تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 521 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان یه سوال ، من میخوام قاب گوشی رو عوض کنم شنبه میرم قاب بگیرم ، ولی امروز آموزششو نگا میکردم خوف برم داشت ، یعنی باید همه چیو جدا کنم ؟؟؟ اونوقت میتونم بدون مشکل دوباره همرو وصل کنم ؟ خیلی تابلو بود ، حتی ایسی فلش رو هم باید باز کنم : (

به نظرتون خودم میتونم ؟ ممنون

2. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Best N95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

عزیزان یه سوال ، من میخوام قاب گوشی رو عوض کنم شنبه میرم قاب بگیرم ، ولی امروز آموزششو نگا میکردم خوف برم داشت ، یعنی باید همه چیو جدا کنم ؟؟؟ اونوقت میتونم بدون مشکل دوباره همرو وصل کنم ؟ خیلی تابلو بود ، حتی ایسی فلش رو هم باید باز کنم : (

به نظر من اگه همون فابریکش رو استفاده کنی بهتره...........مگه اینکه خیلی خش افتاده باشه و رنگش پریده باشه
    اون وقت بگرد یه قاب های کپی پیدا کن ( حداقل نزدیک به اصل باشه) ..............
    اکثر قاب ها رو گوشی چفت نمیشه......چون فابریک نیست..................در ضمن بده یه نفر عوض کنه که تجربه چندین بار عوض کردن رو داشته باشه..............

من خودم قاب رو در آوردنی زدم خارهاش شکست ، بدبخت شدم رفت ، حالا هم قاب فابریک پیدا میکنم ، ولی رو گوشی چفت نمیشه و از بغل ها جاش خالی میمونه...............
    قیمت های کپی خیلی خوب حدود 12 هزار تومنه...

4. 2 کاربر از Best N95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ه نظر من اگه همون فابریکش رو استفاده کنی بهتره...........مگه اینکه خیلی خش افتاده باشه و رنگش پریده باشه
    اکثر قاب ها رو گوشی چفت نمیشه......چون فابریک نیست..................در ضمن بده یه نفر عوض کنه که تجربه چندین بار عوض کردن رو داشته باشه..............

من خودم قاب رو در آوردنی زدم خارهاش شکست ، بدبخت شدم رفت ، حالا هم قاب فابریک پیدا میکنم ، ولی رو گوشی چفت نمیشه و از بغل ها جاش خالی میمونه...............
    ممنون عزیز ، نه کپی نمیخوام ، میخوام قاب فابریک بگیرم ، بچه ها گرفتن 10 تومن راضی هم بودن . الان این قابی که دارم داغونه ، در مموری هم نصف شده : (

آخه من نمیدونم کی تاحالا قاب 82 عوض کرده ، خودم قبلا یه 6101 رو کامل باز کردم دوباره بستم ، چند تا گوشی رو هم فقط قابشو عوض کردم ، ولی این یکی خیلی سخت و خطریه !

راستی وسایل مورد نیاز برا باز کردن چیه ؟ پیچش معمولیه یا ازین آلن هاست ؟
    این قاب سفیدش که تو gsmArena زده پیدا میشه ؟

مگه میشه اب رو خودش جا نره ؟
    Last edited by e.khafan!; 14-08-2009 at 08:49.

6. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم عکس از سهرنگ این گوشی :

البته سفیدش با سیلورش فقط تو رنگ پشت تفاوت دارن و جلو و بقلاشون نقره ای و خاکستریه .
    حالا به نظرتون من چه رنگی بگیرم ؟ الان مشکی دارم ، میخواستم سیلور یا اگر پیدا بشه سفیدشو بگیرم ولی عکساش رو که دیدم خوشم نیومد ، نظر شما چیه ؟

8. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

به نظر من اگه همون فابریکش رو استفاده کنی بهتره...........مگه اینکه خیلی خش افتاده باشه و رنگش پریده باشه

ای بابا... من می خوام همون روز اول که N82 می خرم، یه قاب های کپی هم براش بگیرم که قاب اصلیش سالم بمونه ( 3250 برام تجربه خیلی جالب و گرونی بود ). پس با این حساب من با این یکی هم بساط دارم... راستی ببینم؛ باز کردن و بستن قاب N82 از 3250 سخت تره؟؟؟

ممنون عزیز ، نه کپی نمیخوام ، میخوام قاب فابریک بگیرم ، بچه ها گرفتن 10 تومن راضی هم بودن . الان این قابی که دارم داغونه ، در مموری هم نصف شده : (

آخه من نمیدونم کی تاحالا قاب 82 عوض کرده ، خودم قبلا یه 6101 رو کامل باز کردم دوباره بستم ، چند تا گوشی رو هم فقط قابشو عوض کردم ، ولی این یکی خیلی سخت و خطریه !

