تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 1124 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من مشکلم با مخابرات حل نشد، توی خونه‌ی جدید (الهیه)‌میگن خطم نویز داره بالاخره نشد که نشد چند نفر اومدن....حالا چیکار کنم؟ وایمکس نمیخوام چون مصرفم بالاست...کسی راهی داره. مهم نیست هزینه‌اش فقط بیان چه میدونم .... کسی مرکزی متخصصی چیزی میشناسه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بازم نسبت به قیمتهای نامحدود مصوب شده کشور ناعادلانه است زیرا 512 همه جا 23 تومنه ...

تهران که 20 تومنه!! درضمن طوری گفتن افزایش که فکر کردم حداقل 50% ه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان! 2شنبه فراموش نکنید که تو سایت شکایت کنیم!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

منطق علم کامپیوتر این حرف را نمیتونه بپذیره، البته توی این مملکت همه چیز امکان پذیره

از لحاظ منطق مشکلی نداره! میشه 512+128

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من مشکلم با مخابرات حل نشد، توی خونه‌ی جدید (الهیه)‌میگن خطم نویز داره بالاخره نشد که نشد چند نفر اومدن....حالا چیکار کنم؟ وایمکس نمیخوام چون مصرفم بالاست...کسی راهی داره. مهم نیست هزینه‌اش فقط بیان چه میدونم .... کسی مرکزی متخصصی چیزی میشناسه؟
    تو الهیه که وایمکس سیگنال نداره برای ایندور مگه مودم اوت دور بخری که اونم 300000 تومنه!!
    منم خطم نویط داره ولی مشکلی برای ADSL ندارم ...

اگه نویز از خود مخابرات باشه باید اونجا پیگیری کنی ... اگه از سیم کشیها تا در خونه یا داخل باشه کارت خیلی سخت میشه ... شاید مجبور شی خط تلفن جدید تقاضا بدی بعدهم اونو مستقیم بزنی به مودم...

6. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

طرح واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور از ششم آذر در سراسر کشور آغاز می شود .
    مدیرکل روابط عمومی ‌شرکت مخابرات ایران گفت : رویکرد شرکت مخابرات ایران در سال کنونی ، افزایش سرویس های خدمات ارزش افزوده است .
    دکتر داوود زارعیان امروز در شیراز افزود : امسال در بحث توسعه اینترنت پرسرعت در کشور به 10 درصد دارندگان تلفن های ثابت اینترنت پرسرعت واگذار می شود .
    وی ادامه داد : در مرحله اول این طرح در 8 استان کشور از 6 آذر طرح واگذاری اینترنت پرسرعت آغاز خواهد شد .
    مدیرکل روابط عمومی ‌شرکت مخابرات ایران اضافه کرد : شماره تماس 2020 را به این منظور اختصاص داده شده و مردم می توانند از طریق برقراری تماس با آن اینترنت پرسرعت درخواست کنند .
    مدیرکل روابط عمومی ‌شرکت مخابرات ایران گفت : واگذاری برخی سرویس های دیگر بر روی شبکه تلفن ثابت و همراه با هدف توسعه کاربرد ارتباطات از برنامه های دیگر شرکت مخابرات است که راه اندازی پیامک تلفن ثابت و سرویس آوای انتظار بر روی تلفن ثابت از جمله این خدمات است .
    زارعیان افزود : راه اندازی سرویس های کنفرانسی تلفن ثابت نیز از جمله برنامه هایی است که در دستور کار داریم که با راه اندازی آن، افراد می توانند جلسات بیش از سه نفر را از طریق تلفن ثابت برگزار کنند .
    مدیرکل روابط عمومی ‌شرکت مخابرات ایران ، بازار کشور در زمینه اینترنت پرسرعت را بازاری وسیع دانست و گفت : ما باید در کشور حداقل بین 10 تا 12 میلیون مشترک اینترنت پرسرعت داشته باشیم.
    او اضافه کرد : از مجموع 27 میلیون تلفن ثابت کشور ، اگر تنها 50 درصد از آنها نیازمند اینترنت پرسرعت باشد رقمی بیش از 13 میلیون متقاضی و کاربر خواهد شد .
    زارعیان افزود : این در حالی است که هم اینک درکشور کمتر از سه میلیون مشترک اینترنت پرسرعت وجود دارد که باید تلاش کرد تا ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت نیز مانند تلفن ثابت و همراه افزایش یابد .
    وی درمورد ضریب نفوذ تلفن ثابت ، همراه و اینترنت پرسرعت در کشور گفت : ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور حدود 40 درصد ، تلفن همراه حدود 100 درصد و اینترنت پرسرعت نیز حدود 7 درصد است.
    زارعیان افزود: در اینترنت پرسرعت ، ضریب نفوذ در کشور نسبت به میانگین جهانی بسیار پایین است که باید تلاش کرد تا هم ضریب نفوذ و هم سرعت اینترنت افزایش یابد

1391\09\01
    Last edited by misam5526; 23-11-2012 at 13:47.

8. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

طرح واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور از ششم آذر در سراسر کشور آغاز می شود .

1391\09\01
    اینا فقط میخوان مشترک بگیرن تا بگن ما فلان تعداد مشترک داریم اما چه ارزشی داره کسانی که ای دی اس ال دارن سرعت اکثرا 64 تا 256 ، با قیمت بالا
    Last edited by behnam-k; 23-11-2012 at 14:09.

10. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

برای نویز
    1- اول مودم رو از خط ورودی به خونه مستقیم چک کن ببین دم در هم نویز داری یا نه(ارتباط با سیم کشی ساختمان قطع بشه
    2- اگه کار اول رو انجام دادی و نویز از سیم کشی ساختمان بود مطمئنا از پیش سیم رق سیم کشی انجام شده که باید از همجداش کنی
    3- اگه نویز از طرف مخابرات بود بیرون خونه رو چک کن کابل برق فشار قوی از بالای خونتون رد نشده ؟؟ سیم تلفن که توی خونه میاد پیش از پیش سیم برق نشده
    4- کارای بالا که نتیجه نداد توی مخابرات یه قانونی دارن که تا دم در خونه سرویس رو باید سالم تحویل بدن
    پا می شی میری مخابرات یه راست می ری اتاق رئیس اونجا سفت و سخت از کیفیت بد سرویس شکایت می کنی و پا فشاری شدید که باید سرویس رو دم خونه سالم تحویلم بدین!! کوتاه هم نیا

برای خود من یه مشکل مشابه بود
    پورتی که به من داده بودن بسیار ضعیف بود طوری که توی مخابرات چراغ adsl روش می شد ولی توی خونه نه
    رفتم پیش رئیس اونم به مسئولش دستور داد دم خونه سرویس رو سالم تحویلش بدین
    یارو هم 2 ساعت بعد زنگ زد حدود 5 6 تا پورت عوض کرد تا چراغ adsl روشن شد !!!

شما کوتاه نیا

12. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

scary جان از این نت پرسرعت که میگن خبری داری؟ سرعتش چقدری هست حالا؟کی میاد کرمانشاه؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

scary جان از این نت پرسرعت که میگن خبری داری؟ سرعتش چقدری هست حالا؟کی میاد کرمانشاه؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم
    همون ADSL ه! فارسیش میشه نت پر سرعت (اینطور ترجمه کردن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •