانتر

در آخر:
    هدفون مناسب سبکهای مختلف موسیقی متفاوت از کاربرد مورد نظر شماست و کاربرد شما عمومی میشه مثل خیلی کاربردهای دیگه و حتی هستند سبکهای موسیقی که باز به هدفون خاصی نیاز ندارن که خیلی سختگیرانه انتخاب بشه مثل سبک پاپ
    جزییات تا زمانی که وجود نداشته باشه و درست و کامل ضبط و پخش نشه هیچ هدفونی قادر به تولید اون نیست و جزییات حتی اگر وجود داشته باشن تا زمانی که شنیده و درک نشن عملا هیچی وجود نداره

شما هم موفق باشید.

11. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این مدل xd200 اصلاً وارد میشه؟ من چند جا رفتم پرسیدم نداشتن ، فروشگاههای اینترنتی هم هیچکدوم ندارن
    نماینده ی سونی هم دوره تو شهر ما ، تنبلیم میاد برم سر بزنم!

یه مدل سونی هست zx300 ، حدود 80 تومنه ، البته به نظر نمیاد به xd200 برسه، چطوره؟
    واقعا سونی همه برندها رو شرمنده کرده
    شما مطمئنی که ZX300 قیمتش 80 تومنه؟
    یادمه نزدیک دو سال پیش همین حدود قیمتش بود

برای کاربرد پرتابل ZX300 خیلی مناسبتره چون امپدانس پایین تری داره و به راحتی قابل درایو کردن توسط پلیرهای پرتابل هست و هم کوچیکتر و سبک تر هست ولی بیس این هدفون به اندازه XD200 نیست و کمی ضعیف تره چون درایور های این دو هدفون 10 میلی متر تفاوت اندازه دارن

t-jays عزیز ببخشید که پریدم وسط چون همش تقصیر سونی و قیمتهاش هست که ادم رو وسوسه میکنه

شما هم موفق باشید.

13. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

موفق باشید.

آهان . دوستانم این مدل هارو هم معرفی کردن بهم ، بنظرتون چطورن ؟

PHILIPS SHS5200

PHILIPS SHL3000 BR

Hyundai Bluetooth

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •