تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 422 از 458 اولاول ... 322372412418419420421422423424425426432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,211 به 4,220 از 4574

نام تاپيک: Travian

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این مطالب رو چند وقت پیش دیدم گفتم اینجا هم بزارم شاید دوستان علاقه مند بودن ...
    +
    +

به نقل از ...
    ...

+

نظر یکی از بازیکنان

این مطلب رو تو پروفایل یكی از بچه ها تو سرور 6 خوندم و منو شدیدا تحت تاثیر قرار داد یه كم تحقیق كردم و دیدم از نظر روان شناسی و تربیتی مطلب درستیه و بهتون سفارش میكنم این مطلب رو با دقت بخونید و به عنوان یه وظیفه به بقیه دوستاتون برسونین تا خودشون تصمیم بگیرن این مطلب صرفا جنبه اگاهی داره و هر شخص در هر سن وجنس ومذهب وبا هر نیتی كه این بازی روشروع كرده بنا به فكر و تصمیم خودش با تحقیقی كه می كنه میتونه این مطلب رو قبول یا رد كنه
    فقط خواهش میكنم واقع بین باشید و منصفانه و بدون غرض به این موضوع نگاه كنیدچون این موضوع امریه كه بطور غیر مستقیم روی شخصیت و رفتارمون تاثیر میذاره

بسم الله الرحمن الرحیم

توی این اتحاد و بازی لحظات خوشی رو با هم داشتیم . امروز آخرین روز و آخرین ساعتیه که من و دوستان خوبم (شایان و ایتالی) روی این اکانت هستیم . دلیل اصلی اینکه این اکانتو ترک می کنم اینجاست :

بیداری

بچه ها تقریبا دو سال از عمرمو پای تراوین بودم . نتیجش این بود که تحصیلمو از دست دادم . برای ورزش کردن دیگه وقتی نذاشتم و مهمتر از همه اینکه پای کامپیوتر چشمام ضعیف تر از قبل شد . خیلی از مسائل دیگه هم بود . به کارم ضربه زد . روابط منو کم کرد و کلی ناراحتی های عصبی برام به وجود آورد .

خواهش می کنم گوش کنید . این بازی توسط یهودی ها و علی الخصوص ماسون ها به وجود اومده . کسانی که دوست دارن این موضوعات رو بدونن خواهش می کنم سی دی های استاد علی رائفی پور را از اینترنت دانلود کنن . خواهش می کنم این کارو بکنید . هرگز پشیمون نمی شید . خصوصا سی دی فراماسونری دجال .

این بازی دقیقا نمونه ای از آخر الزمانه . جایی که مردم وحشیانه برای بالابردن سطح خودشون به همسایگانشون تجاوز می کنند و دارایی هاشون رو به سرقت می برند . جالب اینجاست که هر کس بیشتر شقاوت و زورگویی داشته باشه . بیشتر دزدی کنه و بیشتر جنایت کنه بهش مدال میدن .

و در آخر بازی زمانی که ناتارها آزاد می شن شما سرزمین مقدس رو باید غصب کنید و در اونجا عمارت جادو رو بسازید . چیزی که قرن هاست صهیونیست و یهودیت به دنیال اونه که در جایی که قبلا این عمارت بود (بیت المقدس) دوباره ساخته بشه .

خیلی جالبتر اینجاست که تو این بازی مسلمانان به ناتارها (حیوانات) تشبیه شدند . کسانی که در آخرالزمان جلوی ظلم و جور و ستم ایستادگی می کنند و از آخر همیشه این زورگو ها هستند که برنده این بازی هستند . هر چند که این خواب خوشیه برای صهیونیست ها اما با همین بازی به ظاهر ساده ذهن من و شما رو دارن به مسائل آخر الزمان عوض می کنند .

اگه دقت کنید آبادی های اشغال نشده سرزمین هایی هستند که ناتارها در اون زندگی می کنند . این واحه ها به شما این امتیازو می ده که تولیدات بالاتری داشته باشید . درست مثل مستعمره های کشور های اروپایی . می دونید که اروپایی ها نیاز به خاور میانه و منابع طبیعی اون دارند ولی طوری با این کشورها رفتار می کنند که اونها رو مستعمره خودشون کردند .

نمونه ای از کاپیتولاسیون رو میتونید در حمله به همین آیادی ها داشته باشید . شما در حین بازی به این آبادی ها حمله می کنید . نیروهاشونو می کشید و منابعشونو به سرقت می برید اما هیچ بار اونها به شما حمله نمی کنند و هیچوقت مواخذه نمی شید .