راستی وسایل مورد نیاز برا باز کردن چیه ؟ پیچش معمولیه یا ازین آلن هاست ؟
    این قاب سفیدش که تو gsmArena زده پیدا میشه ؟

مگه میشه اب رو خودش جا نره ؟
    عزیز دل... بچه هایی رو که می گین، قاب های کپی گرفتن 10 تومن... قاب فابریک N82 رو نخست این که اصلا یکجا نمی فروشن ( تکه تکه می فروشن ) و دوم این که قیمت هر تکه اش سر به فلک می گذاره...!

برای 3250 این جوری بود: صفحه کلید = 20 تومن / صفحه جوی استیک = 10 تومن / صفحه شیشه ای = 10 تومن / در پوش باطری = 20 تومن / پشت چرخنده به همراه کلید هاش = 10 تومن

مطمئن باش که برای N82 هم همین حدود هاست... البته من از نمایندگی پارت اوریجینال ( شرکت اصلی وارد کننده قطعات و لوازم جانبی اصلی نوکیا در ایران ) واقع در طبقه نخست پاساژ علاءالدین قیمت کردم.

در مورد جا نرفتن قاب هم ممکنه؛ چون من خواستم فریم دور صفحه کلید رو جا بزنم، جا نمی رفت؛ محکم فشار دادم خارش شکست...

10. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

5

راستی ببینم؛ باز کردن و بستن قاب N82 از 3250 سخت تره؟؟؟
    همین الان آموزشش رو دیدم...

صد رحمت به 3250...!!! برای تعویض قاب این گوشی باید دل و روده گوشی رو بریزیم بیرون... خیلی خطریه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان آموزشش رو دیدم... :1 8:

صد رحمت به 3250...!!! برای تعویض قاب این گوشی باید دل و روده گوشی رو بریزیم بیرون... خیلی خطریه!
    دیدی چقدر وحشتناکه !!! ولی همین چند صفه پیش گفته یکی گفته بود خریدم 10 تومن !!! در هر صورت این قابم خیلی داغون شده حتما باید تعویض بشه

من می خوام همون روز اول که N82 می خرم، یه قاب های کپی هم براش بگیرم که قاب اصلیش سالم بمونه
    اینکار رو نکن ، به ریسکش نمیارزه ( چون زندگی گوشی رو میریزی بیرون بعد ... ) بعدشم گوشیت برات یجوری میشه ، بیارزش و ... ، مثلا قابش سالم بمونه که چی بشه ؟ اگر برا فروشش میخوای که مطمئنم اگر ازش تو 1 ماه اول خوشت بیاد دیگه فکر فروش به سرت نمیزنه ! واقعا گوشیه توپیه ...

آخه این قابشم چیز زیادی نداره که گرون باشه ، فکرم نکنم اصلا کپیهاش بدرد بخوره ، چون همه چی روی قاب قرار میگیره باید دقیق و کار شده قاب رو بسازن که این چینیا از پسش برنمیان مگر با همکاری نوکیا و کار درست حسابی .

ولی نظرتون رو بگید من حتما بایبد فردا یه قاب بگیرم ، مشکی یا سیلور بگیرم ؟؟؟

---ویرایش :
    عزیزان من هرچی به این نقشه نگاه میکنم ، هیچ اثری از بلندگوها روش نیست ، بلنگوهاش آنبرده ؟
    Last edited by e.khafan!; 14-08-2009 at 13:09.

13. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

4

دیدی چقدر وحشتناکه !!! ولی همین چند صفه پیش گفته یکی گفته بود خریدم 10 تومن !!! در هر صورت این قابم خیلی داغون شده حتما باید تعویض بشه

اینکار رو نکن ، به ریسکش نمیارزه ( چون زندگی گوشی رو میریزی بیرون بعد ... ) بعدشم گوشیت برات یجوری میشه ، بیارزش و ... ، مثلا قابش سالم بمونه که چی بشه ؟ اگر برا فروشش میخوای که مطمئنم اگر ازش تو 1 ماه اول خوشت بیاد دیگه فکر فروش به سرت نمیزنه ! واقعا گوشیه توپیه ...

