تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 507 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

تجربه ی استفاده از WINDOW 10
    سلام دوستان
    بنده 10 سال پیش یک لپ تاپ HPخریدم که با ویندوز ویستا کار میکرد
    اون موقع ویستا مدرنترین سیستم عامل بود
    درسالهای اخیر , همیشه نگران بودم که اگر ارتقاء بدم به ویندوز 7 یا 8 , کامپیوتر کُند کار کنه چون در ذهنم اینجور جا افتاده بود که برنامه های مدرنتر همیشه سنگینتر هست و باعث میشه کامپیوتر کند کار کنه
    بالاخره چند روز پیش مشکلاتِ ویستا اونقدر زیاد شد که مجبور شدم سیستم عامل رو ارتقاء بدم چون بعضی دستگاهها و برنامه ها دیگه با ویستا کار نمیکنه
    دل رو به دریا زدم و ویندوز 10 نصب کردم
    این سیستم عامل اونقدر سبک هست که کامپیوتر در 30 ثانیه روشن میشه و در 10 تا 15 ثانیه خاموش میشه
    لپ تاپ بنده پردازشگر 2 هسته ای 2.5 گیگاهرتز داره با 4 گیگ RAM
    امکانات این سیستم عامل هم خیلی کاربردیه
    مِن بابِ مثال, برنامه ای داره به نام RESOURCE MANITOR میتونین برنامه هایی که ترافیک اینترنت رو مصرف میکنه پیدا کنین و از کار بندازین یا موقتاً متوقف کنین تا مصرف اینترنتتون کم بشه . خصوصاً برنامه هایی که AUTO UPDATE داره و مخفیانه کلی اطلاعات میفرسته و میگیره
    میتونین وارد SETTING اون برنامه ها بشین و اتو آپدیت رو از کار بندازین و یا اگر قابل کنترل نیست از ریسورس مانیتور متوقفش کنین
    ==================================
    تغییر سایز پارتیشنها (درایوها ) با یک برنامه ی سبکِ مجانی در 2 دقیقه یا کمتر
    موقع نصب ویندوز , حجم درایو C: رو کم گرفتم
    بعدش خواستم افزایش بدم اما امکانات خود ویندوز 10 محدود هست
    در نت این برنامه ی مجانی رو پیدا کردم که در 2 دقیقه از درایو دیگه به درایو C اضافه کرد
    MINITOOL PARTITION WIZARD FREE 9.1
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درایو C هر چی بزرگتر باشه کامپیوتر بهتر و سریعتر کار میکنه
    عده ای حجمش رو کم میگیرند و یا همه چیز رو میریزند روی C و این مشکل پیش میاد:
    اون برنامه این مشکل بزرگ رو راحت و سربع از بین میبره
    فایلهای شخصیتون رو روی C ذخیره نکنین
    هر چند روز یک بار و یا پس از هر تغییر در برنامه ها , یک نسخه ی پشتیبان (backup) بگیرین از سیستم عامل و ذخیره کنین روی D و یا یک فلش مموری
    این بک آپ مثل ناجی افسانه ای به دادتون میرسه در هنگامی که سیستم به هم ریخته و نمیدونین مشکل از چیه
    در قسمتِ جستجو در ویندوز بنویسید:
    create a recovry drive
    دستورالعملها رو دنبال کنین و یک نسخه پشتیبان تهیه کنین
    همیشه توی چیک چیکِ مستون , باشید فکر زمستون
    کامپیوتر صحیح و سالم داره کار میکنه , یهو از کار میافته یا میریزه به هم . اونموقع هست که نسخه ی پشتیبان نجاتتون میده و کلی پول و وقت براتون صرفه جوئی میکنه و مجبور نمیشین ببرینش پیش تعمیرکار
    =================================
    نکته ی مهم دیگه:
    اگر ویندوز جونش بالا اومد و دیگه بالا نیومد حداقل 3 راه دارین
    1- دیسک ویندوز رو بذارین توی cd drive دستگاه و دستورالعملها رو اجرا کنین تا فایلهای صدمه دیده ی ویندوز رو تعمیر کنه
    2- شاید با نسخه پشتیبانی که روی هارد اکسترنال یا فلاش مموری ذخیره کردین هم بشه ویندوز رو برگردوند به زمانی که درست کار میکرده و بک آپ گرفتین ازش . این بازگردانی (RESTORE )اصلاً به فایلهای شخصیتون کاری نداره (صوتی , تصویری , نوشتاری)
    3- اگر کاسپرسکی دارین , با راه اندازی سی دیش بهتون امکان میده که فایلهای مهم رو منتقل کنین به هاردِ اکسترنال یا فلاش مموری (RESCUE PROGRAM برنامه ی نجات ). بعدش میتونین ویندوز رو عوض کنین
    حداقل هفته ای یک بار هم defragment رو انجام بدین تا فایلها مرتب بشه و کامپیوتر نرم و سریع کار کنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-11-2016 at 20:12. دليل: تصحیح

2. 10 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من هر وقت مشکلات خانواده تحصیلی انتخاب همسر مناسب انتخاب شغل روانشناسی مشاوره خانوادگی و تعلیم و تربیت . مشکلات روانی دارم برای کمک گرفتن به دکتر هلاکویی در آمریکا زنگ میزنم و کمک و مشاوره میگیرم.

تلفن
    0013104410555

از ساعت 8 و نیم شب به وقت تهران تا 10و نیم شب مشاوره نوبت اول

از ساعت 3 و نیم صبح تا 5 و نیم صبح مشاوره نوبت دوم

از طریق رادیو همراه هم پخش میشه

دکتر هلاکویی73 ساله 3 فوق لیسانس و دکتری در زمینه های روانشناسی مشاوره و اقتصاد و جامعه شناسی دارند.
    تجربه مشاوره با 100 هزار نفر تلفنی دارند .

امیدوارم خداوند برای من زنده نگهشون داره
    Last edited by Cortexan; 03-12-2016 at 11:19.

4. این کاربر از Cortexan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

هیچ وقت به خودتون نگین " درس میخونم، میرم سرکار "

هر کی هم بهتون گفت با پشت دست بزنید تو دهنش .

6. 11 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هیچ وقت به خودتون نگین " درس میخونم، میرم سرکار "

هر کی هم بهتون گفت با پشت دست بزنید تو دهنش .

میشه بیشتر توضیح بدین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

LTE روی آیفون که بهتون اخطار میده مصرف باتری رو میبره بالا ، همون 3g یش هم مصرف رو میبره بالا ! پس اگه میخواین مصرفتون بیاد پایین بزارین رو 2g !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تجربه ی استفاده از WINDOW 10
    سلام دوستان
    بنده 10 سال پیش یک لپ تاپ HPخریدم که با ویندوز ویستا کار میکرد
    اون موقع ویستا مدرنترین سیستم عامل بود
    درسالهای اخیر , همیشه نگران بودم که اگر ارتقاء بدم به ویندوز 7 یا 8 , کامپیوتر کُند کار کنه چون در ذهنم اینجور جا افتاده بود که برنامه های مدرنتر همیشه سنگینتر هست و باعث میشه کامپیوتر کند کار کنه
    بالاخره چند روز پیش مشکلاتِ ویستا اونقدر زیاد شد که مجبور شدم سیستم عامل رو ارتقاء بدم چون بعضی دستگاهها و برنامه ها دیگه با ویستا کار نمیکنه
    دل رو به دریا زدم و ویندوز 10 نصب کردم
    این سیستم عامل اونقدر سبک هست که کامپیوتر در 30 ثانیه روشن میشه و در 10 تا 15 ثانیه خاموش میشه
    لپ تاپ بنده پردازشگر 2 هسته ای 2.5 گیگاهرتز داره با 4 گیگ RAM
    امکانات این سیستم عامل هم خیلی کاربردیه
    مِن بابِ مثال, برنامه ای داره به نام RESOURCE MANITOR میتونین برنامه هایی که ترافیک اینترنت رو مصرف میکنه پیدا کنین و از کار بندازین یا موقتاً متوقف کنین تا مصرف اینترنتتون کم بشه . خصوصاً برنامه هایی که AUTO UPDATE داره و مخفیانه کلی اطلاعات میفرسته و میگیره
    میتونین وارد SETTING اون برنامه ها بشین و اتو آپدیت رو از کار بندازین و یا اگر قابل کنترل نیست از ریسورس مانیتور متوقفش کنین
    ==================================
    تغییر سایز پارتیشنها (درایوها ) با یک برنامه ی سبکِ مجانی در 2 دقیقه یا کمتر
    موقع نصب ویندوز , حجم درایو C: رو کم گرفتم
    بعدش خواستم افزایش بدم اما امکانات خود ویندوز 10 محدود هست
    در نت این برنامه ی مجانی رو پیدا کردم که در 2 دقیقه از درایو دیگه به درایو C اضافه کرد
    MINITOOL PARTITION WIZARD FREE 9.1
    درایو C هر چی بزرگتر باشه کامپیوتر بهتر و سریعتر کار میکنه
    عده ای حجمش رو کم میگیرند و یا همه چیز رو میریزند روی C و این مشکل پیش میاد:
    اون برنامه این مشکل بزرگ رو راحت و سربع از بین میبره
    فایلهای شخصیتون رو روی C ذخیره نکنین
    هر چند روز یک بار و یا پس از هر تغییر در برنامه ها , یک نسخه ی پشتیبان (backup) بگیرین از سیستم عامل و ذخیره کنین روی D و یا یک فلش مموری
    این بک آپ مثل ناجی افسانه ای به دادتون میرسه در هنگامی که سیستم به هم ریخته و نمیدونین مشکل از چیه
    در قسمتِ جستجو در ویندوز بنویسید:
    create a recovry drive
    دستورالعملها رو دنبال کنین و یک نسخه پشتیبان تهیه کنین
    همیشه توی چیک چیکِ مستون , باشید فکر زمستون
    کامپیوتر صحیح و سالم داره کار میکنه , یهو از کار میافته یا میریزه به هم . اونموقع هست که نسخه ی پشتیبان نجاتتون میده و کلی پول و وقت براتون صرفه جوئی میکنه و مجبور نمیشین ببرینش پیش تعمیرکار
    =================================
    نکته ی مهم دیگه:
    اگر ویندوز جونش بالا اومد و دیگه بالا نیومد حداقل 3 راه دارین
    1- دیسک ویندوز رو بذارین توی cd drive دستگاه و دستورالعملها رو اجرا کنین تا فایلهای صدمه دیده ی ویندوز رو تعمیر کنه
    2- شاید با نسخه پشتیبانی که روی هارد اکسترنال یا فلاش مموری ذخیره کردین هم بشه ویندوز رو برگردوند به زمانی که درست کار میکرده و بک آپ گرفتین ازش . این بازگردانی (RESTORE )اصلاً به فایلهای شخصیتون کاری نداره (صوتی , تصویری , نوشتاری)
    3- اگر کاسپرسکی دارین , با راه اندازی سی دیش بهتون امکان میده که فایلهای مهم رو منتقل کنین به هاردِ اکسترنال یا فلاش مموری (RESCUE PROGRAM برنامه ی نجات ). بعدش میتونین ویندوز رو عوض کنین
    حداقل هفته ای یک بار هم defragment رو انجام بدین تا فایلها مرتب بشه و کامپیوتر نرم و سریع کار کنه
    سلام
    بنده به عنوان یک کاربر جوان که مایکروسافت (و کلا کامپیوتر) رو با ویندوز xp شناختم (اینطور گفتم چون بعضی از عزیزان از ویندوزهای قدیمی تر همچون me و 98 و ... شروع کردند و اینجا هم هستند)
    و از xp به بعد هم ویندوز های بعدی رو هم کنجکاو بودم تجربه کنم ... (ویستا، 7 ، 8 ، 8.1 و نهایتا 10)

