تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 1024 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472522922 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

توی دوره ی پیش دانشگاهی هفته ای سه روز مدرسه دارید ، توی همون سه روز می تونید درسهای مدرسه رو بخونید ، و توی چهار روز دیگه برنامه ی آزمونها رو بخونید ، برای هر آزمون 2 هفته وقت هست ( قلم چی ) ، توی هر هفته می تونید مطالب یک آزمون رو تموم کنید ، در هفته های اول شاید مثلا نصف مباحث آزمون بعدی رو هم خوندید ، ولی این باعث میشه که جلو بیافتید و در آزمونهای بعدی به راحتی می تونید یک آزمون جلو بیافتید ، اگه همین طور پیش برید ، قبل از این که دو آزمون آخر برگزار بشه ( به غیر از جامع ها ) ، احتمالا شما درسهاتون رو تموم کردید ...
    البته قلم چی همیشه دانش آموزها رو مجبور می کنه که همیشه زیر نظر برنامه ی خودش درس بخونن و موقعیت رو برای ( مثلا ) شرکت در آزمون های دیگه می گیره ، مثلا آزمون هاش با سنجش توی یک روز هست ، ولی گزینه ی دو نه ، گزینه دو حتی تبلیغ می کنه که در آزمونهای سنجش شرکت کنید ، من تجربه ی قلم چی ، گزینه ی دو و سنجش رو دارم ، اصلا از قلم چی خوشم نیومد ، فقط تعداد آزمونهاش زیاده ! ... ، دیگه هیچ ویژگی خاصی نداره !
    به هر حال ، این روشی که گفتم ، پله به پله شما رو چند آزمون جلو می اندازه ...

موفق باشید ...
    manam gozine 2 sherkat kardam !

be nazare man ke nemishe ye hafte e BE ....RESID

HARFY KE SHOMA .... ro ye moshavre ham migoft age beshe in kao kard kheily khoobe
    moshkel injas ke hame ye darsaro nemishe ... .....!

!!!!!!!!!!!!

bikhial

shab bekhyr

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توی دوره ی پیش دانشگاهی هفته ای سه روز مدرسه دارید ، توی همون سه روز می تونید درسهای مدرسه رو بخونید ، و توی چهار روز دیگه برنامه ی آزمونها رو بخونید ، برای هر آزمون 2 هفته وقت هست ( قلم چی ) ، توی هر هفته می تونید مطالب یک آزمون رو تموم کنید ، در هفته های اول شاید مثلا نصف مباحث آزمون بعدی رو هم خوندید ، ولی این باعث میشه که جلو بیافتید و در آزمونهای بعدی به راحتی می تونید یک آزمون جلو بیافتید ، اگه همین طور پیش برید ، قبل از این که دو آزمون آخر برگزار بشه ( به غیر از جامع ها ) ، احتمالا شما درسهاتون رو تموم کردید ...
    البته قلم چی همیشه دانش آموزها رو مجبور می کنه که همیشه زیر نظر برنامه ی خودش درس بخونن و موقعیت رو برای ( مثلا ) شرکت در آزمون های دیگه می گیره ، مثلا آزمون هاش با سنجش توی یک روز هست ، ولی گزینه ی دو نه ، گزینه دو حتی تبلیغ می کنه که در آزمونهای سنجش شرکت کنید ، من تجربه ی قلم چی ، گزینه ی دو و سنجش رو دارم ، اصلا از قلم چی خوشم نیومد ، فقط تعداد آزمونهاش زیاده ! ... ، دیگه هیچ ویژگی خاصی نداره !
    به هر حال ، این روشی که گفتم ، پله به پله شما رو چند آزمون جلو می اندازه ...

موفق باشید ...
    البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که شاید بعضی از مدارس سه روز در هفته نباشن. مثلا ما 6 روز هفته تا ساعت 3 مدرسه ایم و اصلا به قلم چی کار نداریم و فقط سنجش میدیم. البته بازم احتمال میره بره سنجش سوم عقب بمونیم...
    بره همین دو سه روز قبل از سنجش مطالعه زیاد لازمه که اطلاعات جمع بندی بشه.
    من امروز که فردا سنجش برای برای اولین بار 9 ساعت خوندم.....

الان دیدن فیلم saw vi خیلی حال میده...

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

13

سلام یه خبر خوب
    شنیدم سازمان سنجش اعلام کرده که امتحان نهایی ( حوزه تصحیح ) کنسل شده و فقط مانند سالهای قبل هماهنگه و این طرح از سال دیگه عملی میشه.

