بسیار عالی بود...
خیلی ممنون...
فقط اگر ممکنه لینک دروس قبل رو ذیل دروس جدید قرار بدید تا هم پیدا کردن اون راحت تر باشه و هم زحمات شما از بین نره...
موفق باشید...
بسیار عالی بود...
خیلی ممنون...
فقط اگر ممکنه لینک دروس قبل رو ذیل دروس جدید قرار بدید تا هم پیدا کردن اون راحت تر باشه و هم زحمات شما از بین نره...
موفق باشید...
یه سایت برای رایگان اون برای دانلود گذاشته ولی باید رای بیاره همون نسخه معرکه وطن دانلود با سرویس پک دو
برین تو سایت به این پست تشکر بدین تا دان شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا اکثر دوستان FSX کار می کنند شما زیاد غصه نخور من خودم هستم
بعد از اجرای برنامه یه لیست میاد که اسم سرور هایی که ساخته شده رو نشون میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کدوم رو که خواستی انتخاب میکنی سمت راست وسط IP رو نوشته copy to clipboard رو میزنی
تو FS9 میری قسمت multiplayer>open multiplayer session و ip و یه اسم وارد میکنی و join میشی
توجه: اگه بخوای بدونی اونایی که بازی میکنن الان کجا هستند توی برنامه بعد از انتخاب سرور توی لیست پایینیش اطلاعات کاملی هست
نکته: میتونی تو سرور های ساخته شده با fsx هم وارد بشی
بازم اگه مشکلی بود بگو عکساشو بگذارم![]()
'گذاشتن لینک انجمن های دیگه خلاف قوانین سایت هستش. مخصوصا انجمن های فارسی زیان.یه سایت برای رایگان اون برای دانلود گذاشته ولی باید رای بیاره همون نسخه معرکه وطن دانلود با سرویس پک دو
برین تو سایت به این پست تشکر بدین تا دان شه![]()
سلام چی شد همه رفتن سر درس؟؟؟؟
خیلی بد شد وسط باند بعد از لندینگ دوباره رفتم تو اسمون
ممنون از درس دوم بسیار جالب بود منتظر درس بعدی هستم
و اینکه اگه یه خلبان لطف کنه مراحل ورود به عرصه رو با زمان و مخارج تا رسیدن به هواپیمای مسافری رو بگه ممنون می شم
اول باید برای ثبت نام به یک موسسه آموزشی برید مثل آرتا یا معراج ... بعد دوره IR,CPL ,PPL رو به ترتیب طی کنید که حول و حوش 2 سال طول میکشه با 35-40 ملیون تومان..
بعد برای استخدام به یکا از ایرلاینها معرفی میشید و برای استخدام آزمون میدید و هزار کوفت و زهر مار که از قسمت اول سخت تره..بعد اگه قبول شدید میفرستنتون برای یک تایپ هواپیمایی دوره دیدن که مثلا برای فوکر 100 6 ماهه.بعد به عنوان کمک خلبان وارد ایرلاین میشید ...
اطلاعات دیگه خواستید در خدمتم
در مورد سوالت یکی از مشاور مدرسمون قبلا پرسید
تا جایی که یادمه خیلی پول میخواددلیلشم گفت ولی یام نیست
همچنین شنیدم انگار افراد عینکی نمیتونن خلبان بشن (نمیدونم دقیقا من اینجوری شنیدم)برای همین من نمیتونم خلبان بشم
ولی شبیه سازو برای اینجور مواقع ساختن
عینک بودن و نبودنش مهم نیست اینجا![]()
اشتباه میکنید...
اونی که شما فرمودید برای خلبانی نیروی هوایی هست... وگرنه خلبانان مسافری چنین شرطی ندارند...اصلا کاپیتانهای با سابقه که سنشون بالا میره و با هواپیماهایی مثل 747 میپرند خیلی هاشون عینکی هستند...
از تایپ های دیگه هم خلبان عینکی زیاد هست ... یکیش کاپیتان قالیباف که یه مدتی با ایرباس 300 کارمیکردند...
واقعا
اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه
فقط تنها مشکلش قیمت بالاشه
اونم خیلی بالاس
40-50تومن خیلیه
ولی رشته های دیگه اصلا اینجوری نیستن
حالا نمیدونم فقط ایرانه که اینجوریه یا کشور های دیگه هم همینجوریه
تقريبا تمام دنيا همين قيمتها براي آموزش خلباني است مشكل اصلي استخدام است من چند نفر را ميشناسم كه اين پول را خرج كرده اند و در خانه نشسته اند خب خودتان هم ميتوانيد حساب كنيد نزديك 4 تا موسسه است كه cpl ميدهد و هر دوره هم نزديك 10 تا 20 نفر آموزش ميدهند خب خطوط هوايي ما هم كه خريد هواپيماهايش هم خيلي كم است حالا حساب كنيد 80 نفر جوان خوشتيپ و سالي 2 يا 3 نفر درخواست خلبان چه ميشود![]()
بنابرين اگر پارتي خيلي خيلي خفني يا پول اضافه نداريد براي شغل اين ريسك را نكنيد اين كسي كه من ميشناسم يك جورايي الان افسردگي گرفته
در مورد سلامتي حتما بايد در ابتداي ورود كاملا سلامت باشيد ولي معمولا وقتي بعد از مثلا 25 سال خدمت يك درجه چشمتان ضعيف شود ديگر نميايند يك خلبان با تجربه را اخراج كنند و ميتونه با عينك هم پرواز كند
يادمه يكي از دوستاي پدرم زمان جنگ چون از شهادت ميترسيد خودش را به كوري زد بعد هم كه جنگ تمام شد يكباره سالم شدو به پرواز ادامه داد
به هر حال اگر پول خلباني را نداريد و عاشق هم هستيد و زير 22 سال هم هستيد بهتر است از راه نظامي وارد اين شغل شويد مطمئن باشيد خيلي هم لذت بخش است![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)