سلام
توی انجمن زیر بگو:
رکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی انجمن زیر بگو:
رکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین برنامه برای mount کردن فایل mdf در ویندوز سون کدوم برنامست؟
لطفا اگر تست کردید برنامه رو معرفی کنید چون چند تا برنامه که موفق به این کار نشدن رو تستیدم!
این برنامه رو من انلود کردم حالا چجوری convert کنم.همچین چیزی نداره.کجتش باید برم؟؟
سلام
من یه دی وی دی ویندوز 7 خریدم میخواستم بدونم آخرین ورژن هست یا نه
روی دی وی دی که نوشته ZDS-TEAM
بعد از نصب هم خود ویندوز Active شد
فقط من به یه چیزی شک کردم
یک ماه پیش یه دی وی دی خریده بودم اونم آخرین ورژن بود ولی عکسهای پس زمینه و موزیکهای سمپل که توی مدیا پلیر ویندوز قبلی بود با این فرق داره. میخواستم بدونم این ویندوزی که خریدم دستکاری شده یا عکس ها و موزیک ها برای پک مایکروسافت هست
چند تا عکس از ویندوز جدیده گرفتم اگه کسی میدونه خواهشا جواب بده
چون من به ویندوزی که دستکاری شده زیاد اعتماد ندارم
ورژن ویندوز در System Information
------------------------------
تم های ویندوز
Desktop Background
Music Library
![]()
ویندوز شما اخرین ورژن هست و تم ها و عکسها هم پیش فرض ویندوز هستند و دستکاری نشده.سلام
من یه دی وی دی ویندوز 7 خریدم میخواستم بدونم آخرین ورژن هست یا نه
روی دی وی دی که نوشته ZDS-TEAM
بعد از نصب هم خود ویندوز Active شد
فقط من به یه چیزی شک کردم
یک ماه پیش یه دی وی دی خریده بودم اونم آخرین ورژن بود ولی عکسهای پس زمینه و موزیکهای سمپل که توی مدیا پلیر ویندوز قبلی بود با این فرق داره. میخواستم بدونم این ویندوزی که خریدم دستکاری شده یا عکس ها و موزیک ها برای پک مایکروسافت هست
چند تا عکس از ویندوز جدیده گرفتم اگه کسی میدونه خواهشا جواب بده
چون من به ویندوزی که دستکاری شده زیاد اعتماد ندارم
آقایی که این برنامه رو گفتید دانلود کنید و ما هم با بدبختی 70مگ !!! رو دانلود کردیم.بگید چجوری تبدیلش کنیم!!!!!!!!!!!!
دوستان ببخشید میخواستم ویندوز 7 64 بیتی روی سیستمم با مشخصات زیر نصب کنم. آیا به کارم میاد ؟ سرعت و کیفیت بیشتر از Xp 32 bit که الان دارم میشه ؟
AMD Atholon tm 64 X2 Dual core processor 5000+
ram 4 GB
سلام
با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برنامه اصلی فرمت mdf هست باید استفاده کنی
ش
من خودم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم( موقع مونت بایدall filles رو انتخاب کنی تا MDF رو نشون بده)
سلام
بستگی به کارت داره
بستگی به نرم افزارای مورد استفاده داره
سیستم 64 بیتی از روم 4 گیگ و سرعت بیشتر کارمیکنه تو برنامه ها و مواردی که به پردازش 64 بیتی احتیاج دارن
سرعت و کارایی 7 بیشتر از XP هست و امنیت و امکانات بهتری داره نسبت به گرافیک و...
یکدوره نصب کناره اکس پی ورژن 7 32 بیتی رو پیشنهاد می کنم تا ببنی کوچ کامل کنی یا نه![]()
دوست عزیز
درایور کارت گرافیک شما مشکل داره . یکبار پاکش کنید و دوباره نصب کنید. احتمالا آپدیت کردید یا نرم افزاری قسمتی از درایور رو خراب کرده. این هم که در صفحه لاگین این مسئله ظاهر میشه برای اینه که ویندوز در همون مرحله درایور کارت رو شناسایی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)