4. 2 کاربر از saxiass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه ها مهندسي شيمي دانشگاه تهران ( شبانه ) براي يه منطقه 3 چه رتبه اي ميخواد ؟

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

در ضمن
    لازم دیدم یک توضیحی بدم .
    ببینید اونایی که میگن نمیدونم رتبه های خوب همه مال تیزهوشانیاست و این حرفا ... باید بگم 100 درصد اشتباه فکر میکنید .
    توی هر مدرسه ی تیزهوشان جو یجوریه که 2-3 نفر خیلی شاخن معمولا ... اینا میشن رتبه های 1 تا 100 معمولا . ولی بجز اونا بقیه هیچ فرقی با شما ندارن . با تلاش میتونید از همه جلو بزنید . خودم این بهم ثابت شده که میگم .
    پس بجای این بهانه ها برید بشینید پای درس و مشقتون . اصلا هم به فکر بقیه نباشید . هر کس کار خودشو میکنه
    جدی میگی!!!امیدوارم کردی

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها الان دیگه وقت آزمونتون داره تموم میشه حدودا : دی

هنوزم سوال منو جواب ندادید
    اینی که میگن درس هر روز رو همون روز بخونید چقدر تاثیر داره ؟

جدی میگی!!!امیدوارم کردی
    امید کلا چیزیست خوب

8. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

بچه ها الان دیگه وقت آزمونتون داره تموم میشه حدودا : دی

هنوزم سوال منو جواب ندادید
    اینی که میگن درس هر روز رو همون روز بخونید چقدر تاثیر داره ؟

امید کلا چیزیست خوب
    خوندن هردرس درهمان روز چیزیست خوب
    منم اولای سال تصمیم داشتم که این کارو تا آخر سال ادامه بدم ولی از روزی که امتحانای مستمر شروع شد برنامم به هم ریخت،مثلا روزهایی که فرداش امتحان داشتم دلم نمیومد که درس همون روزو مرور کنم،میشستم برای امتحان فرداش تست میزدم

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

بچه ها ؛ منطقه 3 با اين درصدها چه رتبه و ترازي ميارن ؟

رياضي ؛ 30
    فيزيك 50
    شيمي 50
    زبان ؛ عربي ؛ ادبيات : 50
    دين و زندگي : 80
    سلام حتما زیر 1000 میشد توی منطقه
    نزدیکای 600

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

آخه میدونی چیه من یه چیزی با چشم خودم دیدم بذار برات تعریف کنم.
    ما سال سوم که بودیم تو یه مدرسه عادی درس می خوندیم یکی تازه اومده بود از یکی از بهترین دبیرستان ها معروف شیراز انداخته بودنش بیرون یعنی اخراج شده بود.حالا این پسره بین ما که نه بین تمامی مدارس عادی همیشه تو مسابقات علمی اول تا دهم ناحیه بود.
    حالا من میگم دانش آموز ضعیف اونا مثل دانش آموز قوی ما میمونه.این پسره یه سوالاتی رو از معلم ها می پرسید که معلمه توش می موند.همش هم سر کلاس نقاشی می کشید درس هم گوش نمی کرد.یه دفعه میومد نمرش می شد 20.
    تابستون هم که خواستیم بیایم پیش دانشگاهی بازم رفت امتحان اون مدرسه بده که تو ازمون ورودیش قبول نشد.یعنی در سطح اون مدرسه نبود.ولی تو مدرسه ما که ادعاشون میشه یکی از بهترین مدارس دولتی ناحیه 2 شیرازه نفر اول مدرسه هست.
    منظورم اینه که زمانی که ما بابا آب داد می خوندیم اونا داشتن تست می زدن.
    حالا انصافا اون ها از ما بهتر نیستند؟
    عزیزم اینا هیچی !
    برو یه نگاه بنداز به همین مجله قلمچی !
    اگه اینجوری که شما میگی باشه باید همه ی 50 نفر از مدارس سمپاد میبودن !
    در حالی که همین الان توی مجله دیدم یکی از بچه های مدرسه ی نمونه جز اون 50 نفر شده و خدا میدونه چقدر بچه های ما زور میزنن تا بش برسن و نمیتونن
    وگرنه توی تیزهوشان که کار خاصی نمیکنن !فقط بشدت وقت مارو میگیرن. منم خیلی دوست دارم کلا غیر حضوری بگیرم تا کنکور و خودم بخونم تا وقتم اینجوری تلف نشه . الان اگه مدرسه عادی بودم و بجای ساعت 3 ساعت 12 خونه بودم زمین تا آسمون وضعم فرق میکرد . اینهمه خودمو میکشم بیشتر از 5 ساعت نمیرسم بخونم تو روز !
    پس بجای غر و غر از وقتتون استفاده کنید : دی
    یک توصیه هم بکنم بتون ! هدفتون رو رتبه یا تراز نزارید . هدفتون تسلط بر روی مطالب باشه . چون این رتبه ها به هیچکس وفا نکردن ! : دی

حالا انصافا اون ها از ما بهتر نیستند؟
    شما هفته ای چند ساعت میخونی الان ؟

12. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

خدا بگم چی کار کنه این کنکور رو !!

پیر شدیم اما هنوز کنکوره دست از سر ما بر نمیداره!!

با هزار بدبختی مرخصی گرفتیم تا ببینیم ترم بعدی مرخصی میدن یا نه

راستی امروز کی سنجش بود؟؟

پشتیبان کانون دیشب خودشو کشت که این آزمون رو غیبت نکنم اما من بازم کار خودمو کردم امروز کانون نرفتم سنجش رفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •