الان به سیستم دسترسی ندارم عکس از disk managment بذارم. از نوع logical بودن.
الان به سیستم دسترسی ندارم عکس از disk managment بذارم. از نوع logical بودن.
166 گیگ اطلاعات روشه با فرمت office,cad,pdf تعدادفایلش خیلی زیاده.ریکاوری کنم نمیتونم چیزی توش پیدا کنم.
نرم افزار ریکاوری نداریم با فولدربندی فایلهارو هم ریکاوری کنه؟
خوب باید تو دیسک مینیجمنت معلوم بشه وضعیت پارتیشن به چه صورت است
با اون نرم افزار هایی که گفتم اطلاعات پارتیشن رو میشه راحت ریکاوری کرد
از نرم افزار recovery my files هم میشه استفاده کرد ولی شما دسترسی به درایو ندارین
یک راه دیگه هم دارین
سیستمتون رو ریستور کنید شاید با اینکار درست بشه
یعنی وضعیت سیستمتون رو ببرید به قبل از زمانی که پارتیشن هارو تغییر دادین البته به شرطی که restore pointer باشه برای اون تاریخ
تو اولین دسترسیم به سیستم میذارم. restore pointer ندارم.
برا من مهمه فولدر بندی فایلا برقرار باشه. چون اگه نباشه پیدا کردن فایلهام تو انبوه فایلها کاره خیلی مشکلیه(غیر ممکن).با active recovery file امتحان کردم کلی فایل با نام تغییر یافته واسم ردیف کرد.بیشترش باز میشد.
فایلها هست اما دردسترس نیست![]()
گزینه های این برنامه هیچکدوم دردی از سیستم بر طرف میکنن؟
![]()
restore partion فکر کنم بتونه مشکلتو حل کنه
شما اگه ریستور پوینتر درست نکنید خود سیستم عامل اتوماتیک ریستور رو درست میکنه یعنی قبل از اون تاریخ نداره ؟
نمیدونستم اتوماتیک درست میکنه امیدوارم خاموش نبوده باشه.الان راهنماشو خوندم.من تا حالا ازش استفاده نکردم.
به نظرتون اول ریکاوری بکنم بعد ریستور . بدتر شد یه چیزی داشته یاشم.
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
متاسفانه انگار باید اول backup گرفته باشی تا کارکنه.
اگه متونید بکاپ بگیرین اگه اجازه بکاپ هم به شما نداد سیستمتون رو ریستور کنید
اگه ویندوزتون xp است تو all programs تو acsseories تو system tools اونجا ریستور رو بزنید next و تاریخی که
قبل از انجام مرج بوده رو انتخاب کرده و ریستور کنید
با اون نرم افزار هایی که گفتم نتونستید ریکاوری کنید پارتیشن رو؟
از تو سیف مود هم چک کنید ببینید میتونید درایو رو باز کنید یا نه
عکس از دیسک مینیجمنت هم که نزاشتین
دوتا هارد st00418as 500 گیگ دارم هردوشون تو بایوس شناخته میشه و بعضی مواقع هم شناسای میشه ولی هنگ میکنه نمیتونم ازش تست بگیرم
مشکل از فریمورش نیست نمیدونم تو خود سایت سیگیت هم نوشته واسش فریمور cc41 فکر کنم بود زده ایا درست میشه و این هنگی هم داره بر طرف میشه
بردش رو نگاه کردم مشکلی نداشت رو همون جاهای که گفتید (دفعه قبل )هیت دادم بازم هنگ میکنه نمیدونم چیکار کنم
لطفا میشه یه جای رو معرفی کنید با قیمت همکار کار کنه
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)