به نظرم بهترین و تکامل یافته ترین سیستم عامل مایکروسافت 7 بود ... کلی تجربه ی خوب و جذاب و دوست داشتنی باهاش داشتم ... و محیط کاربریش هم بر عکس بقیه ویندوزها (از xpگرفته تا 10) خسته کننده نبود ...

ویندوز 10 هم حرف و حدیث های زیادی پشتشه و به گفته کاربران مایکروسافت جاسوسی میکنه از کاربرانش... و هم از نظر ساپورت نرم افزار/ بازی و ... خیلی ضعیفه ...
    روی ویندوز 10 64 بیتی خیلی از بازیها همچون PES16 نصب نمیشه ... خودم همه راه ها رو رفتم ... تکمیل فایلهای dll ، نرم افزار های جانبی ای که توسط خود مایکروسافت توصیه شده بود و ...
    تا اینکه بعد از کلی سرچ در اینتر نت متوجه شدم کلا روی 64 بیتی نصب نمیشه و باید سراغ 32 بیتی رفت...

الان هم روی 32 بیتی نرم افزارهایی مثل ArcGIS نصب نمیشه ... والا ما که همه ی زورمونو زدیم و نشد ....
    حالا شاید مشکل از dvd من بوده ... اما از دو سه نفر که کار و تحصیلاتشون هم نرم افزار بوده پرسیدم همه موافق بودند که ویندوز 10 افتضاحه ...

من اتفاقا همین امشب یک DVD ویندوز 7 خریدم که دوباره به دوران طلایی ویندوز برگردم...

البته من یک لپتاپ بهتر و به روز تر هم دارم و روی اون فقط از توزیع های لینوکس استفاده میکنم (فعلا مینت) .... اصلا قصد ندارم به ویندوز آلوده اش کنم ... مایکروسافت رو فقط بطور موقت و برای انجام برخی کارها دارم تحملش میکنم ... و گرنه ویندوز در برابر لینوکس مثل پشه است در مقابل حبشه! (بقول قباد)

10. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

بعد از بارون اگه ماشینتون مشکل برقی پیدا کرد، دست کاریش نکنید، پیش مکانیک و برق کار هم لزومی نداره ببرید اگه مشکل حاد نیست، دلیلش معمولا اتصالی هست که یکی دو روز بگذره به احتمال بسیار زیاد خودش درست میشه

12. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از راستين بازار خريد نکنيد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

همه ما برای اینکه خوب زندگی کنیم و بتوانیم همگام با پیشرفت دنیا ما هم پیشرفت کنیم نیاز به این داریم که بدانیم چطور باید تغییر کنیم.
    چون هر پیشرفت و هر حرکت رو به جلویی نیازمند یک تغییر است. توصیه می کنم مقاله زیر را یخوانید....در مورد تغییر...لینک زیر رو در نوار مرورگرتون کپی کنید
    hamedmatin.com/niaz-be-taghyir

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از راستين بازار خريد نکنيد...
    چرا عزیز؟
    من می خوام ازش یک انتن بخرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •