تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 827 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان تهرانی، برای خرید هارد سری به پاساژ کامپیوتر ولی عصر هم بزنند.

روبروی بازار ایران است و بنظرم آمد که برخی قیمتهایشان کمتر از بازار ایران است.

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نظرتون در مورد هاردهای PQI چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب ديروز بعد از كلي بدبختو گشتن رفتم ويترن ديجيتال ماي بوك لايو سه ترارو چارصد و نود خريدم. خيچ هارد سه ترا ديگه اي تو بازار نبود! نميدونم چطوري ممكنه ولي نبود اينم چون كسي نميخريد بود. اگه كسي سوالي درباره اين محصول داره بپرسه من جواب بدم.

5. این کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان امروز هارد WD MY BOOK ESSENTIAL به دستم رسید که درست 1.8 ترابایت حجم داره
    توش چند تا فایل به اسم WD SmartWare و WD Quick Formatter و چند تا فلدر دیگه هست
    این ها رو پاک کنم و هارد رو پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟!
    یدونه ses driver هم توش بود ایا این فایل نباشه هارد رو ویندوز نمیشناسه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان امروز هارد WD MY BOOK ESSENTIAL به دستم رسید که درست 1.8 ترابایت حجم داره
    توش چند تا فایل به اسم WD SmartWare و WD Quick Formatter و چند تا فلدر دیگه هست
    این ها رو پاک کنم و هارد رو پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟!
    یدونه ses driver هم توش بود ایا این فایل نباشه هارد رو ویندوز نمیشناسه ؟
    بنظرم حتما برنامه مخصوص هارد WD را نصب کن. همین برنامه ی WD SmartWare . با نصب این برنامه وقتی دکمه پشت هارد را بزنی، هارد خاموش میشه و دوباره بزنی روشن میشه.
    برای جدا کردن هارد هم از آیکن این برنامه استفاده کن.

بنظرم به این پوشه ها دست نزنی بهتره.

به جای پارتیشن بندی هم، پوشه درست کن.

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب ديروز بعد از كلي بدبختو گشتن رفتم ويترن ديجيتال ماي بوك لايو سه ترارو چارصد و نود خريدم. خيچ هارد سه ترا ديگه اي تو بازار نبود! نميدونم چطوري ممكنه ولي نبود اينم چون كسي نميخريد بود. اگه كسي سوالي درباره اين محصول داره بپرسه من جواب بدم.
    3 ترابایت مشتری نداره چون شما حدود 2 برابر پول یک هارد 2 ترابایت پول میدی و هارد 3 ترابایت میخری. یعنی با این پول میتوان 2 تا هارد 2 ترابایت از سری My Book Essential گرفت.

البته سری My Book از Live پایین تره ولی خب اگر حجم در برابر پول پرداختی برای دوستان مهمتر باشه، بنظرم بهتره که 2 تا 2 ترابایت بخرند.
    اینطوری احتمال از دست رفتن اطلاعات در اثر خرابی احتمالی یکی از هاردها هم نصف میشه.

10. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چند سوال راجع به این هارد داشتم (در مورد شبکه اطلاعات ناچیزی دارم) .

1. اگر این هارد بصورت مستقیم به PC وصل بشه چه نوع کابل شبکه لازم هست . منظورم کابل کراس یا اسپریت ؟؟
    2. همچنین اگر به روتر وصل بشه چه نوع کابلی لازم هست ؟؟ آیا اصلاً فرقی بین کابلها هست ؟؟
    3. آیا میتوان از طریق روتر بصورت بیسیم داده ها رو بین چند دیوایس به اشتراک گذاشت ؟؟
    4. در صورتی که از روتر استفاده میکنید مدل روتر شما چیست ؟؟ آیا روتر شما فرمت NTFS هارد رو شناسایی میکنه ؟؟
    5. (کمی نامربوط) آیا روتری میشناسید که پورت usb داشته باشه برای اتصال هاردهای اکسترنال بطوریکه فرمت NTFS هارد رو شناسایی کنه ؟؟

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    چند سوال راجع به این هارد داشتم (در مورد شبکه اطلاعات ناچیزی دارم) .

