*Batman* عزیز اگه میشه با نورتون ویروسهایی که گذاشتی یه تست بزار مرسی![]()
سـلام.
دیروز پست قبلی خودم رو ویرایش کردم و نتایج نورتون رو بهش اضافه کردم.
اینجا هم قرار میدم:
Norton Antivirus 2012 Beta
فایل 13 پاک نشد.بقیه حذف شدن!
محتوای مخفی: عکس
این هم یه برنامه برای تست فایروال سوییت های امنیتی.
که بعد از اجرا شدن و در کادر مستطیل شکل یه عددی را میزنید و گزینه next را کلیک میکنید / اگر دیتا بلاک بشه توسط فایروال که هیچ ولی اگر دیتا ارسال بشود..در زیر یه لینک به شما میده که بعد از کلیک روی open browser/ میتونید دیتایی که برای سایت فرستاده شده را مشاده کنید و در صورت بلاک شدن توسط فایروال یا توسط کاریر از طریق سوال کردن / یه صفحه ای جلو کاربر ظاهر میشه که ...دیتا توسط فایروال بلاک شده است.
PCFlank's Leaktest is a small utility that tests any firewall's ability to protect against unauthorized or illegal transmissions of data from a user's computer that is connected to the Internet.
لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک کمکی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا این لحظه که تست فرمودید کدوم آنتی ویروس بیشترین شناسایی رو در لیست خودش داره؟
Norton - KasperSKY - Comodo
چیزی جا موند خودتون اضافه کنید![]()
کاسپر یک چیزی فراتره.فکر کردم شاید واقعا فایروالش ضعیفه.ولی چک کردم دیدم ، جزو نرم افزار های معروف هست (تو لیست کنترل نرم افزار) و اینکه Trusted زده.
![]()
کسپر 2012 دقیق نشون نمیده چند تا.ولی چک کردم 4 تا شورتکات مونده بود.که تو Safe Run تست کردم چیزی ندیدم.
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
تصحیح : 28 مورد نشون داد.
کاسپرسکی 10 مورد رو کامل شناسایی کرد.![]()
چرا Norton Internet security 2012 من 14 تا با اکستراکت فقط شناخت اسکن هم کردم هیچی !
یک آپدیت 74 مگابایتی برای بار اول که نصب شد ،آخرین آپدیت هم 1 دقیقه پیش بود ...
![]()
Last edited by Serenity; 07-09-2011 at 21:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)