manam gozine 2 sherkat kardam !
be nazare man ke nemishe ye hafte e BE ....RESID
HARFY KE SHOMA .... ro ye moshavre ham migoft age beshe in kao kard kheily khoobe
moshkel injas ke hame ye darsaro nemishe ... .....!
!!!!!!!!!!!!
bikhial
shab bekhyr
manam gozine 2 sherkat kardam !
be nazare man ke nemishe ye hafte e BE ....RESID
HARFY KE SHOMA .... ro ye moshavre ham migoft age beshe in kao kard kheily khoobe
moshkel injas ke hame ye darsaro nemishe ... .....!
!!!!!!!!!!!!
bikhial
shab bekhyr
البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که شاید بعضی از مدارس سه روز در هفته نباشن. مثلا ما 6 روز هفته تا ساعت 3 مدرسه ایم و اصلا به قلم چی کار نداریم و فقط سنجش میدیم. البته بازم احتمال میره بره سنجش سوم عقب بمونیم...
بره همین دو سه روز قبل از سنجش مطالعه زیاد لازمه که اطلاعات جمع بندی بشه.
من امروز که فردا سنجش برای برای اولین بار 9 ساعت خوندم.....
الان دیدن فیلم saw vi خیلی حال میده...![]()
سلام یه خبر خوب
شنیدم سازمان سنجش اعلام کرده که امتحان نهایی ( حوزه تصحیح ) کنسل شده و فقط مانند سالهای قبل هماهنگه و این طرح از سال دیگه عملی میشه.
بچه ها مهندسي شيمي دانشگاه تهران ( شبانه ) براي يه منطقه 3 چه رتبه اي ميخواد ؟
جدی میگی!!!امیدوارم کردی![]()
بچه ها الان دیگه وقت آزمونتون داره تموم میشه حدودا : دی
هنوزم سوال منو جواب ندادید
اینی که میگن درس هر روز رو همون روز بخونید چقدر تاثیر داره ؟
امید کلا چیزیست خوب![]()
خوندن هردرس درهمان روز چیزیست خوب
منم اولای سال تصمیم داشتم که این کارو تا آخر سال ادامه بدم ولی از روزی که امتحانای مستمر شروع شد برنامم به هم ریخت،مثلا روزهایی که فرداش امتحان داشتم دلم نمیومد که درس همون روزو مرور کنم،میشستم برای امتحان فرداش تست میزدم
سلام حتما زیر 1000 میشد توی منطقه
نزدیکای 600
عزیزم اینا هیچی !![]()
برو یه نگاه بنداز به همین مجله قلمچی !
اگه اینجوری که شما میگی باشه باید همه ی 50 نفر از مدارس سمپاد میبودن !
در حالی که همین الان توی مجله دیدم یکی از بچه های مدرسه ی نمونه جز اون 50 نفر شده و خدا میدونه چقدر بچه های ما زور میزنن تا بش برسن و نمیتونن![]()
وگرنه توی تیزهوشان که کار خاصی نمیکنن !فقط بشدت وقت مارو میگیرن. منم خیلی دوست دارم کلا غیر حضوری بگیرم تا کنکور و خودم بخونم تا وقتم اینجوری تلف نشه . الان اگه مدرسه عادی بودم و بجای ساعت 3 ساعت 12 خونه بودم زمین تا آسمون وضعم فرق میکرد . اینهمه خودمو میکشم بیشتر از 5 ساعت نمیرسم بخونم تو روز !
پس بجای غر و غر از وقتتون استفاده کنید : دی
یک توصیه هم بکنم بتون ! هدفتون رو رتبه یا تراز نزارید . هدفتون تسلط بر روی مطالب باشه . چون این رتبه ها به هیچکس وفا نکردن ! : دی
شما هفته ای چند ساعت میخونی الان ؟حالا انصافا اون ها از ما بهتر نیستند؟
خدا بگم چی کار کنه این کنکور رو !!
پیر شدیم اما هنوز کنکوره دست از سر ما بر نمیداره!!
با هزار بدبختی مرخصی گرفتیم تا ببینیم ترم بعدی مرخصی میدن یا نه
راستی امروز کی سنجش بود؟؟
پشتیبان کانون دیشب خودشو کشت که این آزمون رو غیبت نکنم اما من بازم کار خودمو کردم امروز کانون نرفتم سنجش رفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)