قیمت های شرکت صبانت در کل کشور
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قیمت های شرکت صبانت در کل کشور
با این قیمتا زیاد فرقی با اندیشه نمیکنه مطمئنی این قیمتا جدیده؟
من انديشه اكانت داشتم اومدم پارس وي بهتره با مشتري درست رفتار ميكنن برعكس انديشه كه فقط گول دكورشو مي خوره
دوستان یه سوال دیگه،
تعرفه های وایرلس با ای دی اس ال فرق فوکوله؟؟
تو رشت بهترین مکان واسه خرید همین مودم هایی که میگین کجاست؟
اين صبانت خيلي عاليه ، بچه ها تو تهران كه خيلي با هاش حال كردن ، قيمت و سرعتش عاليه ، البته اونم محدوديت براي استفاده خانگي داره ، به هر حال بياد بدم نمي ياد مشتريش بشم !!!
ماله من ۵۰ به بالا نمیره / اندیشه خط ۷
نه دوست عزیز
شما برا استفاده از اینترنت بیسیم تو محیط خونه باید همین اشتراک معمولی ADSL رو بگیرید که تعرفش هم معلومه. فقط مودمش یه کمی گرونتره که میتونید از هر جایی که دوست دارین بخرین . اگه هم می خواین با کامپیوتر معمولی از اینترنت بیسیم توی خونه استفاده کنین نیاز دارین براش آداپتور بیسیم هم بخرین که هم انواع USB هست هم PCI که داخل کیس نصب میشه و عین گوشی های تلفن بیسیم از پشت کیس یه آنتن برا ارتباط با مودم داره . در مورد سری g و n هم که توضیح دادم . این مودمها مثل مودمهای معمولی adsl به پریز تلفن توی خونه وصل میشن . یعنی کارشون دقیقا مثل گوشی تلفن بیسیم هست که به سیم تلفن وصل میشه و تو محیط خونه میشه از تلفن بیسیم استفاده کرد . در نتیجه با همین اشتراک معمولی کار می کنه .
اون اشتراک وایرلسی که که کلا به خط تلفن نیاز نداشته باشه و مودمش مستقیم امواج رو از فرستنده وایرلس دریافت کنه و سراسر شهر قابل دسترس باشه فعلا سرویسش تو رشت ارائه نمیشه . ( مثل سرویس وایمکس )
مودم رو هم میتونید از لاکانی تهیه کنید ... البته تنوع مدلای بیسیم تو رشت زیاد نیست و برا پیدا کردن مدل مناسب باید بگردین یا اگه مدل خاصی مد نظرتونه بگین براتون از تهران میارن .
موفق باشی.
این هم سرعت دانلود من ساعت 3:50 شب با تورنت - اندیشه خط 3 :![]()
Last edited by birak; 21-05-2010 at 03:32.
براي خط وايرلس همونطوري كه دوستمون گفتن بايد با adsl وصل بشي و بعد با يه مودم واير لس تبديل كني
اگه مي خواي اين كارو انجام بدي پيشنهاد مي كتم از خود شركت مودم وايرلس نخر چون گرون ميدن
مثلا مدل زايكس و ميدن 80 تا 100 تومن در صورتي كه خودت از تهران بخري ميشه 60 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)