نـــه! این یه باگ هست تو VB !
من یه مدت تمام پیغامهارو تائید میکردم .... یادمه دو تا پیغام همیــــشه همراه من بود! هنوزم هست!
![]()
نـــه! این یه باگ هست تو VB !
من یه مدت تمام پیغامهارو تائید میکردم .... یادمه دو تا پیغام همیــــشه همراه من بود! هنوزم هست!
![]()
Last edited by sourena; 05-12-2011 at 10:31.
اینو میشه از شرش راحت شد .![]()
مشاهده گفتگو رو با این کاربر ها بزن و این پیغام رو پیدا کن یه بار صفحه رو ریفرش کنی دیگه درست میشه
این پیغامهارو من پاک کردم کلا!!!!باز هم درست نشد
![]()
مرسی
![]()
سلام
این بخش:
دیگه برای همیشه خراب شد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه، وقتی تو نظر سنجی عمومی تاپیکها شرکت میکنیم، راهی وجود نداره که بعد از شرکت کردن خودمون در نظرسنجی، باز هم بتونیم آرای کاربرا رو با نام کاربریشون ببینیم؟
سلام حمید جان ...
خراب که نشده اون بخش، ظاهراً غیرفعال شده (به هر دلیلی)
فکر نکنم دیگه برگرده ...
تو نظرسنجی عمومی چه شرکت کرده باشیم چه نکرده باشیم، با کلیک روی تعداد آرای هر گزینه میتونیم شرکتکنندگان رو ببینیم ...
مثلاً تو این تاپیک :
خودت که رأی دادی، آرای انتخابیت ایتالیک شدن و نتایج آرا رو دیدی دیگه، درسته ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا با کلیک روی همون عدد اول (13) میتونی نتایج رو به همراه نام رأیدهندهها ببینی ..
سلام،
سوال دومتون: رو اون عددی (تعداد آرا) که جلوی گزینه های نظرسنجیه کلیک کنین؛ (فرقی نمی کنه چه گزینه ای باشه...)
ویرایش: دوستمون زودتر جواب دادن...
Last edited by anon85; 07-12-2011 at 00:44. دليل: ...
سلام بچه ها...
یه سوال...من افرادی رو که میان برام درخواست دوستی میذارن رو اد میکنم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم!!!!!یعنی اولا افرادین که تو تاپیکایی که تاحالا سرزدم اصلا ندیدمشون رو اسمشون هم که کلیک ممکنم میگه اجازه ورود ندارم!
اصلا تو فروم اد کردن همدیگه دقیقا به چه دردی میخوره؟؟؟؟![]()
سلام
آقایون این چنروزه سرعت شما هم پایینه ؟ پی سی ورد کامل لود نمیشه و منوهای کشویی ناکامل میمونن و طبیعتا باز نمیشن!
بچه ها میشه اگه ممکنه ج منو بدین؟ این مشکله داره تبدیل به معضل میشه واسه من!!!
یه سوال دیگم بهش اضافه میکنم: کسایی که ادشون میکنم میفهمن که ادشون کردم؟
منتظرم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)