ندارم و امکانش نیست نیاز به عکس نیست اینم فقط همینجوری محض اطلاع گفتم عکسم همینچیزی که من گفتم میگه دیگه
چه فرقی میکنه
ندارم و امکانش نیست نیاز به عکس نیست اینم فقط همینجوری محض اطلاع گفتم عکسم همینچیزی که من گفتم میگه دیگه
چه فرقی میکنه
تهران، بزرگراه چمران تقاطع ملاصدرا، RighTel LTE:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام. راستش در حال حاضر امکان جابه جایی سیم کارت ندارم. ولی دو روز پیش که چک کردم با عکس نمایشگاه هیچ تفاوتی نداشت. 20MHz بود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان استفاده ی بنده صرفا قراره اینترنت باشه ، با این حال سیمکارت اعتباری پیشنهاد میکنید یا سیم دیتا ؟! تفاوتی میون بسته های سیم اعتباری با دیتا هستش یا هر دو در این مورد مشترکن !؟
+
از وبسایت رایتل که چیزی دستگیر ما نشد ! تو هر صفحه یه چی نوشتن !![]()
اگر فقط برای اینترنت می خوای قطعا دیتا بگیر یه بسته۳۰گیگ ۳۰ روزه شبانه ده تومن 7+7گیگ شبانه ۲۸تومن ۳+۳گیگ شبانه ۱۵تومن 12+12گیگ شبنه ۴۰تومن داره که بسته شبانه وبسته ۷ و۱۲ گیگ مختص دیتاست
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
اصلا این اپراتور ها عجیبن !!
دیشب گوشی رو کلی اینور اونور کردم تا سرعت خوب به دست بیارم !! اکثر جاها تو خونه آنتن میره روی -89 دسی بل ولی سرعت از 100 تا بالاتر نمیره !! انقدر گشتم و گشتم تا تو حیاط اتفاقی یه نقطه پیدا کردم که وقتی گوشی تو اون نقطه قرار میگیره آنتن میشه -93 دسی بل ولی چیزی که عجیبه اینه که سرعت میره روی 8 مگابیتخیلی عجیبه این چیزا
اوایل هم قبلا روی ایرانسل اینجوری بود !! با اینکه آنتن ایرانسل تو خونه همیشه فوله ولی تو پشت بوم یه جایی بود وقتی گوشی اونجا قرار میگیرفت 20 مگابیت سرعت میده![]()
Last edited by fanoostalaei; 06-10-2015 at 10:11.
این رایتل خیلی افتضاح شده. بسته هاشو ارزون کرد به همین راحتی منفجر شد!
یه بسته 30گیگ شبانه گرفتم تا چند روز دیگه زمانش تموم میشه اما نتونستم ازش اسفتاده کنم از بس کیفیتش داغون شده! سرعت 40-50 شده |:
من خیلی از دوستام رایتل دارن !! هنوز نشنیدم که بگن ایراد داره با چیز دیگه !! ولی من بدجور مشکلات آنتن دهی دارم
دیشب هم حدود 6-7 گیگ دانلود داشتم که تا حوالی ساعت 4-5 دانلود شده بود![]()
سلام
برای منم سرعت تغییری نکرده
و برای ماه ۴ام ۴امین باره که دارم بسته ی بی نهایت فعال میکنم و ۱۰۰٪ روی کاهش هزینه هام تاثیر مستقیم گذاشته
به نظر بنده هم سرعت کم شده دیروز با گوگل پلی بزور با ۳۰ کیلوبایت دانلود می کرد
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)