دوستان سرعت شبانه سرویس 8 مگ این شرکت چند هست تقریبا با IDM؟
دوستان سرعت شبانه سرویس 8 مگ این شرکت چند هست تقریبا با IDM؟
دزد جدید در ساعات شبانه رونمایی شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب 2.5 گیگ داشتم صبح پاشدم صفر شده بود بعد تازه متوجه این طرح شدم تازه اطلاع رسانی نکرده بودن! طرحمو تازه تمدید کرده بودم الان با این شرایط میخام فسخ کتم. بقیه شرکتاهم همین طوریه یا رایگان دارن؟
من 2.5 گیگ داشتم ولی یهو صبح دیدم صفر شد ... دزدی واضح به این میگن .. دیگه تمدید نمیکنم و حذف رانژه هم زدم... داتک دیگه طرحش دزدیه
باز داتک 10% ( یک دهم) شبانه رو پولشو میگیره؛ پارس آنلاین و صبانتو بقیه شرکتا که 33% ( یک سوم) پول شبانه رو میگیرن!!!!!!!!
از طریق مسیج اطلاع رسانی کردن... بعد جالبه که داخل متن گفتن برای رضایت بیشتر مشتری!! این طرح رو اجرا کردن
من قرارداد این ماهم تموم بشه سرویس رو کنسل می کنم احتمالا میرم نامحدود شاتل می گیرم
چون اینجوری بخوام پول دانلود شبانه بدم، معادل همون نامحدود باید هزینه کنم
خیلی از شرکت ها شبانه ی رایگان دارن... ولی مشکل اینجاست سرعتشون خیلی پایین میاد. و اینکه داخل قرار داد هم نوشته که هر وقت بخوان می تونن سرویس رایگان شبانه رو حذف کنن و صرفا یه طرح تشویقی محسوب می شه
داتک مشکل افت سرعت شبانه رو نداشت که اون هم اینجوری بازی در آورد
خیلی این طرحشون مشکل داره
شما میگی 33 درصد
مشکلی نیست درست حساب کنه آدم تنظیم میکنه دانلودش رو
من دیشب هر چی گذاشتم دانلود شده از 2 تا 6 صبح تمامش از حساب روزانه و عادی کم شده
خوب این عین کلاهبرداریه دیگه
من سرویس ۸ مگ داتک دارم و خدایی هم سرویس اش برای دانلود شبانه خوب بود ولی با این قضیه ۱۰٪ و ۲۵٪ که درست کردن نشستم حساب کردم که اگه هر گیگ حجم اضافه روزانه رو ۳ تومن بگیرم ماهی باید حدود ۹۰ هزار تومن فقط حجم اضافه بخرم. خوب چه کاریه؟ یه سرویس نامحدود ۲ مگ بهتر از این جواب میده. تو سایت داتک گشتم. به نظر میاد سرویس نامحدود ندارند. سوالم از دوستان اینه که کدوم شرکت نامحدودش از بقیه بهتره؟
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)