سلامی دوباره
آقا این موزیک رو من select میکنم میندازم روی آیپادم.
ولی انگاری روش درستش نیست
حالا روش درستش چجوریه؟منظور از تیک موزیک ها که SƏHƏND گفت چیه؟در کدوم قسمت تیک ها رو بذارم؟
شرمنده بابت سوال های درپیتی![]()
سلامی دوباره
آقا این موزیک رو من select میکنم میندازم روی آیپادم.
ولی انگاری روش درستش نیست
حالا روش درستش چجوریه؟منظور از تیک موزیک ها که SƏHƏND گفت چیه؟در کدوم قسمت تیک ها رو بذارم؟
شرمنده بابت سوال های درپیتی![]()
شما در ایتیونز برید اونجا که دیوایس هست یعنی قسمت ایپاد حالا از اون بالا موزیک رو انتخاب کنید
در صفجه ای که میاد نوشته sync music پایین اون دو تا قسمت هست که پیشفرض اولی تیک خورده یعنی هرچی اهنگ تو ایتیونز دارید بریزه رو ایپاد دومی هم ماله اینکه به صورت دستی اهنگ هایی که میاد ریخته بشه روی ایپاد رو انتخاب کنید
سلام میخواستم بدونم این که میگید هفته ی دیگه جیلبریک اصلی میاد مطمعن هستید یعنی من این یه هفته رو بدون -- سپری کنم هفته ی دیگه حتما میتونم دیگه یا نه.چون نتونستم روی سیستم دیگه هم جیلبریک کنم.
ببینم yusef تو همین 4.2.1 رو جیلبریک کردی راحت و الان مشکلی نداری .پس چرا من نمیتونم . دیگه داره گریم میگیره بعد این همه وقت یه آیپاد خریدم ولی نمیتونم نرم افزار بریزم روش.تضمینی هست که جیلبریکی که هفته ی دیگه میاد کار بکنه یا نه.راستی چند روز دیگه هست این جیلبریک .
آره من که راحت تونستم جیلبریک کنم مشکلی هم پیش نیومد.
نمی دونم برای شما چرا اینطوری شده؟
والا من چيزى رو گفتم که Comeتوييت کرده بود.....
سلام به همگی.امروز ویندوز عوض کردم .vista بود 7 زدم .بعد گفتم یه امتحانی بکنم بعد دیدم تا آخر بدون مشکل جیلبریک شد.فقط یه چیزی الان برای اجرای نرم افزار کرک شده باید سورس بزنم دیگه ؟
اول باید سورس cydia.hackolu.us رو تو cydia ر add بکنی بعد از توش appsync که به ver رو ipod می خوره نصب کنی مثلا اگه 4.2.1 هستی باید appsync 4.2.1 رو نصب کنی بعد دیگه برو حالشو ببر!!!
سلام .دنبال یه بازی هستم نمیدونم برای ipod منتشر شده یا نه ولی یه بازی که یه توپ داره بعد با سنسور ژیروسکوپ کار میکنه.بعد توپ رو باید از موانع رد کنی. روی یه htc دیدم.اگه اسمشو میدونین بگین تا پیداش کنم.
اسمش labyrinth هست البته عين htc نيست ولي شبيه تازه سخت تر هم هست
سلام اولا میخواستم تشکر کنم و یه چیزی بپرسم .
ایا سنسور استفاده شده در htc فرقی با مال آیپاد داره چون احساس میکنم مال htc یکم حساس تر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)