ممنون يعني الان 450گيگ حجم عادي هست؟
و درايو ريكاوري وحجمش تنها بانرم افزارهاي مخصوص پارتيشن بندي قابل مشاهدس؟
ممنون يعني الان 450گيگ حجم عادي هست؟
و درايو ريكاوري وحجمش تنها بانرم افزارهاي مخصوص پارتيشن بندي قابل مشاهدس؟
میشه گفت آره!
ببینید کلا وقتی میگن هارد 500 در واقع نیست بلکه460 و اسمش 500ه.. همیشه اینطوریه مثلا 320 همیشه 298 تاش قابل استفاده هست و بقیش مخفیه.
سلام به همگی یه راهنمایی براتون دارم
تو هارد دیسک های دور بالا با ظرفیت 500 گیگ ، نزدیک به 60 گیگ حجم برای مشخص شدن سکتور ها مورد استفاده قرار گرفته . برای هر 1 مگابایت اطلاعات روی هارد تقریبا 2 کیلوبایت سکتور تعیین شده .
پس اگه هارد 500 خریدید اما 460 یا 440 تا بود نگید الکیه . بقیه ماله سکتوره :*
شما بخون ما چی نوشتیم...پس اگه هارد 500 خریدید اما 460 یا 440 تا بود نگید الکیه . بقیه ماله سکتوره :*
کسی نگفت الکیه ..
گفتم اسمش 500ه ولی برای کاربر 460 تاش قابل استفادست.
من بعد از تهيه dvd ريكاوري،فضاي آزاد هارد روكه نگاه كردم تا قبل از نصب اولين آپديت 430 از 450بود كه زمان خاموش كردن لپ تاپ آپديتها هم نصب شد،امروز كه لپ تاپ رو روشن كردم شده بود 422 گيگ! يعني برا يه آپديت كوچيك 8گيگ پرشده؟!
در ضمن من هيچ نرم افزاري هنوز نصب نكردم..
با حساب آپديت ها و نرم افزارها براي پارتيشن بندي چقدراز هارد رو بايد به درايو c اختصاص بدم؟
بستگی به ویندوز داره اگه سونه 10 گیگ خودشه که شما 30 گیگ بذار چون بعد از نصب هر نرم افزار مقداری فایل سیستمی به درایو C هم منتقل میشه.با حساب آپديت ها و نرم افزارها براي پارتيشن بندي چقدراز هارد رو بايد به درايو c اختصاص بدم؟
قسمت اول رو متوجه نشدم 8 گیگ چی شد؟ ویندوز نصب کردید؟
نه بعد از شارژ8 ساعته دي وي دي ريكاوري رو تهيه كردم بعد كمتر از ده دقيقه تو نت بودم ،بعد كه خواستم دستگاه رو خاموش كنم اول آپديت رو نصب كرد بعد خاموش شد، تا قبل ازاين فضاي آزاد هارد 430از 450بود امروز كه روشن كردم لپ تاپو اولش قبل از بالااومدن ويندوز يه چيزاي براي نصب آپديت اومد،بعد ازبالا اومدن ويندوزفضاي خالي هارد422از450شده بود،اين 8گيگ براي آپديت بوده؟
هرگز از Update نیست.
نمیدونم حتما یه چیزی نصب کردین دیگه..
با برنامه پارتیشن بندی که دستکاریش نکردید؟
نه هنوز دست به لپ تاپ نزدم فقط ريكاوري گرفتم..نميدونم شايدم مربوط به ريكاوري بوده..
درهر حال ممنون از كمكتون
اره همینه .. نشايدم مربوط به ريكاوري بوده..دیده بودم که نوشتی..
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)