مدها رو با فرمت scs میریزی تو فولدر Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
مدها رو با فرمت scs میریزی تو فولدر Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
دنده رو روی حالت دستی تنظیم کنین . این مد تو حالت اتومات جواب نمیده
سلام کسی میدونه وقتی راننده استخدام می کنی بعد براش ماشین میخری بعد باید چطوری بفرستی بره کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by boyfire; 01-01-2013 at 08:23.
خودش خودبه خود میره ، نیازی نیست کاری بکنین .
من این بازی رو تازه خریدم
اول بازی فقط باید یه سری کار رو که خودش تعیین کرده انجام بدیم ؟ بعدش میتونیم ماشین بخریم ؟
2 - کنترل این بازی چرا اینقدر سخته همش قسمت بار کامیون به یه جایی میخوره !
سلام به اساتید محترم یه راهنمایی می خواستم من هر مودی تا حالا ریختم به درستی کار کرده الا مودهایی که مربوط به ماشین های بنز میشن مثل
MB MP4 Muscle skin
یا
Mercedes-Benz Actros MP4
میشن
اگه میدونید مشکل کجاست لطفــــــــــــــــــــــ ـــــاً راهنمایی کنید
با تشکــــــــــــــــــــــ ـر پیشاپیش
وتبریک سال نو میلادی
بله اول باید راننده این و اون باشی ، بعد میتونی وام بگیری یا اینکه اینقدر بار ببری تا پولت برسه کامیون واسه خودت بخری .
دیگه شبیه ساز همینه دیگه ! سختیش واسه 100 سال اولشه کم کم دست فرمونت خوب میشه . منم که برای اولین بار زدم تو کار شبیه ساز کامیون یعنی german truck simulator همینطوری بود ، را به را میخوردم به در و دیوار و ماشینای دیگه ولی الان بعد دو سه سال سابقه کاری خیلی کم تصادف میکنم .
حتما چند تا مد مربوط به بنز با هم ریختی قاطی کرده ، بعضی مد ها با هم سازگاری ندارن . خود بنز mp4 مد هست ، بعد چند تا مد بنز دیگه هم ریختی شاید اینطوری شده یکی یکی تست کن ببین درست کار میکنن .
zmodeler 3 تریالش تموم شد و فعلا نتونستم دوباره فعالش کنم خیلی حالم گرفته ست. اصلا حال و حوصله بازی رو ندارم . یه گارد واسه جلوی اسکانیا با 3ds max ساخته بودم که فعلا به خاطر zmod نمی تونم استفاده کنم .
با سلام من رکورد سرعت توی این بازی رو زدم میخوام مثل بقیه دوستان عکس اسکرینشاتی که از کامیونم گرفتم بذارم نمی دونم باید چه کار کنم
راهنمــــــــــــــــایی
تو گوگل سرچ کن " آپلود عکس " بعد عکست رو تو قسمت مربوطه انتخاب کن و دکمه آپلود رو بزن ، آدرسی که سایت بهت میده رو بذار اینجا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)