تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 422 از 469 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من یک دوست دارم بچه آخره.
    داداشاش و خواهراش رو هم با خودش 11 تا میشن و با پدر و مادرش 13 تا.
    بعد 9 تاشون هم موقع تولد مردن یعنی اگر اونا هم بودن میشد 20 تا. واقعا جدی میگم.
    بعد یه بار بحث شد جلو همه دوستا؛ بهش گفتم مامان بابات چند وقته ازدواج کردن؟ گفت نمیدونم.
    گفتم بر فرض اینکه 20 سال باشه. 2 سال هم عقد و 2 سال هم تصمیم بچه دار شدن نداشتن (!!!)
    جونه ما از بابات بپرس چطوری از 16 سال میشه 20 تا نه ماه در آورد؟ بابات عجب آدم فعالی بوده. اگر تو چین بودین بابات رو اعدام میکردن.
    خلاصه هرکس یه چیزی گفت.
    یکی گفت: حتما وقتی سفره مینداختین بلند یکی داد میزده سر ریــــــــز کی مـــــــــیخواد؟؟؟
    یکی میگفت: طفلک مامانت تمام زندگیش فقط زاییده. پس کی زندگی کرده؟

دیگه انقدر گفتند که طفلک ناراحت شد. دلم واسش سوخت. هیچی نمیگفت فقط سرش پایین بود.
    خیلی باحال بود !
    راستی اینجا پارک ملته ؟ مشهده ؟ اشنا میزنه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ای بابا منو چرا داری قاطیه اینا میکنی
    بابا به خدا من زیاد سوتی نمیدم من با اینا فرق دارم به خدا ابرو دارم اسم منو با این خانوما و اقایون نیار ابروم رفت
    کسی با ابروی شما کار نداره خانوم

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز یه سوتی دادم تو تاکسی نشسته بودم هوا هم خیلی گرم بود تو ترافیک هم گیر کرده بود منم جلو نشسته بودم همینطوری داشتم عرق میریختم. این راننده نامرد هم یه پنکه کوچیک چسبونده بود رو داشبورد روشو کرده بود طرف خودش داشت حال میکرد. منم از شدت گرما مغزم تعطیل شده بود یهو ناخوداگاه دستم رفت سمت پنکه و چرخوندمش طرف خودم. دیدم راننده داره چپ چپ نگام میکنه پشت سرم 3 تا دختره نشسته بودن یواش داشتن میخندیدن. منم دیدم اوضاع خرابه دوباره چرخوندمش طرف راننده ... صدای خنده از پشت بیشتر شد. راننده گفت یک بار دیگه اونو با دست بچرخونی من میدونم و تو ...
    .
    دمت گرم ! من یک بار اینه بغل رو چرخوندم تا سرو وضعم رو نگاه کنم یارو گفت دست نزن

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

اقا امروز این همسایمون وانت ابیشو گذاشت پشت ماشین ما...میخواستم برم بیرون رفتم زنگ خونشون رو زدم گفتم بیزحمت میشه بیاین این گوشی ابیتونو بردارید!!!(ظهر همش تو فکر خرید گوشی بودم)

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

امروز مادرم میخواست یه چیزی بخره با هم رفتیم بعد یه جایی نزدیک بازار تو یه کوچه ماشین رو پارک کردم من نشستم تو ماشین مادرم بره خرید کنه برگرده. منم ماشین رو روشن گذاشتم کولر رو روشن کردم بعد آلبوم جدید متالیکا رو گذاشتم صداشو زیاد کردم لحظاتی بعد رفتم تو حس و داشتم حرکات خفن ناک با سر و دستم میکردم هر چند دقیقه یه دونه هم میزدم رو داشبورد ... چشمامو هم بسته بود ( خداییش بدجوری تو حس بودم ) یه لحظه به خودم اومدم دیدم چند نفر وایسادن منو نگاه میکنن هر کی هم رد میشه نگاه میکنه تازه یه پسره داشت با موبایل فیلم هم میگرفت پیاده شدم گفتم پدرسوخته فیلم نگیر که زد به چاک فرار کرد... خلاصه شدیدا ضایع شدیم در ملاعام ... ( بابت این مسئله بارها ضایع شدم )

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

چه باحال بابا خب جوگیر نشو وسط خیابون من اگه جای بقیه بودم به روی خودم نمیوردم که آبروت نده

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بابا کوچه خلوت بود نمیدونم یهو چی شد اتوبان شد ملت دسته دسته رد میشدن... تازه با موبایل هم فیلم گرفت اگر احیانا یه بلوتوثی براتون اومد که یه پسره تو زانتیا نشسته داره هدبنگ میزنه اون منم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا امروز رفتم ماشینو جالبجا کنم ، این همسایه ی ما دخترش کنکور قبول شده ، داشتم پارک میکردم ، یهو درشون باز شد 9 تا دختر با هم ریختن بیرون !!!!!! ما چشامون اینجوری شد : O O
    بعد رفتن سوار ماشین شن ، 206 !!!! چشام اینجوری شد Oo Oo
    دیگه حسابی حواسم به اونا بود ، ماشین داغون شد ، کلاج رو ول کرده بودم با نیم ترمز + فرمون کج + دستی بالا ، ماشین ریب میزد و اونقدر رفته بود عقب لاستیکش میکشید به جدول !!!!
    همشون پیاده شدن خندیدن سوار شدن !!! ((((:

هنوز در کفم اینهمه آدم اونم دختر با اون لباسا چه جوری رفتن تو ماشین !!!!!!!!!!

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

ر با اون لباس
    با کدوم لباسا مگه چی پوشیده بودن ؟ چادر؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

9 نفر تو 206 ؟؟؟ !!! حالا یه کنکور قبول شدن اینقدر ارزش داشت که 9 نفری بریزن تو 206 ؟ دخترن دیگه بی جنبه ن تا جمع میشن دور هم جوگیر میشن یه کارایی میکنن که همگی نشونه بی جنبه گیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •