من در همین قسمت ویرایش اشتباه کردم ..
دیگه اجازه ویرایش ندارم
تورو خدا یکی یه راهی بگه
من در همین قسمت ویرایش اشتباه کردم ..
دیگه اجازه ویرایش ندارم
تورو خدا یکی یه راهی بگه
این دیگه چه صیغه ایه که یبار فقط میشه ویرایش کرد تو این مملک همه چی رو کپنی کردن دیگه... اخه مگه چه هزینه ای براشون داره که نمیزارن آدم دوباره ویرایش کنه:(
من امسال انتخاب رشتم رو کردم با توجه به این که رتبم تو منطقه 2 حدود 4500 بود احتمال آوردن مهندسی معماری تو شیراز برای کمه و من بعدش شهرسازی رو زدم که میارمش احتمالا...
حالا سوالای من اینه:
از شهرسازی به معماری میشه تو دانشگاه شیراز تغییر رشته داد؟
با توجه به این که من it صنعتی شیراز رو پایین تر از شهرسازی زدم و احتمال زیاد نمره قبولی اون رو هم دارم می تونم به it صنعتی تغییر بدم؟؟
از دانشگاه شیراز رشته شهرسازی میشه به دانشگاه بوشهر معماری انتقالی گرفت(معماری بوشهر نمره خیلی کمتری میخواد)
راستی امسال سهمیه دختر کم شده تو معماری شیراز... پارسال از 30 نفر حدود 25 نفر دختر بودم امسال تعیین شده که 21 پسر میگیره... اینجوری شانس من بیشتر میشه(پسر هستما)....؟؟؟؟یعنی ممکنه با این رتم معماری رو بیارم که رتبه حدود 2500 میخواد؟؟؟
دوست عزیز اگه روش تغییر نکرده باشه من توصیه میکنم که این کار رو بکنی البته گفتم اگه روش تغییر نکرده باشه.
منم مثل شما پارسال تو ویرایشم چون اینترنت قطع شدیکی از کد ها اشتباهی شد ودیگه نتونستم دوباره ویرایشش کنم.بلافاصله از طریق سیستم پاسخگویی مشکلم رو فرستادم و در جواب اومد که مشکل خودتون رو با مشخصات کامل و کپی کارت ملی با اثر انگشت به شماره سازمان سنجش فاکس کن که منم این کار رو کردم و موقع نتایج نهایی هم جواب داد.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون بکنم.
به گفته سازمان سنجش.فقط یکبار امکان ویرایش هست.
شما در ویرایش کد پیرینت گرفتید؟
اگه کسی بره کامپیوتر می تونه واسه کارشناسی ارشد برق بره؟
میشه تو دانشگاه درس یه رشته ای دیگه را خوند مثلا کسی که کامپیوتر می خونه چند تا درس برق هم بخونه و بابتش پول بده؟
بله مشکلی نیست.ولی دقت کنید که دروس این دو رشته با هم تفاوت دارند و کار سختی هستش برای قبول شدن
لطفا سوال دوم را هم جواب بدید؟
بحث پولش نیست همیچین امکانی ک آدم دوتا رشته رو بخونه فقط برای رتبه های برتر امکان پذیره.
شما اگه کامپیوتر بخونی ریاضیاتت قوی میشه و فقط میمونه چند تا درس تخصصی رشته برق ما بقی هم ک مشترک هست
ممنون بابت کمکت
منم همین کارو کردم البته با 1000 بار فکس فرستادن.
آخرم نفهمیدم چی شد
یه شماره تلفن برای پیگیری هم داده که کلا" اشغاله
شما پیگیری هم کردی؟
بله متأسفانه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)