تاپیکش زده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیکش زده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من ای بازی رو گرفتم می خواستم ببینم اگه بخوام اسم تیم ها و نقل انتقالات درست بشه باید چه کار کنم اگه می شه کامل توضیح بدید چون من وارد نیستم
و سوال دیگه وقتی بازیکن پا به توپ نیست می خوام که تند بره یه جوری می ره تند تر نمیدوه سرعتش کمتر میشه برای چی این جوری میشه
1. شما باید پچ و کیت سرور رو دانلود کنی بعد نصب و جایگزین کنی .
در این پست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 . بازیکنان پا به توپ از بازیکنان آزاد سرعتشون بالاتره ؟؟!و سوال دیگه وقتی بازیکن پا به توپ نیست می خوام که تند بره یه جوری می ره تند تر نمیدوه سرعتش کمتر میشه برای چی این جوری میشه
منم شوت رو میزنم جهت چپ یا راست رو هم نگه میدارم اما فقط وسط دروازه میزنه یا همون وسط رو میزنه به اوت !
علی جان شما فقط باید تو یه لحظه پنالتی رو بزنی یعنی یه لحظه جهت و شوت رو باهم بگیری و ول کنی ....
بعد اینکار رو تکرار کن تا قلقش دستت بیاد .
من خودم به جرات میگم که بیش از هزار تا پنالتی از دست دادم تا یاد گرفتم البته نه بطور کامل ...!
سلام.
من خودم بلد نیستم از فایل های بازی چیزی رو بکشم بیرون.
یکی از دوستان لطف میکنه لوگوی real madrid رو که تو این بازی هست برام بزاره.
ممنون.
اینم لینک دانلود پچ 0.3 از لینکهای مستقیم و سرورهای قدرتمند سافتگذر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی لینک پچی که اسم تیم ها - لوگو تیم ها رو درست می کنه داره ؟؟
سلام
نقاط قوت این نسبت به 2010 چیه؟؟
داوری ها درست شده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)