واسه من که باز میشه.البته الان سایتشون در حال تغییر هست و شما رو به اینجا منتقل میکنه.
شما از این ساین برو فعلا تا سایتشون رو درست کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من که باز میشه.البته الان سایتشون در حال تغییر هست و شما رو به اینجا منتقل میکنه.
شما از این ساین برو فعلا تا سایتشون رو درست کنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان به من بگه که چرا تو سیتینگ بازی روی cpu من ok می نویسه و رو بقیه سخت افزارم good ، میخواستم ببینم ok و good چه فرقی باهم دارن مگه جفتشم علامت تایید نیست ؟؟ ممکنه از cpu سیستمم ایراد گرفته باشه ؟
دوستان کسی پچی رو نداره که بشه باهاش هم تو غروب و هم شب ها بازی کرد ؟؟؟!! مردیم اینقدر زیر خورشید بازی کردیم!!
ok یعنی اون فطعه برای این بازی مناسب هست
good یعنی اون قطعه برای این بازی عالی هست
نه بیژن جان توی زبان انگلیسی ok فقط برای تایید چیزی گفته میشه و بار چندان مثبتی نداره اما good بار مثبت داره .یک مثال بزنم هرچند ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتنش بد نیست . مثلا توی یک حادثه دوست شما میخوره زمین شما نگران میشید ازش میپرسین حالت چطوری اون در جواب میگه I am ok یعنی خوبم .
اینجام قطعه سخت افزاری شما ok رو گرفته نه اینکه good باشه .
مرسی 4039 و ebinem173 نظر خودم هم همینه ولی سی پی یوی من cor2doua 6650 intel/4m هستش نظرتون چیه ؟ یعنی باز پایینه من اینو تازه عوض کردم .
دیگه طاقتم داره تموم میشه !!! دیروز خواستم دمو رو دانلود کنم ولی باز صبر می کنم چند روز دیگه full رو بازی می کنم !!
راستی :: بازی ، اول آبان تو ایران هست ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم :: من pes 2009 رو روی high با کیفیت خوب اجرا می کردم ... به نظرتون برا pes 2010 مشکلی ندارم دیگه ؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------
یوونتوس و سپاهان همیشه قهرمان !!!
دوست عزیز شما با این cpu هیچ مشکلی واسه اجرای بازی روی high نخواهید داشت . بدون شک![]()
دوسته عزیز من مشکل ندارم فقط سوالم اینه که چرا ok نوشته به جای اینکه بنویسه good?!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)