1. اگر این هارد بصورت مستقیم به PC وصل بشه چه نوع کابل شبکه لازم هست . منظورم کابل کراس یا اسپریت ؟؟
    2. همچنین اگر به روتر وصل بشه چه نوع کابلی لازم هست ؟؟ آیا اصلاً فرقی بین کابلها هست ؟؟
    3. آیا میتوان از طریق روتر بصورت بیسیم داده ها رو بین چند دیوایس به اشتراک گذاشت ؟؟
    4. در صورتی که از روتر استفاده میکنید مدل روتر شما چیست ؟؟ آیا روتر شما فرمت NTFS هارد رو شناسایی میکنه ؟؟
    5. (کمی نامربوط) آیا روتری میشناسید که پورت usb داشته باشه برای اتصال هاردهای اکسترنال بطوریکه فرمت NTFS هارد رو شناسایی کنه ؟؟

١.مستقيم به كامپيوتر وصل نميشه بايد حتما به روتر وصلش كني(اگه بخواي به كامپيوتر مستقيم وصل كني متورك امولاتور ميخواي كه اصلا توصيه نميشه و به دردسرش اصلا نميرزه)

٢. كلا فقط يه كابل اترنت به پشتش ميخوره و بس. در مورد كابل اين كابل گيگابيت اترنته كه يه مدل از اترنت معمولي بالاتره. سرعتش ده برابر اترنته معموليه ولي اترنت معمولي هم با سرعت قابل قبولي جواب ميده ( ده تا پونزده مگابايت بر ثانيه براي اترنت معمولي) اين دستگاه كابل اترنت معمولي هم قبول ميكنه.

٣. الان تلويزيون با يه كابل اترنت به روتر وصله هاردم به روتر وصله. من هر فيلم يا عكس يا موزيك يا فايلي كه لازم داشته باشم با هر وسيله اي كه در دسترس دارم ميتونم به صورت همزمان استفاده كنم. الان كامپبوتر داره از روش سي دي رايت ميكنه با گوشيمم دارم فرندزو ميبينم به صورت همزمان.

٤. روتر من واسه سه سال پيش با مارك ايسوسه كه همون موقع هم جزو مدلاي كف بود. سرعت وايرلس دو و نيم مگابايت بر ثانيه و از رو كابل ده مگابايت بر ثانيست. فرمتم ربطي نداره هارده خودش سي پي يو داره كه فرمت به روتر ربطي نداره به دستگاه هاي استفاده كمنده ربط داره.

٥. روتر ها جديدا اكثرا همشون پشتشون دو تا يو اس بي داره كه واسه هارد - فلش و پرينتر استفاده ميشه. روترهايي هستن كه مودم اي دي اس الم باشن واي تو ايران كم لطفي شده و فقط برنداي لينكسيس زيكسل و بلكين و به مقدار ناجوانمودانه اي دي لينك پيدا ميشه. بقيشون يا پيدا نميشن يا پدرت در مياد پيدا كني. كلا خريد رونر الان توصيه نميشه. سه ماه ديگه روتراي نسل پنجم (ac) تو بازار پر ميشه. من با اين كه خودم شديدا احتياج دارم صبر ميكنم تا بيان.

كلا قابليتهاي اين دستگاه خيلي بالاتر از چيزيه كه تو زهنتون ميگنجه. من با يه روتر تاريخ گذشته كلي دارم باش حال ميكنم اگه روترتون واسه يه سال پيشم باشه سرعت هارد راضيتون مبكنه واسه انتقالاي گنده هم يه كابل وصل ميكنين و سرعتش چند برابر وايرلس ميشه.

14. 3 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

3 ترابایت مشتری نداره چون شما حدود 2 برابر پول یک هارد 2 ترابایت پول میدی و هارد 3 ترابایت میخری. یعنی با این پول میتوان 2 تا هارد 2 ترابایت از سری My Book Essential گرفت.

البته سری My Book از Live پایین تره ولی خب اگر حجم در برابر پول پرداختی برای دوستان مهمتر باشه، بنظرم بهتره که 2 تا 2 ترابایت بخرند.
    اینطوری احتمال از دست رفتن اطلاعات در اثر خرابی احتمالی یکی از هاردها هم نصف میشه.
    من خودم ماي بوك اسنشيال رو ترجيح ميدادم به خاطر قيمتش ولي دو تا دو ترا واسه من ريخت و پاش ميشه از طرفي وقتي ادم امكاناتو ميبينه نميتونه حودشو به اون راضي كنه. فكر كن يه هارد داري كه هرچيزي ميتوني روش بريزي و با هر وسيله اي ازش استفاده كني. حتي اگه يه روتر خوب داشته باشي ميتوني از يه شهر ديگه هم ازش استفاده كني( با اينترنت و چند تا دردسر ديگه). الان خانواده از روش سريال با تلويزيون ميبينن اگه خواستن عكساشونو ميبينن. برادرم رو گوشيش موزيك ويديو ميبينه مزاحم هم ديگه هم نميشن. خرجش زياد بود ولي دارم خودمو دلداري ميدم.

16. 4 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

١.مستقيم به كامپيوتر وصل نميشه بايد حتما به روتر وصلش كني(اگه بخواي به كامپيوتر مستقيم وصل كني متورك امولاتور ميخواي كه اصلا توصيه نميشه و به دردسرش اصلا نميرزه)

٢. كلا فقط يه كابل اترنت به پشتش ميخوره و بس. در مورد كابل اين كابل گيگابيت اترنته كه يه مدل از اترنت معمولي بالاتره. سرعتش ده برابر اترنته معموليه ولي اترنت معمولي هم با سرعت قابل قبولي جواب ميده ( ده تا پونزده مگابايت بر ثانيه براي اترنت معمولي) اين دستگاه كابل اترنت معمولي هم قبول ميكنه.

٣. الان تلويزيون با يه كابل اترنت به روتر وصله هاردم به روتر وصله. من هر فيلم يا عكس يا موزيك يا فايلي كه لازم داشته باشم با هر وسيله اي كه در دسترس دارم ميتونم به صورت همزمان استفاده كنم. الان كامپبوتر داره از روش سي دي رايت ميكنه با گوشيمم دارم فرندزو ميبينم به صورت همزمان.

٤. روتر من واسه سه سال پيش با مارك ايسوسه كه همون موقع هم جزو مدلاي كف بود. سرعت وايرلس دو و نيم مگابايت بر ثانيه و از رو كابل ده مگابايت بر ثانيست. فرمتم ربطي نداره هارده خودش سي پي يو داره كه فرمت به روتر ربطي نداره به دستگاه هاي استفاده كمنده ربط داره.

٥. روتر ها جديدا اكثرا همشون پشتشون دو تا يو اس بي داره كه واسه هارد - فلش و پرينتر استفاده ميشه. روترهايي هستن كه مودم اي دي اس الم باشن واي تو ايران كم لطفي شده و فقط برنداي لينكسيس زيكسل و بلكين و به مقدار ناجوانمودانه اي دي لينك پيدا ميشه. بقيشون يا پيدا نميشن يا پدرت در مياد پيدا كني. كلا خريد رونر الان توصيه نميشه. سه ماه ديگه روتراي نسل پنجم (ac) تو بازار پر ميشه. من با اين كه خودم شديدا احتياج دارم صبر ميكنم تا بيان.

كلا قابليتهاي اين دستگاه خيلي بالاتر از چيزيه كه تو زهنتون ميگنجه. من با يه روتر تاريخ گذشته كلي دارم باش حال ميكنم اگه روترتون واسه يه سال پيشم باشه سرعت هارد راضيتون مبكنه واسه انتقالاي گنده هم يه كابل وصل ميكنين و سرعتش چند برابر وايرلس ميشه.
    بسيار ممنون از شما ...
    بازهم چندتا سوال ...

1. خب در صورتيكه هارد به روتر وصل شده باشه و كامپيوتر هم به روتر وصل شده باشه ، چطوري به هارد دسترسي داريد منظورم اينه كه هارد بصورت بصورت يك درايو در my computer ديده ميشه يا نه مثلاً بايد IP آدرس در مرورگر تايپ بشه .

2. سوال مهم ديگه اي كه داشتم : فرض كنيد گوشي بصورت Wi-Fi از طريق روتر به محتويات هارد دسترسي دارد . آيا در اينصورت ارتباط گوشي با اينترنت قطع ميشه يا همچنان ميتوان از اينترنت استفاده كرد (يعني گوشي موبايل هم به اينترنت دسترسي داشته باشه و هم به هارد فقط از طريق wi-fi)

3. آيا روتر و هارد بصورت اتوماتيك پيكر بندي ميشوند ؟؟ منظورم اينكه كاربر معمولي ميتونه اين هارد و روتر راه اندازي كنه يا اينكه نياز به متخصص شبكه براي راه اندازي هست ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •