سلام
پادگان شهد صدوقی یزد چجور جاییه؟
سلام
پادگان شهد صدوقی یزد چجور جاییه؟
در رابطه با اون دوستمون:
من خودم 1 ماه کار دفتر یداشتم و با کادری ها سر و کار زیاد داشتم.
گروهبان ها و استوار ها خوب بودن.ولی امان از دست ستوان به بالاها.در کل نباید بهشون اعتماد کرد.چون هوای همدیگه رو دارند.
ماسربازا هم باید ههوای همدیگه رو داشته باشیم.![]()
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
آقا یه مساله جالب
امروز شنیدم یکی از هم دوره ای های دانشگاه تیرماه سرباز شده-آموزشی شم افتاده 01 (تهران)
بعد چون دیگه الان آخرای آموزشیه اومدم بهش یه تک زدم دیدم ااااا روشن ! بهش اس دادم که کی اومدی ؟
نوشت بابا اینجا هتل ! گوشیم رو هم بردم!
ظاهرا 01 ه همه ی دوستام خوش می گذره ! آخه این بنده خدا خیلی تی تیش مامانی بود ! اینکه همچین حرفی زد فهمیدم اوضاع چطوره البته قبلا بچه ها میگفتن ولی باور نمی کردم ! اینم وسه بچه هایی که 01 افتادن.
ظاهرا اینجور که من شنیدم و پرسیدم خودشون میدن.
راستی کجا افتادی واسه آموزشی
والا اونطور که من از دوستانم شنیدم جای خوبیه نسبتا ! میگم نسبتا چون خیلی هم ازش تعریف نمیشه
بهرحال یکی از دوستان تو اینترنت اومده درباره این پادگان و خدمتش در اونجا توضیحاتی داده که لینکش رو برات میذارم :
در مورد موضوع هفته اول و بحث لیاس , کاملا بستگی به خودشون داره که بخوان ضد حال بزنند یا نه .. اصلا نمیشه با قطعیت گفت که بیانو بگند برید هفته بعد بیاید اما احتمالش هم میتونه زیاد باشه که این کارو انجام بدندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی بده .
من 02 ارتش افتادم
دوستان من این حرفایی که میزنم بر اساس تجربه ای هست که دارم. 18 ماه خدمت کردم اونم یگان رزمی تو ارتش اموزشی لشگر 92 زره ای اهواز تیپ 3 بودم یگان هم با شرایط تک پسری شهر خودم گروه 55 توپخانه گردان ... خدمت کردم.یه شانسی هم داشتم که ازمایش گردان بهم نخورد.شهر خودم بود ولی خیلی سخت بود. وقتی می خوای خدمت کنی کجا خدمت کردن و سختیش برات معنی نمیده.خدمتت رو بکن بره.با کوله باری از خاطره خدمت رو تموم میکنی.رفتی خدمت نرفتی بخوری و بخوابی که.ارتش اموزش میده در حد تیم ملی.
اینم بدونین همه جا مثل هم نیست.جاهایی هست که اصلا سخت نیست.
سلام....راسته اگه کف دستت همیشه عرق بکنه معاف میشی ؟![]()
یه موقعی معاف میکردن ولی الان به هیچ کس رحم نمیکنن.
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)