آخه این قابشم چیز زیادی نداره که گرون باشه ، فکرم نکنم اصلا کپیهاش بدرد بخوره ، چون همه چی روی قاب قرار میگیره باید دقیق و کار شده قاب رو بسازن که این چینیا از پسش برنمیان مگر با همکاری نوکیا و کار درست حسابی .

ولی نظرتون رو بگید من حتما بایبد فردا یه قاب بگیرم ، مشکی یا سیلور بگیرم ؟؟؟

---ویرایش :
    عزیزان من هرچی به این نقشه نگاه میکنم ، هیچ اثری از بلندگوها روش نیست ، بلنگوهاش آنبرده ؟

چی بگم... از وحشت کپ کردم!!! خیلی خوف بود...

درباره قاب های کپی باس بگم با این که چینی هست، اما از نظر ساخت شبیه قاب های فابریک نوکیاس. تقریبا مثل اون ها هم عمرش زیاده و دردسر هاش هم کم... های کپی ای که من روی 3250 خودم انداختم با اون طرز نگهداری من (!) خیلی خوب دووم آورد!!!

درباره رنگ ها هم پیشنهاد من مشکی هست. چون قاب های مشکی، از نوع پلاستیک خود رنگ هستن و رنگ هاشون دیر می ره. اما رنگ های دیگه زودتر می پره...

15. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درباره رنگ ها هم پیشنهاد من مشکی هست. چون قاب های مشکی، از نوع پلاستیک خود رنگ هستن و رنگ هاشون دیر می ره. اما رنگ های دیگه زودتر می پره...
    ممنون ، منم خودم میخوام مشکی بگیرم ، از نقره ایش زیاد خوشم نیومد ، زیر نور آفتاب میزنه تو چش .
    اما اینکه گفتی رنگ پلاستیک زیری مشکیه ، مال من که الان قاب فابریکه اینجوری نیست ، پلاستیک کلیدا شیشه ای که سفید میشه ( رنگ مشکیش رفته والان سفید شده ) و جوی استیکم هم که رنگش رفته سفید با چهار خونه های شیشه ای شده ، اطراف صفحه نمایش هم شیشه ای و نور رو منعکس میکنه اما معمولا سیاهه ، پشت گوشی هم همون جور که گفتی مشکیه همه جاش .
    ( منظور از شیشه ای پلاستیک شفافه )

نمیدونم به ریسکش میارزه یا نه ؟ اما تصمیمو گرفتم

17. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

ممنون ، منم خودم میخوام مشکی بگیرم ، از نقره ایش زیاد خوشم نیومد ، زیر نور آفتاب میزنه تو چش .
    اما اینکه گفتی رنگ پلاستیک زیری مشکیه ، مال من که الان قاب فابریکه اینجوری نیست ، پلاستیک کلیدا شیشه ای که سفید میشه ( رنگ مشکیش رفته والان سفید شده ) و جوی استیکم هم که رنگش رفته سفید با چهار خونه های شیشه ای شده ، اطراف صفحه نمایش هم شیشه ای و نور رو منعکس میکنه اما معمولا سیاهه ، پشت گوشی هم همون جور که گفتی مشکیه همه جاش .
    ( منظور از شیشه ای پلاستیک شفافه )

نمیدونم به ریسکش میارزه یا نه ؟ اما تصمیمو گرفتم
    خوب اونا که آره؛ باس شیشه ای باشه. چون از زیر نور می تابه تا اونا توی شب پیدا باشن... اما برای دور صفحه نمایش، پشت گوشی، کلید روشن و خاموش، و فریم دور گوشی پلاستیک خود رنگ هستن.

تصمیمت رو گرفتی بده به یه زبده برات بندازه. خودت ور نری یهو بزنی یه جای گوشیت رو چپول کنی!!! عین من که اومدم قاب رو دربیارم زدم صفحه نمایش پرت شد 2 متر اون طرف تر... ( شانس آوردم کابل فلتش پاره نشد؛ وگرنه دوباره 30 تومن می افتادم توی خرج )

19. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •