تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 481 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

وحید جان از نظر رابط کاربری و مدیریت Playist و راحتی کار، کدوم پلیر رو پیشنهاد می‌کنی ؟!
    هم صوتی، هم تصویری ...
    ضمن اینکه واسه codec های مختلف چی دارین تو بساطتون بچه‌ها ؟! یه چیزی نیست که همه‌ی فرمت‌ها رو پخش کنه ؟! از flv و mp4 تا mpg و wmv و divx !

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

وحید جان از نظر رابط کاربری و مدیریت Playist و راحتی کار، کدوم پلیر رو پیشنهاد می‌کنی ؟!
    هم صوتی، هم تصویری ...
    ضمن اینکه واسه codec های مختلف چی دارین تو بساطتون بچه‌ها ؟! یه چیزی نیست که همه‌ی فرمت‌ها رو پخش کنه ؟! از flv و mp4 تا mpg و wmv و divx !
    از نظر زيبايي ttopd خيلي بهتره چون اسكين هاي خيلي قشنگي داره از نظر پلي ليست بستگي بخودتون داره من عادت دارم با فولدر بندي موزيك هايي كه گوش ميدم رو جدا كنم براي همين از lcgjukeboxاستفاده ميكنم چون folder play داره و كيفيتش هم بالاست البته ttpod هم اكولايزر داره ولي رو ويواز كارنميكنه من هر دو نصب باشن بهتره
    هر دو برنامه ها صوتي وستند و uc player رو براي پخش فايل هاي تصويري پيشنهاد ميكنم كه تقريبا همه چي رو پخش ميكنه ولي كند smartmovie هست
    راستي برنامه SymSMB 4.0 هم براي اون هايي كه واي فاي دارند خوبه با شير كردن درايو هاتون (مموري) ميتونيد تو كامپيوتر اون رو ببينيد و فايل جابجا كنيد ديگه نيازي به كابل وصل كردن نيست

3. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم برنامه هاي UCPlayer ,SymSMB

5. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

من دیروز ویواز گرفتم یک مشکلی داشتم که میگم:هر چیزی رو که به من بلوتوث میکنن میره داخل صندوق پیام های ورودی بعد از اونجا باید داخل رم یا حافضه گوشی بریزیمش اگر راهی برای ذخیره مستقیم فایل های بلوتوث هست کمک کنید وگرنه میفروشمش . روش درست شارِِژ اولیه روهم توضیح بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من دیروز ویواز گرفتم یک مشکلی داشتم که میگم:هر چیزی رو که به من بلوتوث میکنن میره داخل صندوق پیام های ورودی بعد از اونجا باید داخل رم یا حافضه گوشی بریزیمش اگر راهی برای ذخیره مستقیم فایل های بلوتوث هست کمک کنید وگرنه میفروشمش . روش درست شارِِژ اولیه روهم توضیح بدید
    سیستم عامل سیمبین همین جوری هست و راهی نداره جز استفاده از برخی برنامه ها
    شارژ اولیه هم نیاز نداره همین جوری استفاده کنید

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

چه برنامه هایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان کسی برنامه ( وی ---پی ---ان) واسه ویواز سراغ نداره
    اصلا میشه با ویواز استفاده کرد؟؟؟

برنامه symvpn واسه ویواز نصب نمیشه فقط رو نوکیا نصب میشه ./

دوستان کسی برنامه دیگه ای رو سراغ نداره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سیستم عامل سیمبین همین جوری هست و راهی نداره جز استفاده از برخی برنامه ها
    شارژ اولیه هم نیاز نداره همین جوری استفاده کنید
    برنامه برای مشکل اول ت هست ولی متاسفانه رو ویواز کار نمیکنه رو 5800 کار میکنه و برای شارژ اولیه بزار کاملا خالی بشه شارژ بعد تو حالت خاموش گوشی رو 3-3.5 ساعت بزن شارژ

11. این کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

از نظر زيبايي ttopd خيلي بهتره چون اسكين هاي خيلي قشنگي داره از نظر پلي ليست بستگي بخودتون داره من عادت دارم با فولدر بندي موزيك هايي كه گوش ميدم رو جدا كنم براي همين از lcgjukeboxاستفاده ميكنم چون folder play داره و كيفيتش هم بالاست البته ttpod هم اكولايزر داره ولي رو ويواز كارنميكنه من هر دو نصب باشن بهتره
    هر دو برنامه ها صوتي وستند و uc player رو براي پخش فايل هاي تصويري پيشنهاد ميكنم كه تقريبا همه چي رو پخش ميكنه ولي كند smartmovie هست
    راستي برنامه SymSMB 4.0 هم براي اون هايي كه واي فاي دارند خوبه با شير كردن درايو هاتون (مموري) ميتونيد تو كامپيوتر اون رو ببينيد و فايل جابجا كنيد ديگه نيازي به كابل وصل كردن نيست
    سلام وحید جان ...

من هر دو رو تست کردم، از لحاظ کارایی و ظاهر ttopd خیلی مناسب‌تر بود واسم ... خیلی تفاوت اکولایزرش برام محسوس نبود با این صدای مزخرف ویواز ... یعنی ماکزیمم والیوم هر دو، تو تمام حالات اکولایزر مزخرف بود : دی
    ولی خب همون ttopd کارمو راه می‌اندازه، دستت درد نکنه ...

فقط اینکه نسخه‌ی TTPod 4.4 Beta 1 نصب نشد ... با همون 4.3 دارم کار می‌کنم، جواب میده ...
    ساینش هم کردم این بتا 1 رو، اما ارور نصب میده ...
    حالا از سافت گذر هم دانلود می‌کنم می‌تستم ...
    حالا نسخه‌ی جدیدش چی داره نسبت به قدیمیه ؟!

محیط این lcg اصلاً جذبم نکرد ...

پ.ن: دوستان Asphalt 4 رو که لینکش رو گذاشته بودم قبلاً، تست کردم ...
    بازی بسیار زیبا و با گرافیک خیلی خوبیه، گیم پلی خوبی هم داره، اما خیلی کنترلش سخت و مزخرفه ... یه ذره به چپ و راست میدی گوشیو ماشین دور در جا می‌زنه ! حساسیتش زیادی بالاست ... مثلاً Rally Masters خیلی خوب بود، چه تو حالتی که دکمه داشت برای چپ و راست رفتن، و چه حالت حرکت دادن گوشی ...

کسی بازی کرده ؟! (ساین لازم داره)

Creebies رو هم گذاشته بودم، تستش کردم، ساین نمی‌خواست، یه بازی عروسکی بانمکه، مثل آدم ژله‌ای ها ... سبک بازیش نمونه‌ی ساده شده‌ی Sims هست ... باید کاراکترتون رو کنترل کنید، غذا، بازی، دستشویی، خواب و ...
    خوشمان نیامد : دی

13. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

hi
    آخرین فریمور ویواز که امده چیه ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •