دوستان ریت دانلود سرعت 128 نامحدود چنده ؟!![]()
دوستان ریت دانلود سرعت 128 نامحدود چنده ؟!![]()
ظاهرا سرشون خیلی شلوغه چون 4 روز گذشته ولی زنگ نزدن .....من زنگ بزنم ممکنه سریعتر انجام بدن؟![]()
دوستان یه سوال . چرا مودم های وایمکس ایرانسل دکمه خاموش روشن نداره ؟!!!!!
دلشون نیومده دکمه خاموش روشن بگذارن!بعضی از مودمهای ADSL هم همینجوری هست!صرفه جویی در تولید
در این جور مواقع همیشه سیریش شدن جواب میده مثل کاری که من کردم وگرنه باید تا الان منتظر تماس میبودم
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
14 تا 17 خیلی هم استثنایی تا حدودای19
19!!!!!!!!!!!مطمئنی؟من تو بهترین حالت 16 بودم!الانم که گمونم سیمهاشون اتصال بدنه کرده!نت دزدی داره!زور بزنه با 512 سرعت دانلود 40 میده!50 بشه خوشحالم مکنه!با اینکه سیگنال کوالیتیم بالاست!
دوستان حتما می دونن که GPRS چه مشکلات زیادی برای کاربرهایش داره (نوسانات سرعت و ...) حالا می خواستم بدونم این مشکلات در WImax هم به همون صورت وجود داره؟
به هر حال این دو سرویس هر دو شون ماهواره ای و شبیه به هم هستند دیگه!![]()
وایمکس پهنای باند زیادی داره و معمولا برای سرعت های ما ایرانی ها کم نمیاد. مهمترین دلیل افت سرعت وجود نویز در سیگنال دریافتی است که باید جای مودم عوض بشه. همونطور که تو چند پست قبل گفتم شما به 192.168.1.1 بروید و در WiMax Status مقدار CINR خود را ببینید. اگر بالای 30 بود ، افت سرعت دارید. (مقدار استاندارد بین 15 تا 28)
سرویس GPRS از پهنای باند اشتراکی استفاده میکنه و وقتی تعداد کاربران زیاد میشه سرعت افت شدیدی پیدا میکنه
اما وایمکس چنین نیست و شما در 24 ساعت میتونید از نهایت پهنای باند با سرعت ثابت استفاده کنید (البته به شرطی که مشکل آنتن دهی نداشته باشید) و هیچ کدوم ماهواره ای نیستند. همگی از درگاه مشخصی به نام مخابرات عبور میکنند تا به دست شما برسند.
من لپ تاپم رو عوض کردم ولی دیگه نمیتونم وصل بشم. تنضیمات مودم رو هم از صفحه وایمکس برداشتم و انجام دادم. همش میزنه connecting
مودمم USB هستش.چیکار کنم؟
مشکل انتن دهی یعنی چی؟ خوب محله ی ما تو منطقه ی سبزه! همین کافیه؟
البته دو سه تا اپارتمان هم دور و بالای خونه ی مارو گرفته!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)