این مخابرات بود؟؟؟؟؟؟سرعتش از سرور آمریکا 2 مگ بود میشه مگه؟؟؟
این مخابرات بود؟؟؟؟؟؟سرعتش از سرور آمریکا 2 مگ بود میشه مگه؟؟؟
سلام منم طرح خانواده دارم این حجم مونده قابل انتقال به ماهه بعدنمیباشد دوسته عزیز پس میسوزه.
عزیزانی هم که شکایت دارند برن سازمان تنظیم مقررات درخیابان پیام ساختمان پست بانک اونجا به موارد تخلفات ispخیلی خوب رسیدگی میکنند
به شکایته من دردفعه قبل خیلی عالی رسیدگی شد.
برای این مورد شکایت کنم مگه ماله شما درست شده و نمیسوزه دیگه؟![]()
به خدا تازه برگشتیم سر خانه اول.
دوستان این همه زحمت کشیدند و رفتند صحبت کردند که مثلا شبانه رو برگردونند که مثلا برگشته ولی باز سرعت هنوز مثل اوله و حتی از قبلا هم بدتره.
یک دفعه دیگه باید باز بریم واسه سرعت.
خدایا خودت شاهد باش / خودت شاهد باش که کیا اسمشون رو گذاشتند مسلمون.
هـــــــــی خدااااااااااا
یکی به من بگه که من دارم اشتباه میکنم یانه !
مگه درست نیست که 2 مگ رو تقسیم به 8 ( ضریب اشتراک ) باید کرد ؟ که میشه 256 کیلو بایت!
یا اینکه باز باید اون 256 رو دوباره تقسیم بر 8 کرد ؟
2 مگابیت باید تقسیم بر 8 کرد چون هر بایت 8 بیت هست اگه شیر بشه واسه 8 نفر هر 8 نفر هم همزمان با هم دانلود کنن باز باید تقسیم بر 8 کرد تا سرعت به دست بیاد که اینطور نیست معمولیش همه با هم دانلود کنن.
-------------------------
دوستان مطمئنم نتتون همین الان از من بدتر نیست شب 50 روز 150 به زور بازی انلاین هم اینقدر لگ داره که بیخیالش میشی.
زنگیدم 2020 گفت مرکز امام خلوت هست و سرعت بر اساس طرحی هست که بر میدارین راستم میگه چون فیبر نیست دیگه ملت از شرکتا سرویس میگیرن خیلی شلوغه قابل تحمل نیست دیگه
یه طرح خواهشا پیشنهاد بدین سرعتش شب حداقل به 200 برسه پینگشم خوب باشه واسه بازی
این طرح های اشنای اول کسی تست کرده چجوریه؟
من یه 2 3 باری زنگ زدم ، منتهی از اونجایی که تو مملکته ما از 6روزه کاری فقط 5روزش به رسمیت شناخته شده ، گفتن 5شنبه ها مخابرات مرکزی نیستن و درنتیجه شنبه برمیگردونن!
طرح خانواده که کلا از بدو تولدش همینطوری بوده ! با ماهی چهارهزارو خورده ای انتظار دارید حجم نسوره !شبانه هم که اگه میداشت دیگه خیلی فان میشد!
از ابتدایی که طرحت فعال شده ، ریزکارد ثبت شده، پس اگه 2/20 خورده حتما اونجا طرحت فعال شده!
البته طبق قاعده سیستم اونا باید با ماله ما فرق کنه و یه سری اطلاعاته بیشترو در اختیار دارن.
Last edited by man.u; 22-08-2013 at 14:24.
مخابرات همه ی طرح هاش عین هم هستند. / فقط بعضی روی 2 مگ ( جون عمشون ) و بعضی ها رو روی 1 مگ بستند /
پینگ همه یکیه /فقط چهار تا طرح من در آوردی واسه خودشون درست کردند که پول بیشتری به جیب بزنند /
من دیشب که خوب دانلود کردم اکثرا نمیدونستن شبانه برگشته![]()
بازم خدا را شکر برگشت یا میرفتم وایرلس میگرفتم . اما ظلم که بقیه شهرستان ها پولی که ما میدیم را میدن و نامحدود استفاده میکنن.
طرح اشنای اول دوستم گرفته سرعت 120 هست.این طرح های اشنای اول کسی تست کرده چجوریه؟
از دوستانی گلی که رفتن مخابرات تشکر میکنم![]()
![]()
داداش شما هم ازاکسپرس انلود داری؟سرعت شما هم پایینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)