دوستان مطلب زیاده . خواهش می کنم به منبعی که دادم مراجعه کنید (استاد علی رائفی پور) . خواهش می کنم از خواب مصنوعی که اینها برای شما ایجاد کردند بیدار شوید . خودتون به این قضیه ایمان دارید که این بازی جز ضرر برای شما هیچی نداره . آخرش هم هیچی به برنده نمی دن .

بیشتر از این وقتتون رو نمی گیرم .

حتما یه سر به این سایت بزنید دوستان مطالب خوبی توش اومده اگه تا الان نخوندید حتما بخونید که ضرر نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SA.JJ.AD; 31-08-2011 at 19:07.

2. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این مطالب رو چند وقت پیش دیدم گفتم اینجا هم بزارم شاید دوستان علاقه مند بودن ...
    +
    +

به نقل از ...
    ...

+

نظر یکی از بازیکنان

این مطلب رو تو پروفایل یكی از بچه ها تو سرور 6 خوندم و منو شدیدا تحت تاثیر قرار داد یه كم تحقیق كردم و دیدم از نظر روان شناسی و تربیتی مطلب درستیه و بهتون سفارش میكنم این مطلب رو با دقت بخونید و به عنوان یه وظیفه به بقیه دوستاتون برسونین تا خودشون تصمیم بگیرن این مطلب صرفا جنبه اگاهی داره و هر شخص در هر سن وجنس ومذهب وبا هر نیتی كه این بازی روشروع كرده بنا به فكر و تصمیم خودش با تحقیقی كه می كنه میتونه این مطلب رو قبول یا رد كنه
    فقط خواهش میكنم واقع بین باشید و منصفانه و بدون غرض به این موضوع نگاه كنیدچون این موضوع امریه كه بطور غیر مستقیم روی شخصیت و رفتارمون تاثیر میذاره

بسم الله الرحمن الرحیم

توی این اتحاد و بازی لحظات خوشی رو با هم داشتیم . امروز آخرین روز و آخرین ساعتیه که من و دوستان خوبم (شایان و ایتالی) روی این اکانت هستیم . دلیل اصلی اینکه این اکانتو ترک می کنم اینجاست :

بیداری

بچه ها تقریبا دو سال از عمرمو پای تراوین بودم . نتیجش این بود که تحصیلمو از دست دادم . برای ورزش کردن دیگه وقتی نذاشتم و مهمتر از همه اینکه پای کامپیوتر چشمام ضعیف تر از قبل شد . خیلی از مسائل دیگه هم بود . به کارم ضربه زد . روابط منو کم کرد و کلی ناراحتی های عصبی برام به وجود آورد .

خواهش می کنم گوش کنید . این بازی توسط یهودی ها و علی الخصوص ماسون ها به وجود اومده . کسانی که دوست دارن این موضوعات رو بدونن خواهش می کنم سی دی های استاد علی رائفی پور را از اینترنت دانلود کنن . خواهش می کنم این کارو بکنید . هرگز پشیمون نمی شید . خصوصا سی دی فراماسونری دجال .

این بازی دقیقا نمونه ای از آخر الزمانه . جایی که مردم وحشیانه برای بالابردن سطح خودشون به همسایگانشون تجاوز می کنند و دارایی هاشون رو به سرقت می برند . جالب اینجاست که هر کس بیشتر شقاوت و زورگویی داشته باشه . بیشتر دزدی کنه و بیشتر جنایت کنه بهش مدال میدن .

و در آخر بازی زمانی که ناتارها آزاد می شن شما سرزمین مقدس رو باید غصب کنید و در اونجا عمارت جادو رو بسازید . چیزی که قرن هاست صهیونیست و یهودیت به دنیال اونه که در جایی که قبلا این عمارت بود (بیت المقدس) دوباره ساخته بشه .

خیلی جالبتر اینجاست که تو این بازی مسلمانان به ناتارها (حیوانات) تشبیه شدند . کسانی که در آخرالزمان جلوی ظلم و جور و ستم ایستادگی می کنند و از آخر همیشه این زورگو ها هستند که برنده این بازی هستند . هر چند که این خواب خوشیه برای صهیونیست ها اما با همین بازی به ظاهر ساده ذهن من و شما رو دارن به مسائل آخر الزمان عوض می کنند .

اگه دقت کنید آبادی های اشغال نشده سرزمین هایی هستند که ناتارها در اون زندگی می کنند . این واحه ها به شما این امتیازو می ده که تولیدات بالاتری داشته باشید . درست مثل مستعمره های کشور های اروپایی . می دونید که اروپایی ها نیاز به خاور میانه و منابع طبیعی اون دارند ولی طوری با این کشورها رفتار می کنند که اونها رو مستعمره خودشون کردند .

نمونه ای از کاپیتولاسیون رو میتونید در حمله به همین آیادی ها داشته باشید . شما در حین بازی به این آبادی ها حمله می کنید . نیروهاشونو می کشید و منابعشونو به سرقت می برید اما هیچ بار اونها به شما حمله نمی کنند و هیچوقت مواخذه نمی شید .

دوستان مطلب زیاده . خواهش می کنم به منبعی که دادم مراجعه کنید (استاد علی رائفی پور) . خواهش می کنم از خواب مصنوعی که اینها برای شما ایجاد کردند بیدار شوید . خودتون به این قضیه ایمان دارید که این بازی جز ضرر برای شما هیچی نداره . آخرش هم هیچی به برنده نمی دن .

حتما یه سر به این سایت بزنید دوستان مطالب خوبی توش اومده اگه تا الان نخوندید حتما بخونید که ضرر نداره

کد:
    خیلی از صحبت های این دوستمون رو من قبول دارم

تراوین یعنی وقت تلف کردن ، گذر عمر بدون هیچ نتیجه مثبتی

پ.ن: دوست عزیز لطفا نیا بگو من با چند نفر اشنا شدم الان هم که بازی نمی کنم با اونها ارتباط دارم دوستان خیلی صمیمی هستیم و ...... از این قبیل مسائل ، کلا وارد این بازی شدن یعنی اشتباه

4. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرگ بر ضد ولایت تراوینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بالاخره شما کدوم طرفی هستی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من که طرفدار تراوین هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ANDROYD3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم حذف اکانت کردم

اوووووووووه راحت شدم

حالا موندم بفروشمش یا حذفش کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض سرور 400 برابر تراوین

سرعت تولیدات 400 برابر

سرعت حرکت سربازان و تجار 400 برابر

ظرفیت حمل سربازان 400 برابر

ظرفیت حمل تجار 400 برابر

با گلد رایگان و جایزه به نفرات اول

بدون باگ

به همراه شگفتی جهان

کد:

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض سلام

من نمی دونم پرا سعی دارید این بازی رو خراب کنید . خوب اگه بهتون حال نمیده بازی نکنید . اگه کاتا یا فارم شدید و دلتون پره چرا بقیه رو منحرف می کنید .
    همه بازی ها وقت تلف کردن هستن اما با بعضی هاشون حال می کنید و با بعضی هاشون نه

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من نمی دونم پرا سعی دارید این بازی رو خراب کنید . خوب اگه بهتون حال نمیده بازی نکنید . اگه کاتا یا فارم شدید و دلتون پره چرا بقیه رو منحرف می کنید .
    همه بازی ها وقت تلف کردن هستن اما با بعضی هاشون حال می کنید و با بعضی هاشون نه
    باز که ازین حرفای عجیب زدید دوست عزیز
    .
    کسی قصد خراب کردن بازیو نداره !! و در مورد این موضوعی که شما روش پا فشاری میکنید باید بگم که : یعنی نفر اول سرور 8 تراوین هم فارم یا کاتا هستش بقول شما ؟! که اینارو تو پروفایلشونذکر کرده بودن ؟! شما اگه دوست داری از واقعیت فرار کنی دلیل نمیشه که به بقیه بگی منحرفو این حرفا !! اینا فقط واقعیت هایی در مورد این بازی بودش که خودتون اگه کمی تحقیق در موردش کنید بهشون میرسید
    .
    راستی وقت کردید ... یه سر به اون وب سایتی که اخر پست اول این صفحه گذاشتم حتما بزنید
    .
    موفق باشید !
    Last edited by SA.JJ.AD; 03-09-2011 at 12:05.

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

+
    +

به نقل از ...
    ...

+

نظر یکی از بازیکنان

بسم الله الرحمن الرحیم

بیداری

کد:
    lol
    امکانش هست شما یا اون دوست عزیز یکیتون فراماسونری رو برای من تعریف کنه و اهدافشو بگه؟
    عزیز من چرا رو هوا حرف می زنین وقتی نمی دونین..
    این فراماسونری هم شده قضیه لایی و دروازه و 206...
    این بازی فقط یه استراتژی بر پایه ی ریاضی هست و بس..
    Last edited by aran khan95; 03-09-2011 at 12:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •