کسی اینجا از اهواز مخابرات علامه سرویس از مخابرات داره ؟
وضعیتشو کلی میخواتم بدونم
راضی هستید یا نه ؟
کسی اینجا از اهواز مخابرات علامه سرویس از مخابرات داره ؟
وضعیتشو کلی میخواتم بدونم
راضی هستید یا نه ؟
وضعیت اینترنت من خوب شده
وضعیت شما هم بهتر شده؟
Last edited by Armin.Computer; 22-06-2013 at 11:25.
صبح مدام لینک میپرید !
لینک ممکنه از خط باشه
منم این مشکل رو دارم ولی خطم خیلی زیاد نویز داره
همشهری فکر کنم مشکل از خط باشه چون امروز که هیچ الان یک ماهی میشه من هیچ مشکلی ندارم عالی داره کار میده.
دو خط تلفن تو خونه داریم ما. یکی که قدیمی تره کیفیتش عالیه ولی اینی که استفاده میکنم مدام لینکم میپره! چطور باید پیگیری کنم تا مشکلش حل شه ؟
سلام اینایی که ثبت نام کردن برای تغییر تعرفه بهشون گفتن 1کم یا 15ام وصل میشه ؟
من واسه 2مگ نامحدود ثبت نام کردم الانم زنگ زدم یکی از این خانوم های فوق متخصصش گفت که شاید تا بعد از ظهر تغییر پیدا کنه تعرفتون . منم گفتم ممنون خداحافظ . دیدید چقدر خوب قانعم کرد ؟
حالا کسایی که ثبت نام کردن و همین امروز تغییر داده شده براشون بگن ماام بدونیم
پس مشخصه مشکل از خطه ....ولی فکر نکنم مشکلت رو حل کنن... البته اگه مطمئنی که مشکل از مخابراته... سیم کشی خونه رو مطمئنی؟
سیم کشی رو چند ماه پیش یکی از آشنا متخصص بود اومد و سیم جدید انداختیم. خط قدیمیمون خیلی خوبه ولی اینی که الان دارم قطع و وصل میشه جدیدا! تا قبل انتخابات خوب بود
من خودم تا 5 ماه پیش همین مشکل شما رو داشتم . مدام دیسی میشد... ولی الان هیچ مشکلی ندارم.... البته من اسپلیتر رو قبلا سر راه مودم گذاشته بودم ولی الان برداشتم و سر راه گوشی تلفن فقط اسپلیتر گذاشتم....البته من در کل فکر میکنم همه چی به خود مخابرات مربوطه که اونا هم به هیچ عنوان زیر بار نمیرن....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)