منم قطعی زیاد دارم، قبول نداری؟ زنگ بزن مبین نت بپرس ببین دیشب و پریشب یه نمونش، 2 ساعت قطع شد که هیچ امروزم دوبار وسط روز قطع شد. کیفیتم کاملا شانسیه. در کل هم نظرم اینه که نگیری بهتر از دردسرشه. سرعت دانلود 512 هم 67-8 هست البته نه از لینک مستقیم
منم قطعی زیاد دارم، قبول نداری؟ زنگ بزن مبین نت بپرس ببین دیشب و پریشب یه نمونش، 2 ساعت قطع شد که هیچ امروزم دوبار وسط روز قطع شد. کیفیتم کاملا شانسیه. در کل هم نظرم اینه که نگیری بهتر از دردسرشه. سرعت دانلود 512 هم 67-8 هست البته نه از لینک مستقیم
شما مثل اینکه اومدین فقط بزنید تو سر مبین نت
خوب اگه اینقدر ناراضی هستید و نمیتونید استفاده کنید ! چرا وقتتون رو میزارید همش مییاید تو فروم و نظر بد میدید![]()
25 ساعته قطعه.. بعد زنگ میزنم یارو میگه اشکال از خودتونه :|||
نوبره به خدا با این پشتیبانی!!![]()
شمام مثل اینکه یا پدر و یا مادرتون با یکی از مدیرای مبین نت نزدیکی و ارتباط خاصی دارند که ما هر موقع نظر میدیم اینچنین جانب مبین نتو میگیرید. میشه شما فقط نظر خودتو راجب به منطقتون و کیفیت سرویس خودتون بدید؟؟ به تو چه ربطی داره که من نظرم در مورد مبین نت چیه؟؟دوما اگر شرکت دیگه ای بهم adsl میداد از خدام بود که برم، پارس آنلاین و صبا نت برای مرکز مخابراتی پاسداران پورت خالی ندارن و سوما شاتل بهم میداد ولی خطمون مشکل داشت حالا یک خط خریدم و قراره که مخابرات بیاد برای کابل کشی و ..
میام اینجا میگم بده چون اعصابمو، وقتمو و .. رو ازم گرفته پس منم میام به 4 نفر دیگه که میخوان تازه سرویس تهیه کنند میگم که چه شرکت آشغالی هست! مشکلات شبکه که مدام دارند، جمعه هارو هم که با نامردی و پررویی هر چه تمام به اسم زیاد شدن کاربر و کم آوردن پهنای باند ساعت رایگانشو تا تونستند کم کردند! اول یکاری کردن مردم انقدر شاکی بشن بعدش از شاکی شدن کاربرا سو استفاده کردند و گفتند که اگر جمعه هارو رایگانشو برداریم مشکل افت سرعت حل میشه و ..!!
درسته نمیتونم زنگ بزنم به مبین نت و پشتیبانیش حقمو بگیرم ولی اینجا که دیگه میتونم حرفمو بزنم تا یکی دیگه مثل ما نره تو پاچش که!!
80 درصد بچه های اینجا میگن بده ، شما یک نفر این وسط فقط داری با نظرات بچه ها این قدر بشدت مقابله میکنی؟ آدم عاقل از 5 صفحه قبل تا الان رو بخونه میفهمه مبین نت چیه) جدا دارم شک میکنم. نکنه بهت اینترنت مفتی دادن بیای اینجا تعریف کنی و 4 تا عکس نشون بدی و به به و چه چه کنی!؟
در آخر من نه پدر کشتگی با مبین نت دارم و نه طرفداری بیخودی میکنم. شما زحمت بده به خودت چندتا پست قبلی منو بخون من تست اسپید گذاشتم و گفتم که 2 روزی هست مبین نت خوب شده ولی خودتونم میدونی خوب بودن مبین نت نهایتا به یکی دوهفته محدود میشه.
دیروز و پریروز شمال تهران روزی 2 ساعت قطع شد و من موقع انجام یک انتقال وجه اینترنتی که بسیار عجله ای بود کارم برام این مشکل پیش اومد و به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفتند که شمال تهران اختلال داره، 2 ساعت دیگه درست میشه ولی شاید! بهتون قول نمیدم!!!!!! آخه یعنی چی؟ یکی شاید یک کار واجب داره و مبین نت به این سادگی فقط میگه شبکه اختلال داره. من بخاطر این مشکل مبین نت یکی از دوستانم بشدت از دستم دلخور شد و فکر کرد که دارم سرکارش میزارم( برای واریز پول) !
Last edited by h.yazdani67; 15-09-2011 at 13:21.
این اختلال در شبکه یعنی چی من که نفهمیدم
در ضمن اون مشترکای قدیمی بگن برای تمدید طرح از چه روشی راحتتره ؟
ما توی شرکت اینترنت 1مگ داریـــم .... واقعا افتضــــاحـــه!
ینی تو شلنگ شنا میــکردیم .... بهتر از این 630 تومنی بود که دادیم بابت یکسال اینترنت
دوستانی که میـــخوان مبیــن نت بخــرن .... به هــیــچ عنوان حماقت نکنن!
آقا کاملا حرفاتون تایید میشه
اکثریت توی این تاپیک دارن به بد بودن مبین نت رای میدن
منم که میخواستم بگیرم پشیمون شدم
ایرانسلی ها راضی ترند
شما نظر خودتون رو بدین
کاری هم به بقیه نداشته باشید![]()
دوستان شما هم با v-p-n مشکل دارید؟
منم در تایید اکثریت دوستان با قاطعیت میگم که مبین نت نگیرید. تا به حال توی عمرم اینترنت به این بی کیفیتی ندیدم . اینجوریه بهتون بگم که امکان نداره در طول یک 24 ساعت بدون اختلال باشه. یعنی اگر فکر کردید که با گرفتن مبین نت از شر دایال آپ راحت میشید خیال خوش کردید. بدون اغراق بگم که حتی دایال آپ هم انقدر افت کیفیت نداشت. الان من با مبین حتی یاهو مسنجرم وصل نمیشه چیزی که در دایال آپ هم اتفاق نمیفتاد. الان در اکثر مواقع نمیتونم فایلی ایمیل کنم. شیلترشکن و چیز پی ان گاهی وصله گاهی قطعه. صفحه ها به زور باز میشند. گاهی برای وصل شدن به شبکه باید نیم ساعت صبر کنم. گاهی با اینکه وصله ولی ترافیک صفر میشه. و توجه داشته باشید که مشکلات ذکر شده هر روز اتفاق میفته( یعنی در هر روز بلاخره یکی از این مشکلات رو خواهید داشت) دوستانی هم هستن که از سرویسشون راضی اند ولی باید قبول کنند که استثنا هستن و وضع کلی مبین واقعا آشفته است. شرکتی که هیچ پیشرفتی در روند خدمات رسانی اش دیده نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)